• Kvinnan97

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Åh stackars! Vi har precis passerat ännu en förkylnings episod här hemma, där av allas trötthet och brist på ligg. haha ja det ska ju inte va lätt att skaffa barn, Tur att det inte behöver va som på film, med levande ljus, musik, sexiga underkläder, utan en snabbis räcker gott och väl. tack och lov för det haha!

    jag tar äl test varje dag, inget händer här än. inga flytningar, nada. Äl är beräknad runt 3/2 enligt app. Men det litar jag inte ett dugg på haha! Jag drömmer också om 3 barn. Gärna med variation på könen. Skulle jag få tre samma, så kan jag även tänka mig att försöka med en fjärde. Inte för att det inte skulle vara fantastiskt med tre söner, utan att jag har en önskan om att få ha en dotter, en mini-me. 


    Hur ser det ut i dagsläget med er dotter, när har ni tänkt skola in henne? Ska sambon också vara fl ledig något? Vi har tänkt skola in sonen i augusti, känns som jag Bara komma blunda och sen poff är det dags för inskolning. känns vemodigt. lilla lilla bebisen har plötsligt blivit så stor.

    Tack! Det ska bli fantastiskt skönt! På alla vis 

  • Kvinnan97

    Hmm, hur såg äl testet ut idag? Ja flyttningarna har väl med östrogen ökningen att göra, så gissar att det kan väl komma lite flytningar någon dag innan.. i guess!
    mina äl stegringar går från lågt till högt på en och samma dag. Så jag har en kort stegring. dagarna innan är lite hokuspokus.


    ja man blir ju nöjd oavsett hur barnskaran blir. Dom är ju olika individer oavsett kön ändå!


    Va smidigt! Och lyxigt att kunna göra så! Jag tog hela föräldrar ledigheten denna gång, sambon fick precis en ny tjänst strax efter sonen föddes och då blev det så. Nästa barn lägger vi nog upp det annorlunda. 

    jag känner mig än inte ett dugg stressad inför äl denna gång. men det är ju några dagar kvar, det hinner nog ikapp!


     

  • Kvinnan97

    Så fort jag får en liten ökning, känningar i magen, eller massa flytningar så testar jag ytterligare en gång. ibland även ytterligare en. jag använder appen premom som registrerar alla äl test, vilket jag tycker är super smidigt och roligt. Nu när jag fått hem mina 100 äl test så känns det som jag kan leva loppan haha! 


    det är ju verkligen toppen för alla att kunna vara hemma tillsammans så mycket som möjligt! Så ni är verkligen lyckligt lottade! Sambon va hemma hela förra sommaren, det va helt fantastiskt! Han har dock väldigt flexibelt också på sitt jobb och kan äta lunch hemma varje dag och är hemma på mindre än 10min om det är något. Och kan ta ledigt i sista sekund och haka på till simhallen mitt i Veckan om han känner för det. Så jag är så tacksam, hade det varit tvärtom så hade jag varit den som kommit hem sent från jobbet och missat all tid med bebis. Hade inte alls kunnat vara flexibel och hade suttit med jobb även hemma på kvällarna.  bara att få ut mina semester dagar under fl har varit knepigt pga dålig arbetsplats. 


    Härligt med bra känsla!! Ja din cykel har ju verkligt klockren! Jag hoppas jag känner så också när det närmar sig. Vet ju egentligen inte om äl kommer denna vecka, eller om den dröjer sig till nästa. Imorgon sticker vi iväg, så det blir 5 dagar med barnvakt tillgänglig från morgon till kväll när vi vill. Så jag hoppas äl kommer denna vecka. haft lite flytningar idag, men inte riktigt äl flytningar.

    to be continued 

  • Kvinnan97

    Wooho!! Hoppas du inte känner dig allt för pressad nu när äl är här, gör det ni kan och sen pusta ut! 


    Jag har haft trådiga flytningar idag, inte hunnit ta äl test än då vi suttit i bilen nästintill hela dagen, men så fort vi är framme så ska det kissas!! men räknar med neg någon dag till iallafall 

  • Kvinnan97

    Härligt att det varit så okomplicerat denna gång för er!
    jag fick lite stegring på äl test tidigare idag, ej positivt än. Har lite svårigheter med hinna testa då vi är på vift hela dagarna. men vi fick till det igår och inte helt omöjligt att det blir även ikväll. Så om jag missar när det blir positivt så har vi ändå förhoppningsvis prickat dessa dagar bra! Om nu inte äl kommer ännu senare vill säga, hehe!

  • Kvinnan97

    jaa nu börjar dessa nya fantastisk långa dagar! Haha! Du måste uppdatera med eventuella symtom. 


    Ja exakt! Men det är väl kontrollbehovet som kickar in och vill veta att man gjort det man kan Förstås! 


    blev inget ligg igår. Förhoppningsvis hinns det med idag. Fortfarande inget positivt äl test, om jag inte missat stegringen. Känner nu att jag bara vill hem, inte pga äl osv. utan att semestern blev inte alls som jag tänkt mig. Noll vila för min del här, min mamma coh mormor är med och ska agera barnvakt osv. Men det blev inte alls som jag tänkte mig, ingen aning om det har med den äldre generationens barnuppfostran som krockar, men just nu känner jag mig helt sårbar och längtar hem. 

  • Kvinnan97

    Har förresten haft äl flytningar både idag och igår, så det känns som det är nära. Ingen molande värk eller annat än! 

  • Kvinnan97

    Vi kom hem igår kväll, Såå skönt att va hemma! Sonen är jätte bekväm faktiskt med mormor och gammelmormor, men vi ses jätteofta! Med andra personer, framförallt män har han varit väldigt blyg sen han föddes. Men även det har börjat släppa. Vid 8mån ville han inte va med någon annan än mig och sin pappa. Mest mig. Han har alltid varit extremt mammig, men nu kan han även va med andra utan att kämpa sig tillbaka till mig. Super skönt! 


    åhh ja man hinner ju tänka tusen tankar, om allt. Hur känner du nu? Några symtom? 


    jag har inte fått positivt äl än, men snart!! Det var ganska starkt idag. Men inte riktigt där än. kanske senare idag. men jag har fått ligga lite, satt det finns nog en dos där inne ifall ägget väljer att släppa någon gång. haft en del flytningar, inte lika som förra månaden but still.

  • Kvinnan97

    Kommer nog uppskatta det mer i framtiden än vad jag gör nu hehe. ibland önskar jag att vi bodde lite längre bort från min mamma och svärmor. Känns som vi har lite öppet hus här hemma, när alla vill komma och hälsa på hela tiden. Låter kanske otacksamt men det känns som det är förvånat att vi ska ses hela tiden För att vi bor nära. Vilket såklart ligger på mig och inte hos sonen och mormor/farmors relation. blir nog enklare när sonen är äldre Och jag kan passa på att sticka iväg några timmar, med farmor har det inte funkat än. 

    ja din kemiska graviditet ställde till det lite i mitt huvud med, vet inte hur mycket jag kommer våga tro närmare Bim. Men det återstår att se! 


    Ja juste, snart är det ju alla hjärtans dag dessutom! håll på det och se hur du känner dagarna innan, du kanske har super tydliga symtom då, eller så har du det inte. Som du säger så är det ju tidigt nu. Vi får se vart detta tar oss!

    jag fick Pos äl igår kväll, samt nu på morgonen, så nu är jag mitt i the big happening. vi låg igår. Kanske bli ikväll också, eller imorgon. Skönt bata att äl inte kom super sent denna gång haha! Halleluja. små vinster är fortfarande en vinst!

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning