• Kvinnan97

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Tog inte med några stickor hit men jag tror äl är över och förbi nu. Va lite svullen runt magen nu någon dag, men kan också ha varit all mat. Annars inget ovanligt! 


    men herregud va pepp jg är på räkna dagarna inför mens. Är enligt min gissning på äl+2 idag, fick ju pos i lördags så gissar att äl kom under söndagen då jag beukar få neg direkt dagen efter pos. Bim är 21/4 så hoppas den håller sig undan tills dess!

  • Kvinnan97

    superfin stegring!! Såååå himla roligt att det gick tillslut! Wohooo! hur känns det?? STORT grattis!! så glad för din skull!

    Sist var lutealfasen 8dagar, så hoppas på åtminstone 10 denna gång! Går all in att manifestera normal cykel denna månad. Vill så gärna att vi också får till det inom kort!

  • Kvinnan97

    Jaa nu är Det bara att fokusera på det positiva, ett steg i taget! Jaa alltså det känns som man försökt länge, fastän det i själva verket inte är en jättelång tid. 


    Det kommer ju bli alldeles perfekt med en vinter bebis såklart!! Få va hemma och mysa massor första tiden! slippa svettas i solen och försöka gömma bebisen i någon fes ljummen skugga. 


    jag LÄNGTAR till mens nu hahha så jag kan få ny ägglossning, ser fram emot att komma in här och kunna lägga upp en egen bild på en positiv sticka snart. Ser massa bebisar här, vi bor på ett familjs hotell, min livmoder skriker efter bebis 


     

  • Kvinnan97

    ja minst en vecka till vore det bra om mensen höll sig i gömman!! Men är så redo att sätta igång! Snart får vi även en ny bebis i släkten, typ en månad kvar, det kommer nog få min livmoder att krampa haha! 

    ja 23 och 24 är ju toppen! Jag har en bror som är 16mån äldre än mig, det va toppen för oss! vår mamma tyckte det va skönt också, vi växte upp nästan som tvillingar efter första året. Vi gjorde allt ihop! 

    hemma är mina 100 äl test är snart slut, oops! Ska beställa hem ett mindre antal denna gång med tanken att det inte ska ta längre tid Än så.

    åh minns graviditets illamåendet så väl fortfarande. Några andra symtom Än? Jätte fin stegring! 


    vi åker hem imrogon kväll. Vi har haft det så himla bra!  Men känner mig redo att få komma hem igen. allt har varit perfekt! 

  • Kvinnan97

    Ingen aning om man kan skicka pm, försökte klicka runt och på ditt användarnamn men får endast upp en fel sida typ! Så vet inte riktigt, köper dom gärna av dig. testa om du på något vis kan skriva till mig? 

    Jag minns så starkt hur varmt dusch vatten va någit som triggade mitt illamående rejält hahah! 


    Gud va skönt med en bra start med jobb och alla barnen! Det Låter som allt flyter på fint hos er!
    såå skönt att va hemma! Vårt flyg vart super försenat så vi kom hem typ 4 inatt. känner mig nästan bakis idag

    oj vilka utspridda åldrar haha! Syskon är ju verkligen livets vänner! min bror och jag va tjata många år, sen under tonåren blev det väl naturligt att vi gixk vår egen väg. Men nu när sonen kom så har vi blivit närmare igen, han tycker det är så kul att va morbror! 


    skönt ändå att graviditeten följer samma mönster, det känns som ett bra tecken!! Även om blod suger i alla bemärkelser. 


    för övrigt är jag på äl+7 idag. Så det är nu det börjar bli spännande! Ingen känsla än att mensen skulle va på g. 

  • Kvinnan97

    Det kom fram! Smidigt! 


    wow tänk ändå, starten på en ny resa! Helt otroligt! minns att jag tyxkte första trimestern gick sååå långsamt, sen gick det snabbt och sen sista 3månaderna va Såå sega med. 4+6 är bättre än noll! 


    ja jag känner mig väldigt hoppfull med att mensen håller sig undan nu. Det glädjer mig! 

  • Kvinnan97

    Det är ju en 50/50 chans! oavsett vad så blir det ju perfekt! Hur känns det att detta är sista graviditeten? Om ni inte bestämmer er för en till sen dvs. 


    jaaa första cykeln, hoppas på samma resultat som för dig hehehe men är ödmjuk över att det även kan ta tid! Men shit va skoj om det funkar nu!!!!

  • Kvinnan97

    Ja vissa får ju bara ett kön, har en kollega som gärna önskade sig en dotter. Hon fick 4 söner. Men lika glad ändå. Men hon säger det själv att hon är ju en ?ren odlad? pojkmamma. 


    skönt att kunna känna sig nöjd och klar, övriga livet hamnar ju bort prioriterat så länge under hela grav och första tiden! Och jag önskar ju också 3 barn, men är rädd att jag kommer ångra att jag inte skaffat fler sen. Jag kommer från en stor släkt och tycker det är fint med den samhörigheten. Min bror vill inte ha barn och sambon har inga syskon så blir tomt på kusiner. sen är det ju inte mitt ansvar att producera ett helt släktskap haha! Men ändå! ni verkar ändå ha haft en gemensam plan.

    haha busiga du! Klart det är svårt att lita på det till 100, Ställ in ett mål, tex håll dig tills helgen. Så har du iallafall gett kroppen tid att komma till den nivån. och då slösar du inte ett test i onödan. jag hade också svårt att lita på min graviditet i början. Men testade bara på Bim. Men bokade tidigt in ett vul till v7-8 som jag strävade mot. Oxh när det va klart så kunde jag slappna av för första gången 

  • Kvinnan97

    Alltså han har inga särskilda önskemål, han gillar barn och vill gärna också ha 3 barn. Men skulle det bli 4 är det nog inte ett problem. ja Jag har ju ingen ålders stress gällande barn, men vill hinna uppleva livet med dom också, inte endast va hemma med FP och inte tjäna pengar haha. 

    jaa lita på detta nu! Åh det är ju typ om 2v. Kul! Då blir det ännu mer på riktigt! 

    Äl+8 yes! ingwn mens, inga symtom eller känningar what so ever än! Så går vi över till nästa dag så är redan äl+9 en vinst I sig!

  • Kvinnan97

    äl+9 och än inga känningar! Senaste 2mån har jag fått mensen på kvällen dock! Men har inte ens minsta molvärk alls. Eller ökade flyningar som jag haft de andra gångerna. Jag tror på att detta kan bli en bra månad Faktiskt. äntligen! 

    vi är med och skapar lite historia här på fl. riktiga människor med typ noll chans för graviditet under amning. Bra för folk att läsa också. Hade jag vetat detta för några månader sen hade jag nog chillat ner lite med försökandet. Sluppit besvikelsen. 


    Hur mår du? Vilken dag byter du vecka? 

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning