• Kvinnan97

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Ja du plussade väl på äl+10? Så det är ju relativt tidigt! Haha de flesta plussar nog på själva Bim, vissa även senare! 


    jag har beställt hem några g-test nu så tänker att jag testar nästa söndag. men denna eviga väntan haha! idag har jag varit en bitch i mitt humör och ätit en halv daimtårta. mår bättre nu hehe 😉  i övrigt molande värk, men några googlingar senare så kan det betyda allt möjligt! 

    Hur berättade du för sambon? Ska ni vänta med att berätta för de andra barnen? eller berättar ni direkt? 😊

  • Kvinnan97

    Fattar att det känns nojigt! Men det är ju bara vänta och se, men förhoppningsvis är det faktiskt ett litet knyte! 

    hela denna göra barn process är ju egentligen bestående av olika perioder av att vänta ut tiden. Efter varje seger kommer nästa hinder man bara vill skynda förbi. Nu har du ju ändå ett positivt graviditets test! En seger! Man kan aldrig vara glad i onödan! Så njut Njut njut! 

    Alltså i mina tonår hade jag oroliga humörsvängningar, även under senaste graviditeten, men det kom nog närmare den andra trimetern om man frågar mig. Frågar man sambon kanske han säger något annat haha! Men kan inte minnas att humörsvängningar har varit med i min normala cykel däremellan 
    Men nu var det nog en blandning av stress, trött bebis, hunger och min egen sömnbrist som sattes på prov. jag skrattar åt mig själv såhär i efterhand, för jag har världens snällaste sambo, och jag va verkligen inte trevlig! Missnöjd och tjurig som ett barn. 


    okej ja det är ju skönt att vänta tills den första kritiska perioden är förbi! Vi väntade till v18sist, vi nästan glömde bort att berätta tillslut för att tillfälle att berätta för våra föräldrar kom aldrig lägligt haha

  • Kvinnan97

    Oj det va tidigt med hemorrojder! Men ja dessa hormoner gör ju alla möjliga saker med våra fantastiska kroppar, om du nu inte varit förstoppad? Det kan få fram dessa jävlar. Jag fick en hemorrojd i samband med förlossningen som inte velat ge med sig, men den ger inte heller några bekymmer så sambon och jag har förlikat oss med att vi får leva tillsammans med den, haha. 


    inga fler symtom, fortfarande väldigt tidigt. Äl+6 nu, men har verkligen denna molande värken konstant. Känns ibland som mensvärk värk, och ibland så känns det endast mot sidorna av magen, äggstockarna, typ. 

    Jag är mer sentimental av mig, sambon not so much, haha! Men här har vi öppen coh rak kommunikation gällande sånt här, det behövs inte tisslas och tasslas och överraskas, han vet ju va målet är och om önskat resultat, så här berättas det bara när plusset dyker upp. gällande övriga människor så får dom veta vid behov. Haha. Jag väntar gärna med att berätta. Men de flesta vet ju om att bebis verkstaden är igång 

  • Kvinnan97

    Förra månaden hade jag inget liknande alls, endast noterat huvudvärk några dagar efter äl, men det är inget Ovanligt. Dock gick jag tillbaka till förra graviditeten, äl+5 har jag noterat ilningar i äggstockarna. (enda noteringen typ öht) 

    Förra grav hade jag sjukt illamående från v7-8 till kanske v20. Ingenting hjälpte. Morgon till kväll. hemskt! Sen va jag väldigt väldigt trött, ville bara sova. Efter v20 hade jag nästan daglig huvudvärk som jag tillslut blev deltids sjukskriven  för. Sen hade jag även högt BT från start och sen foglossning sista tiden. Haha! Man va ju inte den piggaste gravida 25åringen? 

    ja men verkligen! suuurprise!!! 😂🎉 
    äl+7 imorgon, nu närmar det sig testdag hehehe

  • Kvinnan97

    Jag hoppas verkligen! idag känner jag typ ingenting. Vill bara få detta lite överstökat nu haha, tålamod är noll atm 

    ja det va jobbigt till och från, värst va illamåendet, det va så påtagligt. Men jag minns min graviditet som mysig och ändå okomplicerad På något vis. Vet inte vad jag hade föreställt mig innan haha 

    ja va skönt att kunna testa oxh lite gå vidare med att det faktiskt är en riktigt graviditet! 

  • Kvinnan97

    Som du säger så är det väl ändå ett tecken på en graviditet i ditt fall. men man vill ju inte behöva ha ont, kanske framförallt inte redan från start! jag Kan inte minnas att jag hade något sånt, vad hjälper? Sjukgymnastik? Mer rörelse? stillasittande?


    varit så fint väder idag! önskade att jag också tog mig ut på en promenad, men varit iväg hela dagen. Så nu vill jag bara få hänga hemma resten av dagen, kanske få slumra till en stund med sonen tills sambon kommer hem, haha. 

    får höra om flera bekanta runt omkring mig nu som väntar bebisar. Man blir ju inte alls bebissjuk!!  

    jag mår typ lite illa nu, men har ätit sushi idag och vet inte om det är den som inte riktigt lirar med min mage.
    Halva dagen är förbi snart! Snart onsdag! snart snart får du testa! Du får gärna lägga ut bild på testet! 

  • Kvinnan97

    Dags att sova, men pendlar mellan hopp och förtvivlan!

    färskt blod på pappret när jag torkat mig nu på kvällen. Rätt sparsamt än och försöker hålla hoppet uppe. Men känns rätt trist faktiskt! hela den här cykeln har ju varit konstig från start så man kanske bara är dum som förväntat sig något. 

    vi hörs imorgon! Ser fram emot att se ett fint plus från dig! 

  • Kvinnan97

    Åhnej!!! Vilken helomvändning detta blev för oss Båda! 


    Får ingen uppfattning om hur en nidblödning ska te sig, enligt herr Google så är den ljusrosa eller brun. Bara där tappar jag bort mig haha, det är ju färger ganska långt ifrån varandra. Sedan att den ska vara ganska sparsam. och för en stor blödare kan man kanske tycka att min blödning nu är sparsam, men jag som inte blöder mycket under en mens skulle jämföra detta med en vanlig mens. Har satt i ett trosskydd och ska se hur det utvecklar sig. Än droppar det mest ner i toan (sorry TMI) 

    nu kommer nästa fantastiska väntan! yey  

    kommer ändå testa mig i helgen, bara för att få ett tydligt avslut på denna tokiga cykel. Kommer du testa dig kommande dagar igen? Eller känner du dig klar för denna gång? 

  • Kvinnan97

    Blödde inte under graviditeten alls.  
    Nu har nästan  hela dagen gått och jag har inte blödigt igenom bindan, hade klarat mig på ett tunt trosskydd. men sitter jag på toa så kommer det blod. men jag brukar ha ganska sparsam mens som varar 2-3dagar. Detta påminner starkt om det, tyvärr. Men, Hoppet är det sista som lämnar en! Som man brukar säga? 

    fattar att det känns trögt! har du någon känsla Om att mensen är på ingång? skönt med utlandsresa! Kanske lägligt nu för er att få komma bort och tänka på annat! Åker ni hela familjen? 


    så himla surt detta blev då! Ja man vill ju bara få till en graviditet. för oss hade det passat bra liksom nu nu nu med en graviditet för att tajma föräldraledigheten osv utan att behöva återgå till arbete och annat stökigt. Samt att vi har en stark önskan om tajta syskon. men livet har väl andra planer för oss just nu! 


    kan verkligen inte föreställa mig de som kämpar i månader och år. Det går nog inte ens att tänka sig hur det känns. Idag har jag pussats och kramats lite extra med sonen, är såå tacksam för honom! 

  • Kvinnan97

    Wohoo för mensen! Skönt att den kom nu direkt och inte blev försenad dessutom. Vi får helt enkelt lita på att våra kroppar vet vad dom håller på med, trust the process!


    ja här måste det va mens, nu är det ingen tvekan. Dock märkligt på äl+8. Jag hoppas bara att detta va the one and only konstiga cykel. Detta stök har jag inte tid med. Är på CD37 Liksom. Men man säger ju att mensen synkas med sina tjejkompisar.. detta är ju något helt annat, haha! 


    förhoppningsvis kanske ni har en tremånaders istället!!!
    Behövligt det med kan jag tänka mig, att komma iväg med lilla familjen! 

    vi åker iväg i månads skiftet, såg nyss att det är i samma period då som jag har ?fertila dagar? enligt min kalender. får köra äl test denna månad också och få lite koll efter denna månad haha. men känns skönt att det planerade sexet kanske inte behöver ske på hemmaplan. Utan kanske i en bastu eller bara utan att ständigt lyssna ifall sonen vaknat. hur som så har vi barnvakt, aka mormor på plats, så vi har tillgång Till kvalitetstid. Halleluja!

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning