• Kvinnan97

    Få tillbaka ägglossning efter förlossning

    Verkar som att jag ligger efter dig Ändå trots allt! Har fortsatt tagit äl test nu och idag fick jag positivt äl test! Har dock inga äl flytningar, så vet inte vad som sker hehe men vi får mysa kommande dagar och så får det bli som det blir! Haha men det är så mysko detta, kanske får unna mig lite dyrare äl test till kommande månad 

    hur mår du än så länge? 


  • Kvinnan97

    Tack för pepp!!!! Kände hur dessa nya 14dagar till Bim kom som en käftsmäll haha! Vi fick till det igår och vi kör på några kvällar till! tur att det inte är allt för tråkigt att skaffa barn haha! 

    lärde mig dock något nytt inatt, satt och googlade (läste gamla fl trådar 😂) när jag inte kunde sova, tydligen kan man få positiva äl test dagar innan BIM och att det då kan betyda att man är gravid, att äl testen Kan reagera på hcg hormoner innan grav testen gör det, men det är ju såklart inget svar man kan lita på om man inte tar grav test. Men jag tror detta inte gäller mig, utan bara jag hade en mycket senare äl än vad jag trott då jag aldrig fick något positivt äl test när jag trodde den skulle komma.. men men några dagar hit eller dit 😄

    åååh låter ju lovande!! Kan ju vara ?skönt? oavsett resultat att testa innan barnen kommer, om det är positivt kan det ju vara mysigt att få fira det lite med sambon innan barnen kommer, och är det negativt så kan det va skönt att få ladda om inför att testa senare i veckan igen! Jag väntar ivrigt oavsett hur du väljer att Göra! 


    Har för övrigt min 9mån som varit ganska Hård i magen så nu ett tag, så blir det backa lite med maten och amma lite mer igen, vet inte hur amningen påverkar hormonerna nu när äl kommit igång igen efter förlossningen, men tycker att jag hade ganska tydliga känningar på äl igår ändå, och det va lite ömt när vi hade sex, men inte som jag mindes att det gjorde ont när sonen blev till. Och flytningarna kom i mängder till slut iallafall haha! Må dessa nya 14dagar gå snabbt 

  • Kvinnan97

    Tog ett grav test i samband med mina Googlingar haha! och det va tok negativt så släppte den tanken ganska fort! haha 


    här försöker vi skynda på dagarna nu med träffa vänner och aktiviteter och få tänka på annat (försöker iallafall haha!) Men sonen har nu hamnat i något språng och sover så kasst! så nu är man helt klar som människa. Men det känns som dagarna litegrann har skyndat på för oss, tack och lov för det! 
    Senaste nätterna känns det som vi också bara legat och ammat non stop. fått Erbjuda vattenflaska tillslut då bröstvårtorna protesterar. Dagtid har det varit mycket mer sällan. Men hans mage är fortfarande inte bättre så nu kör vi endast en portion mat, resterande amning. håller tummarna att det inte påverkar bebisverkstaden nu! Haha 

    Men vi fick till tre ligg nu tre kvällar I rad så känner att vi gjort det vi kan iallafall! haft super tydliga äl flytningar. aldrig varit med om liknande mängder tidigare! Och känt mig öm i äggstocks/livmoder regionerna efter sex. tycker det är ytterst märkligt påfund att det under ägglossning att det nästan ska göra ont att ha sex, konstigt att mänskligheten överlevt så länge haha! men jag känner mig hoppfull idag! Jäklar va kul om det tar sig!


    Snart snart är det helg och sen poff kommer det va söndag!! 

  • Kvinnan97

    Kan faktiskt inte heller minnas att jag hade äl flyningar när sonen blev till.  Jag känner inte heller igen från tidigare, även innan graviditeten, att jag någonsin har haft en så här stark äl? Har haft molande värk i typ 2-3dagar nu. nästan att det stålar i ryggen och ner i benen. BIM är runt 23/1. Kommer nog testa söndagen 21.  Blir perfekt egentligen, har lite planer veckan efter och då är det skönt att veta om man kan unna sig ett glas gott eller om man ska avstå. 


    Jag va inställd under graviditeten att här ska det inte sovas på många år framöver! Men sen fick jag en bebis som, bortsett från kvällsoro i början, gärna sovit 2-3 långa vilor per dag och 12h/natt med något uppvak för käk, satt när det kommer krångligare nätter så är jag lika oförberedd varje gång haha. Men istället har jag en sambo som väcker döda med sitt snarkande. Det håller mig vaken många nätter. Men han kan jag åtminstone slänga ut från sovrummet.


    ja och symtom redan nu säger ju egentligen varken bu eller bä! Men givetvis känner man ju efter och man reagerar ju såklart när något upphör eller plötsligt börjar kännas! Är det mer än molvärk du känt?


    Nu är vi timmar ifrån fredag och helgen närmar sig med stormsteg! 

  • Kvinnan97

    ojojoj!!! Nej va spännande!!! Jag hade nog testat imorgon bitti bara för att, jag hade inte kunnat koncentrera mig på någonting annat, Haha! 

    Eftersom du varit med om det under tidigare graviditet så låter det ju faktiskt som ett lovande symtom! Ingenting är omöjligt! 


    jag håller mina tummar och hejar på! <3 


     


     

  • Kvinnan97

    Bildkvaliten på fl är ju inte att hurra för!

    MEN jag tycker mig se någonting på den undre bilden!!! 

  • Kvinnan97

    Woohooo!!! Jätte stort grattis! Wow! 
    chockad?? Hur känns det? 


    jaaa nu känns dagarna långa haha! Vill också testa nuuuu

  • Kvinnan97

    Jag är på äl+4 och har haft molande mensvärk varje dag nu, hoppas hoppas det betyder något haha! Än tidigt men idag har det varit så påtagligt! suttit hos frisören i 3h och kanske Dumt nog, känt efter mer än innan. Men har tydlig molande värk i magen. 


    annars inga andra symtom än, men som sagt, tidigt fortfarande! 


     

  • Kvinnan97

    Wow! Jag gillar verkligen såna Sammanträffanden, det ger liksom en tydligare känsla för mig att allt som sker är menat att ske. 


    ja jag hoppas på det iallafall!! Det om något känns ju knepigt nu när man inte haft ägglossning på över ett år, Att jag minns inte riktigt hur det har varit tidigare. och allt förändras efter graviditeten och allt vad det heter. Men jag som knappt haft mensvärk vid mens, så känns verkligen annorlunda att ha som mensvärk såhär ?Mitt i månaden?. 


    jag hoppas såpå att det är en liten i magen!! 

Svar på tråden Få tillbaka ägglossning efter förlossning