• Mathilda88

    Vi som startar IVF 2023

    Macbookpro skrev 2024-08-21 16:52:54 följande:

    Jag skulle ha insättning idag men fick reda på att inget av de två embryon som de försökte tina upp klarade sig. Det sista som är kvar hann de inte tina upp i tid så det får vänta till nästa månad. 


    Jag är förtvivlad. Googlade och såg att 9/10 ägg klarar upptiningen. Den vetskapen gör att det gör ännu ondare. 


    Förutom att jag är jätteledsen har jag otroligt dålig magkänsla, känns som att det är helt omöjligt att bli gravid nu.


    Bara att behöva vänta till nästa månad känns smärtsamt och tanken på att behöva köra igång med alla sprutor igen ... ännu värre.


    Men gud vilken hemsk pärs! Förstår att det känns knäckande! Va märkligt att de inte hade möjlighet att ta upp den tredje och återföra under eftermiddagen Hjärta. Det sista man vill just nu är ju att vänta en hel månad till när allt redan dragit ut så mkt på tiden jämfört med när man hoppats.. 
    Tänker på dig Hjärta
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-08-22 08:49:03 följande:

    Vad skönt att du iaf kan säga du mår bättre, det är en milstolpe i sig🙏❤️ och att du provar dig fram, små steg leder till dem stora stegen i slutändan! Du är en sån kämpe🙏🙏 att bara byta läkare kan betyda massor! och när det känns spännande är det en positiv känsla! Skogen och stuga låter helt magiskt, bästa platsen för återhämtning, naturen!!!! 


    nej du är inte alls idiotisk, så länge man har energi och vill ngt ska man inte ge upp, och att ni ändå blev gravida är hopp, så du ska inte alls känna idioti! Jag förstår dig 100%! 


    ja denna värld är sjuk, vi var på kontroll inför insättning igår, 10 min besök och resten av dagen sov jag typ, alltså minsta lilla tar så mkt på krafterna, denna resan är så krävande! Men man har ju sitt mål och vill inte ge upp! 


    nu har vi insättning 29:e med min favorit läkare, han som gett resultat varje gång om än det inte slutat med fortsatt graviditet! Ikväll tar vi ovitrelle! Så nu är man spänd 🙏❤️❤️❤️


    Tack så hemsk mkt Hjärta Hjärta

    Ja skogen och stugan var ljuvligt, njöt av de fyra dagarna! 

    Åh så spännande, återföring imorgon!! Hjärta Håller alla tummar och tår! Jo men visst är det sjukt, man blir så påverkad. Nej man vill verkligen inte ge upp!
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-08-27 14:17:22 följande:
    Man kan bara kämpa på ❤️ Påbörjade också min tredje stimulering för nästan exakt ett år sedan, trodde aldrig jag skulle behöva göra ens 3 IVF-omgångar, nu låter det som rätt få 🙈

    1 av 5 per försök låter värt att kämpa för ❤️❤️ Håller tummarna för dig och att karyotypning visar att allt är bra så ni inte behöver oroa er mer för det. Förstår att det är tungt med en ny omgång, kan du planera in semester eller något roligt när du är klar med denna omgång?

    Försöker ta en dag i taget, saknar min bebis otroligt mycket ibland, tror hormonerna ställer till mycket hormonsvängningar. Har börjat jobba igen och det påminner mig så mycket om att mitt liv står still. Hann aldrig ta semester i år heller så känner mig helt dränerad. Igår fick vi veta att det var en slump att vår bebis hade trisomi 21, inte genetiskt, vilket känns som en lättnad mitt i all sorg ❤️ Fick positivt äl-test första dagen jag testade så vet inte om den är tillbaka eller om det är hcg som spökar.
    Puh, förstår känslan av att bli påmind om hur man själv står still och fast medan resten av världen går vidare.. Lider med dig! HjärtaHjärta Kan bara föreställa mig hormonerna och känslostormarna Hjärta
    Men vilken lättnad att det inte var genetiskt iallafall! Samtidigt frustrerande att just ni av alla människor i världen drabbats! Gråter
  • Mathilda88
    Sola13 skrev 2024-08-22 17:50:21 följande:
    Låter som att du har gjort helt rätt, skogen och lugn är bästa medicinen! spännande att du har två olika konsultationer så snart, förhoppningsvis kan det hjälpa er i ert beslut hur ni ska gå vidare! hur gick det i Lund idag? 🥰 ja, det är verkligen så, min senare var också min sämsta runda hittills vad gäller befruktning, ändå sitter jag här nu halvvägs igenom graviditeten och kan känna min sons rörelser, och det är värt alla sprutor, alla äggplock och all psykisk och fysisk påfrestning! ❤️

    Tack så mycket Hjärta Ja det är väldigt bra medicin för själen Hjärta

    Ja de har definitivt hjälp oss i beslutet med dessa två konsultationer.
    Lunds IVF var mest optimistisk - att det kom till frysen och en graviditet var för dom tecken på att där finns livsdugliga ägg. Fick en mkt bra känsla för dom, la upp plan för allt med liknande upplägg som hos Sellmer, men höja dosen ngt till Fostimon 150 + Menopur 112,5 (innan 75), samt lägga till prednisolon. Utöver det calciumjon, embryoglue och en variant av assisted hatching som de gör.
    Upplägget kändes väldigt bra och vid lunch idag var jag inställd på att köra på med Lunds IVF.

    Mailat med Sellmer innan och frågade om deras ställning till kortison, men då det inte finns belägg för dets effekt på vår situation så såg de ingen anledning till att lägga till det. De fann inte heller ngt mer att förändra för att optimera protokollet. Vi har också på deras protokoll fått ut 15 respektive 11 ägg, vill ju inte komma över 15 ägg med risk för överstimulering, kan ej brytas under långt protokoll. 

    Sen idag hade jag konsultation med en av CvLs topp-läkare. Han gav mig absolut svar på frågor som jag inte kunnat få svar på tidigare av andra, samt en annan förståelse för vår situation verkligen är. Han sa inte nej för att göra ett sjätte försök, men en annan insikt. Han trodde inte att ett nytt labb skulle kunna göra någon direkt skillnad. Fick också insikt i att vår frysta 3AB, infrusen på dag 6, tydde på långsam utveckling. Likaså vårt låga Hcg vid utomkveds tydde på en långsam utveckling. Hade vi haft Hcg på 3 000-4 000 så hade han varit trygg med att det kunnat bli en hälsosam graviditet, men denna var har osäker på om den klarat sig, mest troligt inte. Detta är ju tankar jag haft själv, men inte fått bekräftat av andra utan snarast överslätat att man inte kan veta. Vilket såklart höjt hoppet hos en. 
    De körde dessutom inte med assisted hatching - det gav ökad mängd graviditeter, men inte fler födda barn - alltså fler blev gravida med icke livdugliga embryon som sen inte klarade sig. Så intressant, därav hade de fasat ut det. 

    Med denna nya insikt, givande diskussion och vy på vår historik så kände jag efteråt att - nej, nog är nog.
    Det lär bara bli att slänga pengarna i sjön med att lägga 40 000 - 60 000 på en till stimulering på ägg som i Malmö inte klarade sig alls och i Köpenhamn under de bästa omständigheterna fick ett bättre resultat men fortfarande är de för kraftlösa och klarar inte av att utvecklas hela vägen fram. 
    Inte värt risken för fler men o skador heller. 


    Så ikväll efter samtalet så landade jag i att det får bli äggdonation som nästa steg.
    Det är en stor sorg, men upplevde överraskande nog också en påtaglig lättnad efteråt. 

    Mamma har varit fantastisk också som stöttat i oavsett val senaste månaderna, även försett mig lite små indirekta fina orsaker och grejer som jag kanske inte önskat ärva vidare från släkten (inte många, men alla har man väl ngt), vilket gjort det lättare att tänka på alternativa gener.
    Jag får läsa vidare i min bok om epigenetik och om hur jag kan påverka redan i magen. Ger en styrka i beslutet.

  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-08-29 17:42:58 följande:

    Idag satte vi in en kläckande blasto🙏🙏 hoppas trombyl och innhepp ska hjälpa oss slippa missfall och att den först och främst ska stanna denna gång🙏🙏❤️❤️❤️testdag 10/9 så nu ska man bara underhålla sig kommande 12 dagar😅


    Wow, gud så spännande! Hjärta Stort lycka till!! Håller alla tummar och tår! Hjärta{#emotions_dlg.flower} Känns lovande med annan utgång med dessa tilläggen Hjärta 
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-08-29 17:41:47 följande:
    Vad skönt ❤️❤️
    Läste längre ner att du kommit till ett beslut med ÄD! Förstår din sorg men samtidigt lättnad att nu fokusera på det och känna dig trygg i beslutet! Hejar och håller alla tummar för er, verkligen❤️❤️
    ja idag satte vi in en kläckande blasto, önskar för hela mitt liv den vill stanna och fortsätta stanna med🙏❤️
    Tack så mkt Hjärta
    Ja, det är blandade känslor med både stor sorg och lättnad. Går i vågor hur man mår och vilken känsla som är starkast. Har nu hunnit gå tre dagar sen beslutet och idag har det känts främst hoppfullt och bra. Har trots allt tänkt detta sen maj i fjol, så tror säkert det gör att jag kommit längre i sorgearbetet. Ja, samtalet med CvL gav insikt och svar på de frågor som har gäckat mig nu så länge. Så visst, emellanåt tänker man - tänk om. Ifall man gjort det sjätte försöket. Lite antiklimax efter att ha köpt mer dyra tillskott och tagit regelbundet sedan ett par månader nu. Men har också tagit de flesta av dom senaste året, så inget nytt under solen. Kan släppa det nu. Det här kommer bli bra. 

    Alltså så spännande!!! Hjärta
  • Mathilda88
    Quincey skrev 2024-08-29 13:09:40 följande:
    Ja kan nästan inte ta in hur mycket ?otur? vi har med allt? men får vara tacksam att det inte var genetiskt.

    Såg att ni bestämt er för donation. Förstår att det måste vara skönt att ha tagit ett beslut som känns bra och få testa nåt helt nytt, som förhoppningsvis ger resultat snabbt! Vad bra att ni hade konsultation med flera kliniker för att kunna ta det bästa beslutet för er ❤️ Håller tummarna stenhårt! ❤️❤️
    Nej men eller hur. Lite övermäktigt att ta in när man försöker sammanställa det.. 

    Tack så mkt Hjärta Ja det är skönt att inte längre behöva vela fram och tillbaka, att ha tagit ett beslut. Det känns utifrån vår nuvarande kunskap rätt, men allt annat än bra alltid.. Men kommer blir bra. Känns bättre för var dag även om det såklart går i vågor med Hjärta. Ja tanken på de höjda oddsen och att det potentiellt kan komma gå mkt snabbare är en stor glädjande faktor Solig Så bara till att hoppas Hjärta
    Tack!
  • Mathilda88
    Sola13 skrev 2024-08-29 12:59:38 följande:
    Åh, men så skönt att ni har fått den informationen ni behövde för att fatta det tuffa beslutet! Kan verkligen förstå att det infinner sig en lättnad efter. Vi är ju supernöjda med CvL och har verkligen uppfattat dem som väldigt skickliga men även ärliga. Och med den informationen och insikten tror jag att ni gör helt rätt i att gå vidare med äggdonation. Så spännande, var ska ni göra det och när? så fantastiskt att din mamma är ett sådant fint stöd, och barnet som kommer komma kommer vara ERT barn, er lilla skatt, donation eller ej! ❤️
    Tack,  ja är så enormt tacksam för det Hjärta Gör ju helt klart all skillnad i världen för vår del. Härligt ni har den upplevelsen med av dom. Hjärta Tack fina du Hjärta 

    Vi ska göra den hos Sellmer. De har stort utbud av donatorer med kort väntetid och dessutom  något lägre pris än i Sverige även trots valutakursen. 
    Ja visst är hon {#emotions_dlg.flower}Hjärta  Tack Hjärta
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-08-29 12:49:05 följande:
    vad skönt att få svar på frågor och funderingar, och skönt i att du har landat i ett beslut. Jag tror vägen dig är den jobbiga och förstår helt din känsla av lättnad när man kunnat ta ett beslut om hur man ska komma vidare. 

    Jag har också pratat med CvL samma läkare oh till mig säger de ju att jag kan fortsätta än så länge och att det fortfarande finns de i min situation som lyckats tillslut men jag har ju mkt mkt sämre resultat än vad du har. Blir så osäker nu om det är rimligt att jag fortsätter försöka då. Jag får i alla fall slutföra det här sjude försöket som jag är mitt i och beroende på utfall och provsvar på kromosomtestet så får vi se hur vi går vidare. 

    Jag frågade Cvl snabbt om donation från min syster men de avrådde generellt från det vilket gjorde mig väldigt ledsen.
    Ja, allt velande och osäkerheten äter upp en inifrån.. För det maler på i bakgrunden hela tiden och tar energi. Nu har man äntligen kunnat stänga ner de frågorna. 

    Vet inte om du haft så mkt sämre än mig egentligen? Men samtidigt så himla svårt att jämföra, flertalet i äggdonations-tråden hade mkt bättre resultat än mig och lyckades ändå inte förrän de gick till ÄD, så det där är så fruktansvärt svårt. Och andra med sämre resultat än mig (men på andra punkter) har lyckats. Så om det är ngt jag lärt mig under denna resan så är det hur svårt det är att jämföra Hjärta Såg nyss ett avsnitt av en bebis-serie där ett par lyckades på deras 18e IVF-försök. (Oklart om det var 18 äggplock eller återföringar etc. USA). Så länge hade jag aldrig pallat. 

    Håller alla tummar och tår för dig!! HjärtaHjärta

    Intressant, har själv tänkt tanken att jag saknade en syster nu att kunna få donerade ägg ifrån (har två yngre bröder istället), vi hade ju delat DNA med samma föräldrar då. Men visst, kan kanske bli förvirrande för barnet när det blir äldre att få veta att ägget kom från moster. Det är iallafall orsaken till att jag inte tackat ja till erbjudandet från svägerskan eller frågat min kusin om donation - kan bli snurrigt för barnet när den växer upp och har den genetiska mamman i närheten. Nu blir det ngn okänd ute i den stora vida världen så vi kan fokusera på varandra. 
  • Mathilda88
    Björkenli skrev 2024-08-29 12:17:20 följande:
    Hjärta Mathilda88 Hjärta
    Tack för att du delar din resa!

    Vilken bra läkare på CVL!! Precis sån information behöver man för att komma vidare!!!
    Kan förstå att det gav ett lugn- han sa väl typ att med moderna vetenskapens alla metoder kunde man få ett ägg att börja ta sig, men det kommer troligen inte gå längre än så.

    Kan känna igen lättnaden. Har fått den också (innan tveksamheten kom tillbaka...;).
    Men tillslut vill man bara gå vidare...💓

    Men förstår självklart att det är en sorg också. Så fint att din mamma är ett stöd.

    Själv har jag avvaktat med att betala matchningsavgiften till Sellmer då jag blev osäker om jag kanske vill använda Olga ändå...

    Den donatorn där som jag tittade ut i våras har jag svårt att släppa.

    Men planen är fortfarande iaf ett försök till med IUI och sen troligen gå vidare med ÄD rätt snart iaf.
    Ser verkligen fram emot att komma vidare. 
    Ja han var guld Hjärta Precis vad jag behövde för att lägga vårt pussel. 
    Han poängterade inget sånt på det viset, bara gav mig insikter genom att vi diskuterade omständigheterna, att graviditeten mest troligt ej klarat sig pga de onaturligt låga HcG-nivåerna och bara insikt i att inte heller den frysta inte heller var i ett stadie som man önskat på dag 6. Samma problem med långsam utveckling. Att de är kraftlösa (mina egna ord). Och att ett nytt labb troligen inte skulle kunna göra så stor skillnad då vi redan provat två. 

    Jo men eller hur, när tveksamheten kommer igen. Nu fick jag svar som gör att tveksamheten viker av igen. Skönt att få känna sig så trygg i valet som vi gör nu. För det har ju verkligen varit väldigt jobbigt innan med velandet.. Så förstår ditt kämpande! Hjärta Så många beslut att ta.. 

    Ja magkänslan är svår att gå emot. 
    Eller hur, man vill ju i slutändan bara komma i mål..
  • Mathilda88
    GrönaLjuslyktan skrev 2024-08-31 21:52:31 följande:

    Ah okej, tack för tipset, får kolla upp det. Du får gärna dela med dig av din erfarenhet när du gjort hydrosonografin.


    Jag går på Sophiahemmet. Kollade upp lite olika hormonvärden (inkl. prolaktin) privat via Werlabs för 1 år sen, innan första äggplocket, för tyckte inte utredningen innan IVF gav så mkt. Då såg mina värden normala ut. Nu i somras efter MA, så frågade jag min mamma om hennes sjukdomshistoria och fick höra att hon haft problem med förhöjda prolaktinvärden när hon var fertil, så valde att testa detta privat igen, och nu hade jag förhöjda värden. Min klinik har inte rekommenderat mig, utan det var eget initiativ. Om något, så har de hela tiden tryckt på att ingen vidare utredning behövs i nuläget. Men när jag berättade om detta, så ville de testa om och när även det blodprovet visade förhöjda värden, så skickades remiss till specialistläkare. Är såklart tacksam att detta ska utredas, men samtidigt tråkigt att det skjuter upp äggplocket.


    Denna eviga väntan. 


    Så skönt det iallafall tas på allvar och följs upp Hjärta 
    Men ja håller fullständigt med dig. Denna eviga väntan.. (!)
  • Mathilda88
    BaeA skrev 2024-08-31 07:03:04 följande:

    Mathilda88, det kommer bli så bra med ÄD, dels komma vidare för psykets skull, hur mycket ska du orka ta och räkna på sannolikhet och dyra processer och mediciner. En av mina nära vänner har gjort det, hon har ett barn som blev till mer IVF med egna ägg och spermier för 7 år sedan och sedan försökte de i många år med att få ett syskon, men landade sen i ÄD, det var inget lätt beslut för dem. men nu i efterhand säger hon att hon absolut inte hade velat ha det på något annat sätt och att det är såååå sjävklart att det blev som det blev. deras Dotter fyllde precis 1. vilket jag tycker är så himla fint, även om jag förstår att det måste vara jobbigt att komma till beslutet. så ville mest skicka med det till dig även om du säkert läst och hört om andra. 


    Tack så mycket Hjärta
    Va fint att få höra om andra och deras resa. Lite extra speciellt att de dessutom redan har ett genetiskt barn och det ändå känns så fantastiskt nu efteråt ändå och minst lika bra med det icke genetiska känns definitivt peppande och stärkande i valet Hjärta  Tack så mycket för att du delade med dig av det! Hjärta
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-09-01 07:49:24 följande:

    Jag förstår dig verkligen❤️❤️
    just Det här att få svar på frågor man funderat på såååå länge är en sån skön känsla! jag tror det kommer bli sååå bra och när ni väl sitter där med er guldklimp kommer det kännas som det mest självklara! 


    har en bekant som jag pratar lite med som stöd då dem också gått igenom denna kamp i sååå många år! de valde till slut ÄD och har en liten dotter nu, hon säger att det finns inget mer självklart än detta nu!!!🙏❤️


    Tack fina du Hjärta 
    Eller hur! Även om det leder till det svaret som man inte ville ta så är det så skönt och tacksamt mitt i alltihopa. Ovetskapen är så mkt värre! 

    Men så underbart att höra HjärtaHjärta Peppande och stärkande att höra! Hjärta
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-09-02 11:52:01 följande:
    ja jag förstår precis vad du känner. Jag känner mig helt avtrubbad det här försöket glömde tom ta första sprutan som förhindrar ägglossning så fick ta den morgonen efter. Tror jag redan gett upp på ngt sätt hehe. 

    Jo men det har jag nog, måste få mkt högre dos för att få ut några ägg och sen har jag ju inte lyckats få ngn till frysen eller bli gravid. Sen är det ju som du säger inte så bra att jämföra kanske även om man kanske får lita att luta sig mot om det är dags att kolla andra alternativ osv. 

    Å herregud, om det är 18 äggplock måste det vara en supermänniska haha. Vet att min kusin gjort 14 innan det gick men då var det tillslut med donation tror jag. 

    tack detsamma.Hjärta

    Ja jag tänkte att det skulle vara skönt på ngt sätt men enligt läkaren handlar det om frågor som kan dyka upp eller situationer som kan bli jobbiga. tex att min syster i framtiden skulle få svårt att få barn eller om barnet blir sjukt eller min systers barn ( hon har inga idag oklart om hon någonsin vill) skulle bli sjukt. Han gjorde helt klart så en del frågor jag inte funderat på dök upp men jag tror det är enda alternativet för oss då min pojkvän verkar helt emot allt annat. 

    Min bror och hans flickvän har precis gått igenom sin första ivf, de fick ut 15 ägg och 5 6 delade sig vidare men endast en klarade sig till dag fem och gick att frysa in ( överstimulerad) tänk att få en till frysen på första försöket var allt jag kunde tänka! 
    Ush ja, det tar verkligen ut sin rätt alltså. Heja dig! Hjärta Håller alla tummar och tår! 

    Bra o bra, men iallafall svårt att jämföra Hjärta. Nej det håller jag helt med om, det är skönt att ha något att kunna luta sig mot i denna väldigt osäkra värld och tid Hjärta. Var kanske också bidragande till allt mitt velande, för andra med problem liknande mina - men ändå inte så lika insåg jag senare - har lyckats till slut. Men känner att vi nu hittat vårt problem och bättre resultat lär vi inte kunna få. Lättare nu när vi iallafall lyckats hitta problemet. Hoppas ni ska kunna lösa ert och lyckas! Hjärta 
    Ja det är så himla bra att kunna få tips och råd om alternativ och lösningar som fungerat för andra! Känns som att det ofta ger mkt.

    Ja tänkte detsamma! Lät som äggplock, men var inte hundra klart så förhoppningsvis en del återföringar. Oj , wow så tufft för din kusin med! 

    Aha, då förstår jag. Ja, livet är så svårt att förutsäga! Men förstår definitivt er känsla för att det känts bättre med hennes ägg än ngn okänd. Det betyder ju faktiskt väldigt mkt att ha ändå få dela samma genetik.

    Åh stackarna, så de behöver också genomgå IVF. Men så underbart att de fick två till frysen! Ja det känns ju väldigt lovande! Ja jag hade tänkt och känt precis som du där! 
  • Mathilda88
    Macbookpro skrev 2024-09-03 03:34:16 följande:

    Har precis läst ikapp mig Efter några dagar utan FL. 
    Heja er som kämpar!!! Håller tummar och tår för er alla Hjärta

    Jag väntar på ÄL efter senaste floppen med två ägg som ej kunde tinas (1% risk). ett ägg kvar.


    Håller tummar och tår för er tredje flinga! När preliminärt kan du komma få nästa ÄL? Känns som att det var nyligen ni skulle fått återfört?
  • Mathilda88
    BaeA skrev 2024-09-03 18:24:12 följande:

    Tror tyvärr att jag har ett inkommande missfall på gång. 8+0 idag. Igår eftermiddag var det brunt på pappret när jag torkade mig cph fram emot kvällen var det mer rosa. Dock knappt något under natten, men nu i eftermiddag börjar det bli mörkrött. Än så länge bara blod, men känner hur det krampar i magen som mol/mensvärk och det har blivit värre under dagen. Har fått en tid för VUL i morgon, men är tyvärr inte så hoppfull! 


    Åh nej stackare!! Håller alla tummar och tår för att det bara är liten blödning och inte ett missfall! HjärtaHjärta
  • Mathilda88
    BaeA skrev 2024-09-03 21:15:53 följande:
    TW
    ?
    Det var/är ett missfall, kom igång ordentligt nu på kvällen med kraftiga magsmärtor som krävt värme och alvedon. Resterna har också kommit ut och det känns så ledsamt hade precis börjat hoppas även om jag varit försiktigt positiv. I onsdags såg vi ju den lilla som verkade må bra där inne. Jag hade mitt break down redan igår, tar alltid ut allt precis innan jag känner på mig att något är avvikande. Så just nu känner jag mig mest tom och arg. Men också hoppfull att vi tagit oss såhär långt! Som vi alla kämpar, och åker på livets alla nitlotter.
    Men åh nej! Lider med dig GråterHjärta Pepp att ha kommit längre, men oj så tufft Hjärta Ta hand om er Hjärta
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-09-09 12:34:13 följande:

    har precis kommit hem från mitt sjunde äggplock. Det var 12-15 blåsor några mindre enligt läkaren under plocket men fick besked sen om att det var 12 ägg. Helt klart nöjd med det trots att det var en hög dos så är det ok antal. Man blev dock girig när man fick höra 15 blåsor 😂

    nu börjar några olidliga dygn i väntan på hur många som blir befruktade och hur många som fortsätter dela sig vidare :)


    Toppen med 12 ägg! Jo man vill alltid ha några till - man vill ju maximera chanserna! Håller tummarna nu! ❤️❤️
  • Mathilda88
    J000ssan skrev 2024-09-10 11:47:23 följande:

    Hej alla❤️
    tyvärr blev det negativt även denna gång! Inv samtal från läkaren för och ställa massa frågor? blir så less! Innan satte det sig iaf men nu inte det heller! Varför vill min kropp inte jobba med en💔💔


    Åh nej, jag beklagar! Sån besvikelse Hjärta

    Har inte själv provat med Progynon, har dålig koll på den medicinen. Håller tummarna att det kanske kan hjälpa!
  • Mathilda88
    LMSM skrev 2024-09-12 09:27:27 följande:
    tack så jättemycket! Jag var verkligen glad igår när jag fick återföringen men sen dess har jag nbörjat oroa mig. Såklart googlat runt på "tio p embryon" och hittat massa att det inte fungerat hehe. När jag kollar tillbaka på protokollen för utvecklingen har alla stannat vid 2-4 celler förutom en som blev 20 senast så egentligen är det utvecklingen och inte att de har haft dålig kvalitet tidigare. 
    Så fantastiskt att höra ditt resultat med topp-embryon! Jo känner igen känslan när man sen börjar ifrågasätta det och fundera på om det verkligen var så bra hit och dit.. Men ingen av dom hade stannat på cellstadie 2 iallafall som tidigare gånger! Bara där är det framsteg! Håller alla tummar och tår nu! Hjärta Hoppas du kan få njuta lite av att vara PUPO Hjärta När får du besked om de andra embryona?
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023