• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Femling: tack för dina lugnande ord. Trodde aldrig jag skulle vara såhär, övertänker och så rädd att något ska gå fel! 

  • Awesomeginger

    Det känns lite tråkigt, tagit gravidstest senare i veckan och de är tydligt positivt. Men vågar inte vara glad, vågar inte bygga upp allt och så blir det missfall igen.
    De här lilla livet förtjänar glädje och en känsla av att de här är fantastiskt. Men är så rädd, så känner mig bara num.

  • Awesomeginger

    Tack alla för att ni får en att känna att man inte är själv, även i sånt som man tror att man inte får eller ska känna ❤️
    Vi får kämpa på och hoppas på att allt går bra och att glädjen och tron kommer.

  • Awesomeginger

    Femling: Det är verkligen galet hur lätt man tvivlar på allt för man varit med om mer negativt än positivt. 15e de är ett tag kvar, håller alla tummar att allt ser bra ut då och hela vägen.
    Jag haft lite smärta på olika ställen och tror direkt att de är tecken på missfall. Men utöver de känner jag inte så mycket. Ska ringa på onsdag och medela positivt resultat. Så får jag se när jag får tid till UL och sen bara hålla tummarna att vi tar oss så långt den här gången.

    Mathilda88: Knepigt att inte kunna få till morgontest, hoppas att de slår om för dig och det blir ett plus kommande dagarna.
    Man ser så tydligt när man ser vänners barn växa upp hur mycket tid som går, barn man önskar man hade jämnåriga barn så dom kunde växa upp ihop. 
    Hoppas på en 2024 bebis till er, och till oss! Så galet att mån tänkt 2022 bebis, sen 2023 bebis och nu börjar de närma sig 2025 bebis.

  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-18 17:27:51 följande:

    Den här helgen har varit så himla påfrestande och jobbig. Vi var på middag  hos min svägerska igår och de hade också några vänner på besök, har träffat dem några gånger men verkligen inget mer än så. Under middagen så frågar mannen i sällskapet när vi ska ha barn, blir så himla ställd och säger har du inte lärt dig att man inte frågar sånt, vi kan inte! Och idioten ber inte ens om ursäkt, och hans fru säger heller inget. Varken min man, svägerska, eller hennes kille hör detta eftersom de var i köket och fixade, plus att vi heller inte har berättat för dem vad vi går igenom.  

    Så när min man kommer tillbaka säger jag att jag vi åka hem, sen var jag också tvungen att sms min svägerska för jag visste att han skulle ha berättat vad som hände, så kul att en ?random? person för mig ska berätta för min svägerska att vi kämpar med att få barn.


    Slutade med att jag grät hela natten, för kände mig så ensam. Tidigare under veckan hade även två vänner till oss berättat att de väntar sitt 2:a respektive 3:e barn, så allt blev bara för mycket!

    Och nu när jag gick på toaletten så var det lite brunt på pappret så gissar att min mens är på g, så då vart det inget av denna återföring heller! 

    Hoppas ni andra som ruvar haft en bättre helg! ❤️


    Så ledsen att du behövde gå igenom det, folk borde verkligen veta att de inte är något man frågar om! Starkt att du bestämde dig för att ta dig ur situationen. 
    Man önskar verkligen att folk kunde vänta och ha barn tills en annan har lyckats, vilket är helt orimligt men hade varit fantastiskt.

    Vi undviker att träffa människor och har nästan helt isolerat oss på grund av sånt, de är.väll inte jätte kul men bättre än vad de kam innebär att träffa vissa människor. 
    Jag har haft en liten mental stress, ska ha möte med mim chef imorgon, där jag vet att dom inte tycker om hur mycket jag är iväg på läkar besök och varit borta pga överstimulering och missfall och likande. Så känns sådär halv kul
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-18 19:06:54 följande:

    så frustrerande när det också är en ytlig bekant som har 0 med mitt privatliv att göra, även om man inte menar något illa? Det gick också ut över min man som fick ta skiten från mig när jag var så upprörd och ledsen. 

    har också isolerat mig väldigt mycket, men kände också att allt håller på äta upp en så ville tänka på något annat, men tji fick jag! Åh, jobbigt med jobbet, men antar att du ska berätta den verkliga orsaken då? Och de borde väl de ha stor förståelse för? hoppas det går bra iaf ❤️


    Det år verkligen inte okej! Förstår verkligen inte hur den här personen trodde att den hade rätt att fråga!
    Det är sorgligt att man känner att isolering är de bästa för att skydda sig själv. Folk förstår verkligen inte hur mycket de här påverka ens hela liv. 

    Talat om för min chef från början, men tror dom tycker de drar ut på tiden...som att de är jobbigast för dom att jag inte redan är gravid och att de finns en tydlig plan.
  • Awesomeginger
    Björkenli skrev 2024-02-20 10:02:31 följande:

    @LMSM

    Tack för stödet💛
    Vill du påminna mig om din situation, ålder och äggreserv och var du är i det här..?
    Har så svårt att komma ihåg. 🙈

    Jag äter omega 3, har börjat äta en del lax, b12, folat,  q10 och tagit melatonin sen ett tag nu. 

    Har ingen koll på när man använder långa... Men om problemet är att jag har för få ägg.. hur kan det bli fler med långa..?

    Gör du vul1 under stimulering idag? Håller tummarna för bra resultatet!!!

    När jag gjorde första stimuleringen i december så blev det en rejäl chock när jag bara fick 1 äggblåsa på första  VUL. Då hade jag en sorgedag när insikten att få barn skulle bli oroligt svår och osannolik.

    Sen fick jag ändå 3 bra äggblåsor för vul2 och hoppet kom tillbaks. 

    Nu efter resultatet igår... Så kom sorgen tillbaks.. Och känslan att det nog inte blir något barn för mig..

    Väldigt tungt. Svårt att jämföra med något annat. 
    En känsla av att hela livet hittills inte spelat någon roll och att ingenting i femtiden kommer spela någon roll. Målet med livet har eg aldrig varit att ha ett familjeliv och barn att få visa kärlek och visa dem världen. Märkligt hur långt man (jag) kan komma från det viktigaste i vardagssuset...

    Så jag tänker nog på äggdonation som alternativ ändå... vill så gärna få visa någon världen och ha någon att ta hand om och kärlek.  

    Mycket känslor nu💔


    Går du och pratar med någon? Det är så jäkla tungt de här och tror vi alla skulle behöva de.
    Jag träffar psykolog någon gång i månaden (idag) sen mitt missfall och tycker de är riktigt skönt. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023