• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Blir så stressad, de här är varför jag fördrog stimulerad återför vid FET, ingen osäkerhet.
    Gjorde ÄLT vid 10 då såg det ut såhär

    Då kändes de ju som de var på gång, men gjorde test nu vid halv tolv. Då såg det ut såhär,

    Direkt blir jag stressad och funderar på om de första var positiv..eller om de kommer bli starkare igen. Men tänk om de blir svagare.

    Gjorde även ett test vid 07,30 som inte visade något.

    Så frustrerad och stressad över det här. 
    Har alltid haft problem att tyda, bara får glad gubbe en gång och de var förra cykeln.

  • Awesomeginger

    Mathilda88 och JohannisenIVF. Jag har testa en gång om dagen från förra torsdagen till måndag, så igår testade jag tre gånger, och idag tre gånger än så länge 😥 är så rädd att missa den, får ringa min klinik, har möten fram till 16, så får ringa efter.
    Frågade varför vi inte gör stimulerad nu igen och fick som svar att de var för att de var risk för havandeskapsförgitning. Vet inte om de är för att jag gjorde de för bara 4 månder sen, eller att jag var gravid eller missfallet.
    Men får ringa och kolla, blir så stressad.

  • Awesomeginger

    Mathilda88. 
    Jo men det är jobbigt, och jobbigt att något som är såg viktigt hänger på någonting jag inte litar på.
    Men upplevt att min sträck med är starkast mitt på dagen, så testat på toaletten på jobbet för att säkra den. Står ju med att man ska testa efter 10,00 fram till 18,00 eller något sånt när man läser på bipacksedeln. 
    Drog iväg ett mail med bilder till dom nu, men ja skönt att man kan ringa så sent, dock är de ju en av dom klinikerna som landstinget slutat sitt samarbete med, så undrar ju hur bra dom är ändå 😅

  • Awesomeginger

    Dom svarande på mailet, dom bedömer det första testet dom positivt. Men ring 2 min för sent för att deras telefontider så får ringa imorgon för att boka tid för FET.
    Men blir måndag eller tisdag då, hoppas vi bara att vårt lille embryo vill tinas.

  • Awesomeginger

    Mathilda88 och GvK. Blir inget VUL inbokad, utan planerad återföring på tisdag.
    Jag gjorde både ett rfsu och clearblue test på kvällen efter att hålla mig i 5 timmar 😅
    Och då blev de glad gubbe på clearblue och på rfsu var de svagre linje än vid kl 10 igår förmiddag, så känns lite bättre.
    Men ja hade känts bättre need ett VUL på typ måndag, men dom ringde upp när jag satt på tunnelbanan så ville inte prata/fråga för mycket.
    Men ja men är ju fundersam.

  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-01 16:27:48 följande:

    Awesomeginger 
    Åh, vad spännande att det är dags på tisdag. Jag har precis börjat tracka och förstår absolut din stress, jag känner samma! Så kör också på både stickor och clearblue för att optimera. Om allt går enligt prognosen borde min insättning ske den 12 eller 13. Men har du hört att vi måste flytta våra emrbyon ändå, om man inte vill betala för att ha kvar dem ?privat?

    JohannisenIVF
    Men åhh, stort grattis!!! håller tummarna för all drop och att det fortsatt håller sig. Men ser lovande ut. 


    Ja så himla stressande men jag skönt att den biten är över. Lika bra att köra båda tester!
    Då är de inte långt bort för dig heller! 
    Jag hörde av en vän som har en vän som med går till våran klinik att dom behövde flytta sina emrbyon men dom hade ett bra tag innan nästa insättning, så kanske var att vi precis skulle dra igång nu! Sen har vi inga emrbyon kvar efter det här, så kanske därför vi inte fått denna info. 
    Har du hitta numret man ska kunna ringa för hjälp och info? Jag har inte hittat det.
  • Awesomeginger

    BaeA. Som att man inte känner att tiden redan rinner iväg när man är inne i den här processen. Hoppas att de ändå går fort för er att görs flytten.
    Eller hoppas att du blir gravid och att de går hela vägen vid denna återföring aå har ni massa tid att flytta er andra embryon❤️
    Om de inte går för oss nu så är Livio kungsholmen och Sophiahemet vår två toppar om man får välja, men hoppas även för oss att de blir bebis nu så behöver vi inte tänka på det på ett tag!

  • Awesomeginger
    Sandralinnea123 skrev 2024-02-02 11:46:47 följande:

    Tänkte kolla med er andra hur ni gjort med alkohol under sprut perioden? 


    Jag och min sambo är kanske extrema, men vi slutade med alkohol helt från och med första IVF mötet i augusti. Då de är dåligt för fertilitet hos båda två, men alla får känna vad som är rätt för dom. Vet om dom som druktigt något glas vin, vet inte när exakt i processen men som är gravid idag.
    Själv blev jag gravid första återföringen men slutade i missfall. 
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-02 18:37:47 följande:
    Ja, hoppas hoppas! Har också Livio Kungsholmen och Sophiahemmet. Det positiva med Sophiahemmet är att de gör återföringar alla dagar i veckan. och sköterskorna var så himla varma när vi ringde dem efter allt de här. Men hoppas vi både slipper det och istället kan få bli gravida. Pirrigt att det är dags på tisdag, är du nervös eller känns det ok? Har du stöttat upp kroppen något efter MF. 
    Det känns pirrigt, inför förra kände jag mig bara taggad och glad. Nu känns de nervöst och läskigt, tänk om jag inte blir gravid, tänk om jag blir de och de slutar på samma sätt.
    För kroppen har jag mest verkligen kommit igång med styrketräning, annars inget nytt, samma tillskott. Har träffat en psykolog för att stötta huvudet inför det. Hur känner du inför detta FET? 
  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-02 20:43:45 följande:

    Ja, jag kan verkligen relatera till de känslorna. Men förhoppningsvis kommer allt gå bra. Brukar också tänka ?hur mycket ska en kvinna få ta? all sorg och hinder man stöter på. Det är inte rättvist! Så det borde vara nog med prövningar kan en tycka. 


    Man har väntat så länge, så känner mig lite nojig och stressig. Kände också att jag varit mer irriterad på min man, men troligtvis för att det börjar närma sig och man är lite nervös?


    Att allt känns orättvist är en daglig tanke och frustration. Hur lätt liv alla som bara blir gravid verkar ha, dom kommer aldrig förstå. 
    Men fan, om de bara kunde få våran tur nu! 
    Tror verkligen de är nerver inför att de börjar närmar sig, allt känns så mycket mer riktigt och avgörande då! 
    Har du gjort någon förändring eller något extra inför detta FET?
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023