• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    BaeA och Mathilda88. Ja de var riktigt emotionelt stressande, ush. Nu ligger jag nedbäddad med feber och hosta hemma, vet inte om de ställer till det eller är bra för chansen att de tar sig. 

    BaeA: lycka till idag, hoppas allt ser bra ut. 

    Mathilda88: Förstår att det varit skönt med fler med fragmenterade ägg för att kunna bolla och hjälpas åt på ett annat sätt. Men tycker du varit aå himla stark och positivt trotts allt du varit igenom. 
    Hoppas du så mycket att du ska få uppleva en graviditet och allt det kommer med. 
    Vart finns podden du skrev om att lyssna på? Lyssnat på IVFpodden men kan tycka att den är lite skeneräll och lite för saklig.

  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-07 09:52:23 följande:
    Tack fina, nu har jag precis varit där och allt såg bra ut. ingen ärrbildning efter operationen och slemhinnan såg tjock ut. Jag ska börja ta progesteron från fredag morgon, och sedan återföring på måndag, pirr!
    Låter ju super bra, skönt att få börja med progesteron inanna. Då är de bara denna väntan 😅
  • Awesomeginger
    J000ssan skrev 2024-02-07 10:51:36 följande:

    Åh så härligt och läsa om flera återföranden och ruvningar! 🙏❤️tänker på er alla mkt och önskar verkligen det går vägen för er!!!
    själv är jag så tom just nu? går bara och väntar på att få göra återföring men fortf ingen ägglossning efter bortfallsblödningen så de dröjer innan nästa mens, SUCK! 
    mitt i allt detta har min svärfar får cancer, och vi vet inte så mkt än! Ovissheten och väntan igen! Förlorade min pappa för 2,5 i cancer, gick fort på 3 månader! Så nu är man helt mör i hjärnan❤️❤️


    Tiden i mellan är jättejobbig, men går bara och väntar. Som att man vill att livet ska börja, samtidigt fortsätter livet, man känner som allt annat borde ta paus under tiden man kämpar ned det här. Beklara verkligen din svärfar, hoppas de går bra!
  • Awesomeginger
    Femling skrev 2024-02-07 15:53:48 följande:
    Hej tjejer, 
    jag är på RD 4 idag och fick för mig att ta ett test nu på eftermiddagen egentligen enbart för att vi hade sex samma dag jag fick positivt ägglossningstest (tänkte inte riktigt i stunden..) och skulle då vara på 10PDO nu så ville bara utesluta att jag blivit gravid på naturlig väg denna månad efter att vi också gjorde en FET i lördags. Detta test ser dock positivt ut eller?? Har lite svårt att tro på det själv. Kan det redan visa positivt på RD 4 tror ni Eller kan det till och med vara att jag blivit gravid på naturlig väg? Förra återföringen testade jag första gången på RD 8. 
    Det ser helt klart possetivit ut! Sen om de är naturligt eller FET är svart att säga! 😅
    Men grattis!! Woho så fantastiskt 
  • Awesomeginger

    Smörblomman: har du ring kliniken och fått tid för ultraljud?
    Gått och blivit sjuk så svart att veta vad som är vad, mest nervös att de ska försämra chansen att de fäster. 

  • Awesomeginger

    Quincey och Smörblomman. Hört med att de kan vara till sin förkyld. Men känns så konstigt när man spänner magen så mycket när man hostar, känns man attackerar.

    Quincey: det är ju ett fantastiskt resultat, hoppas vi att dom fortsätter utvecklas och blir några fina blastocyster. 

    Smörblomman: Då är det väntan igen, dock väldigt glad väntan. Gick på rosa moln efter mitt plus, så njut nu! 

  • Awesomeginger

    Ligger vaken, tidigare nätter har de varit för feber yra i natt är det ångest. Känns verkligen inte som vårat embryo kan ga föst med 38+ grader i tre dyng och kostant hosta. Är så himla ledsen och arg över att jag blev sjuk, känns som en bortkastad återföring. Och med klink byte efter de här så kommer de nig ta lite tid att få dra igång nästa stimulering och drömmen om en 2024 bebis känns som bortblåst.
    Vet att jag inte test än men känner inget av de jag kändes sist när jag var gravid, då kändes jag små dragningar och en närvaro som jag inte känner nu.
    Känner mig så himla ledsen.

  • Awesomeginger
    BaeA skrev 2024-02-10 07:46:49 följande:
    Tänkte faktisk skriva och fråga hur du mår/hur det går. Så himla olägligt att du blivit sjuk just nu vid återföring. Men ta inte ut förlusten i förskott även om du såklart känner din kropp bäst, men alla symptom är olika.

    Jag har t ex gjort två aborter för massa år seden (vilket man kan ångra idag, men det var inte läge). Första gången visste jag direkt att jag var gravid, kände det i hela kroppen och andra gången kom det som en chock. Så för att försöka vara lite tröstande så är ju alla situationer olika och unika. 

    Försök att landa i allt positivt med din kropp istället. Du kan bli gravid, du kan få blastocyster. Allt annat är bortom vår kontroll. Kanske inte mycket till tröst men ångesten äter upp en! 

    Krya på dig! 
    Tack för positivten. För hoppas på att de är att de bara beter sig annorlunda den här gången.
    Tror jag år betingad efter missfallet, jag var sjuk med feber och hosta veckan innan jag fick mitt missfall och även om alla säger att de inte ska ha påverkat kna jag inte släppa det. 

    Hur känns de för dig? Dragit igång med progesteron och återföring på måndag, känns de bra? 
    Angående aborterna, tycker inte du ska känns ånger för det, förstår att de kan känns så nu. Men du gjorde ett val efter vad som var bäst då. Du kunde inte veta att de skulle bli såhär svårt sen.
    Har en vän som gjorde två aborter strax efter gymnasiet, nu fick hon tre barn på 4 år och tänker nog aldrig på att hon känner ånger, och de kunde lika bra varit så de gått för dig! Man kan inte se in i framtiden. 
  • Awesomeginger

    HannaHQ, BaeA och Mathilda88. Tack så jättemycket för att ni är så stöttande och peppade, försöka ställa om och tänka att de finns en chans. 
    Ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan den här gruppen. Sambon kan säga samma sak som ni men känns på ett helt annat sätt från andra kvinnor samma station. ❤️ 

    BaeA. Det är ju de där med ofräschten. Men om de funkar är de en lågt pris att betala 😅
    Förstår att de är pirrigt, låter som du är riktigt förberedd. Hoppas allt går fantastiskt. 

    Mathilda88: Jag önskar jag hade något att säga här. Men hoppas verkligen att de är nu för dig.

    Tänk om vi alla tre är där om 9 månader med nästan exakt jämnåriga bebisar ❤️

Svar på tråden Vi som startar IVF 2023