• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Zaro: Förlåt, missade det du skrev, vi måste skrivit samtidigt. Men gu vad fantastiskt, att de äntligen är oddsen som är åt rätt hålla! Kan inte sluta le när jag skriver nu! Grattis ❤️

  • Awesomeginger

    HannaHQ: Åh grattis!! Finns inge bättre känsla!! Förstår att du inte kan sova, när de väl händer efter sån kamp ❤️

  • Awesomeginger

    Känner mig så nervös, ska denna cykel göra en ostimulerad FET. Jag är nervös för att min kropp inte klara av det, den har ju aldrig lyckats. Var så otroligt skönt att få göra stimulerad, då jag inte kände att de hängde på mig på samma sätt. Har frågat varför de inte blir stimulerad igen och de är var för att inte riskera havandeskapsförgiftining.
    Försökt hitta fördelar med ostimulerat men hittar inget utöver att man inte slipper ta läkemedel vilket jag bara tyckte var skönt. 

    Någon som vet några fördelar för ostimulerad vs stimulerad för att de ska lyckas? Hade varit skönt att höra.

  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-01-15 16:57:02 följande:
    Jag frågade om stimulerat FET i december men då sa de att naturlig var bäst, lät rimligt så köpte det och frågade inte vidare. Varför gjorde du stimulerat förra gången? Har du oregelbunden äl?
    Vet inte varför jag gjorde de då. Var bara glad att få det, hade rätt regelbunden på 24-26 dagar men en gång var den på 36. Men fick aldrig riktigt tydlig markering på ägglossningstest och haft problem att lokaliser ägglossningen. Men för mensen kom regelbundna så var är det inget problem sa dom. 
    Nu ska jag ta Letrozol inför detta.
  • Awesomeginger

    Quincey: jag har kört RFSU, andra gången jag används clearblue denna cykel och då fick jag gladgubbe. Så de kan ju vara en del i de, att jag tagit fel teset, blev så glad när de blev en glad gubbe att man kunnat tro att mim reaktion var på ett graviditetstest och inte ägglossningstest 😅
    Ska ta Letrozol denna gång, ska med ta progestron efter VUL.

    Nu har jag bara haft två månder utan något sen mitt äggplock men båda dom cyklarna har varit längre, 28 och 29 dagar. 

    Noelani: Grattis till en pojke! En av mina bästa vänner bebis (också en grabb) vägde 2,4 kg och vill minnas att han va 46 cm lång. Men han mår toppen och är nu (nästan 2 år) lång för sin ålder så är nog inget att oroa sig för. ❤️

  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-01-15 20:39:30 följande:

    Awesomeginger, haha förstår, blev också jätteglad första gången jag fick glad gubbe. Hade börjat undra om jag ens hade ägglossning när jag aldrig fick något streck på testen. Har inte riktigt koll på Letrozol eftersom jag gjorde FET utan att ta något innan. Vad är det för något och varför ska du ta det? Gör du VUL innan återföring? Jag fick inget VUL utan gick bara dit fyra dagar efter positivt äl-test, och efter det fick jag progesteron.

    Noelani, kul att veta könet, börjar närma sig nu!


    Letrozol ska förstärka ägglossning som jag förstår det. De som har oregelbunden mens kan få de för att hjälpa till och reglera ägglossning. 
    Ah intressant, de lät som jag skulle in på VUL innan, när jag frågade om jag skulle ta Progestron fick jag svaret" ja men de börjar du äta efter VUL som du bokar när du ringer vid mens start".

    Noelani: Inväntar mens nu i veckan sen är jag igång igen återföring med 5 dagrs om ca tre veckor. 
  • Awesomeginger

    Noelani: Ostimulerad, vilket skrämmer mig då jag inte litar på min kropp, skrev om allt varför en bit upp.

    J000ssan: har ni hört något? Hur många blve befruktade, håller mina tummar.

  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-01-16 14:49:34 följande:
    Aha ok! Jag ringde vid positivt äl-test och frågade om VUL men de sa att det inte behövdes utan slemhinna osv skulle kollas vid FET. Antar att de gör olika beroende på läkare fast det är samma klinik. Hade önskat att de hade samma tillvägagångssätt och visste vad som funkar bäst. Men kanske är individuellt beroende på patient.
    Ja, man kan verkligen tycka att de borde ha samma rutiner på samma klinik. Men samtidigt anpassat efter varje person. Men känns väldigt skönt att göra VUL innan FET så dom vet att allt känns lovande sen innan. 
  • Awesomeginger
    J000ssan skrev 2024-01-16 16:56:14 följande:
    Jaaa helt otroligt, 11 befruktade! Såååå glada! Så nu får vi bara hålla tummarna att många klarat sig till frysen🙏❤️❤️tack kära du!!
    11, de är ju helt magiskt! Hoppas vi på massa fina blastocyster. Får veta på fredag va? 
  • Awesomeginger
    Quincey skrev 2024-01-18 07:38:04 följande:
    Är så besviken att landstinget haft avtal med en klinik vars resultat är så mycket sämre än alla andras och att de inte gör någon typ av kvalitetskontroll. Undrar också vad mina 3 försök var värda om de nu har allvarliga brister. Om jag förstod det rätt får ni slutföra behandlingen på annan klinik. Hemsk timing att det sker så plötsligt, hoppas du får göra FET som planerat fast på annan klinik då.
     Jag förstod de som man ändå får fortsätta om man redan påbörjat med kliniken. För min plan är att hö återföring med vårat kvarstående embryon om ca 3 veckor. Om de inte går vägen får man väll kolla på att byta klinik. 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023