• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Hoppas ni alla har en fin jul.

    Måste bara lätta lite, då mötte man upp en vän som kom till stan över jul. Som berättar att hon är gravid och de inte hade börjat försöka utan de bara hände. 
    Vill bli glad men allt jag kunde känna var ett tryck över bröstet och ville börja gråta. 

  • Awesomeginger
    Sola13 skrev 2023-12-28 08:11:18 följande:
    Vad tror ni om detta, spökstäck eller något på G? har Ingen erfarenhet av RFSU. Ingen aning var i cykeln jag är eftersom jag har oregelbunden och har Inte påbörjat en ny ivf-runda än.. känner mig lite skum och tog därför detta test, men kan ju bero på vad som! 
    Skulle kunna vara något.
    Jag skulle gå och köpa en sånt cleablue 6 dagar innan test. Hålla oss uppdaterade 
  • Awesomeginger

    Så tungt! Verkligen jätte ledsen för eran skull! Det känns ju som ett omöjligt beslut. Skickar massa värme och kärlek till er. 
    ❤️
    Om de är okej att fråga är de oklar anledning varför något har gått fel men ni vet vad som är fel eller vet ni inget om vad eller varför? 


    Zaro skrev 2023-12-29 16:33:40 följande:

    Nu är jag hemma trots att tiden var satt till 13.45. Tyvärr väldigt dålig prognos, och av oklar anledning, så vi kommer inom två veckor behöva besluta om abort eller att fortsätta och troligtvis föda fram ett barn som inte kommer överleva. Ett tungt besked som såklart behöver funderas igenom, men vi får se hur allt utvecklar sig.


  • Awesomeginger

    Quincey. Under våran stimulering så pratade våran barnmorska om att öka våran dos då mina ägg växte så pass sakta, men blev inte så efter som jag redan tog max dos på 450.
    Så om du prata med dom så tror jag de inte är några problem att dom ändrar dosen i överenskommelse med er.

  • Awesomeginger

    Zaro- tungt det med! Vet verkligen inte vad jag ska säga. Men sån skit, hur kan man behöva gå igenom såhär mycket hjärtskärande händelser för något som andra aldrig behöver tänka på. ❤️❤️

  • Awesomeginger
    HannaHQ skrev 2023-12-30 10:33:42 följande:

    Ja, vi håller tummarna!
    Vi har 3 stycken 6-dagars och ett 5-dagars så får se vilket dem väljer ❤️🌟


    Så spännande! Tror de är ett tecken att de är på din födelsedag, håller alla mina tummar och tår för er! 
  • Awesomeginger

    Gott nytt år alla krigare!
    Tack för ni funnits här och fått mig att känna mig mindre ensamn! Jag har dragit mycket styrka från er.
    Hoppas på 2024 bär med sig bebisar till alla oss som fortfarande kämpar❤️

  • Awesomeginger
    HannaHQ skrev 2024-01-05 17:15:36 följande:

    Idag har vi äntligen gjort FET av ett embryo, 6 dagars blev det 🌟känns så mäktigt och spännande samtidigt som tankarna är överallt!

    Testdag 17/1, det kommer vara några långa dagar tills dess men tänker att det finns en anledning till att testdagens ligger såpass långt fram? Totala antalet dagar blir fler än vid en naturlig graviditet där man brukar kunna testa dag 12-14 efter ägglossning. Någon som vet orsaken till skillnaden?:) 


     Kul! Personligen tyckte jag de var väldigt mysigt att ruva som att man bar på en liten skatt ingen vet om, så om du kan njuta av det!
    Vet inte varför de är längre tid vid återföring än naturlig, de ända jag kan tänka är för att när man väl testar att de ska vara självklart negativt eller positivt. Håller tummarna för dig! 
  • Awesomeginger

    Undra om någon annan upplevt att era kroppar beter sig annorlunda. Sen missfallet i november har min kropp bara fått vila så inte på någon stimulering eller hormoner.  Men min kropp beter sig helt annorlunda visar tydliga cykel tecken vilken den aldrig gjort innan. Tidigare var de ända jag upplevde för att visa något i cykel var att jag fick mens och mensvärk. När jag gjorde ägtest blev dom aldrig super starka sträck.
    Men nu så får jag smärta vid ägglossning och super tydliga sträck och glada gubbar. Nu under Lutealfasen sprängs typ brösten vilket jag endaste upplevt innan vid stimulering på ett eller annat sätt. 
    Så min fråga är om någon mer känner att deras kroppar beter sig väldigt annorlunda efter eller under IVF utan någon form av stimulering?

  • Awesomeginger
    Zaro skrev 2024-01-11 13:58:23 följande:
    Jag har hört att kroppen gärna blir gravid igen efter missfall? Skrattande
    Haha de hade ju varit drömmigt om det var fallet, så att nästa återföring vill stanna och blir våran bebis 😍
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023