• Awesomeginger

    Vi som startar IVF 2023

    Rockbrud: Jag hade riktigt ont i buken och var uppsvälld, fick även en svampinfektion 😪 tog väll två veckor varav en med antibiotika inann jag mådde bra igen. 

  • Awesomeginger

    Rockbruden: svamp kom efter plocket. Fick medicin för det med. 

    Jag är röd röd 😅 rött hår, blek hus och räknar. 
    Tycker de är så knasigt att de påverkar så mycket. 

  • Awesomeginger
    Zaro skrev 2023-10-31 16:54:21 följande:
    Det är inte du som är dum, det är läkare som ska förebygga att detta händer. Jag fick antibiotika direkt efter äggplocket pga sjukdom och hade kunnat gå och jobba direkt.

    Intressant det där med rött hår, har också hört talas om det men snarare att man har hög smärttröskel och kan vara svår att söva. Är själv inte rödhårig, däremot fräknig, men det kanske är kombinationen som är en faktor?
    Vet inte hur de hela funkar, vet att rötthår, blek hy och fränkar är en mutation i MC1 genen som båda föräldrarna behöver bära på. Vet inte om det behöver vara alla tre delar eller om man kan ha delar av mutationen eller hur det är. 
    Sorry alla att detta konstig rödhårig fenomen tagit över.

    Vilket fall, är på RD 6, och aldrig varit med om att tiden går så sakta. Men va och tog blodprov idag och mitt TSH har gått ner till 2,1 vilket känns kanon. Hoppas att de ska få de lilla ägget att trivas bättre!
  • Awesomeginger

    Smilla93: Är på RD 7 så du är en dag före mig. Jag vill att tiden ska springa iväg men känner dock ligger glad. Känns som man vela så länge att komma hit så äntligen få känna att de är ett litet ägt där gör mig aldrls varm. Försöker skicka kärlek till de så det vill vara kvar. 
    Jag har ingen aning om när BIM skulle vara med stimulerad FET som jag har så vet inte när jag ska tänka att de är gott tecken att den inte kommit.

  • Awesomeginger

    IVF90: Så himla fantastiskt att få se ett hjärtslag. Grattis! Ingen kolla på hur ofta de ändras men med tanke vad andra skriver så låter som de är i sin ordning. Så himla glad för din skull!

  • Awesomeginger
    Bella2023 skrev 2023-11-01 22:09:08 följande:
    Hej på er!

    Har testdag om 3 dagar (14 dagar efter ET), men kan inte hålla mig o har testat löpande. idag såg jag att strecket blivit så här starkt! 💙 
    Helt fantastiskt. Grattis! 
    Inte vågat testa något än, tänkte vänta till söndag, RD 11.
  • Awesomeginger
    Smilla93 skrev 2023-11-02 15:18:52 följande:

    Hej! 


    Tack för svar och peppande ord! Vad skönt  att du ändå känner dig glad och är så positiv! Jag vill vara positiv men känner att mensen är på g och har inte alls en bra magkänsla.. Jag tror att jag testar idag oavsett om mensen dyker upp eller inte, har egentligen inte testdag förrän måndag. När har du testdag? :) 
    Jag har också gjort i stimulerad cykel och pratade med kliniken nyss och då passade jag på att fråga ungefär när mensen brukar komma i stimulerad, det kunde hon inte svara på då det är olika.. 


    Ja men känns lite hoppfullt, allt annat har varit så tungt så försöker suga åt mig all positivt. Känns lite som att ha en trisslott man inte skrapat än, så länge man inte skrapar så kan man vara miljoner, fast bättre odds än en triss.
    Har testdag nästa fredag 10/11, men ska testa på söndag, RD 11.

    Bra att du frågade, om dom inte vet så känns de lite bättre att en själv inte vet heller 😁
  • Awesomeginger
    Sola13 skrev 2023-11-03 07:21:49 följande:

    Jag tar som sagt progynon inför frysåterföring. Började för precis en vecka sedan. Redan i onsdag fick jag riktigt mycket ägglossningssekret, och nu är jag orolig att tabletterna gjorde så att ägglossning sker nu snart supertidigt och att vi kommer missa det (ska på ultraljud på måndag 10 dagar efter start), någon som varit med om liknande??


     När man äter Progynon så har man inte ägglossning utan endast bygger slemhinna, men ha det blir rikigt mycket sekrets vid ca en vecka och  det är normalt. 
    Smilla93 skrev 2023-11-03 11:40:27 följande:
    Vågade inte testa igår? Men eftersom jag hade samma stressiga känsla tog jag ett test idag (RD 10, dag 16 efter ovitrelle). Ett extremt svagt streck. Dock ändå lite hoppfull eftersom det va supersvagt dagen innan testdagen när jag var gravid med min son. Ska göra nytt på söndag och se vad det blir då.  
    Ser helt klart posetivit ut, Grattis!! 
Svar på tråden Vi som startar IVF 2023