Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-03 14:40:35 följande:

    Åh tack! Jag tror det också, segt att vänta men när man väl kommer fram dit man längtar känns det som att det gått snabbt :D Jag är glad att jag har symptom, känns som det tyder på en frisk graviditet. Det känns väl mest lite snopet att det kom nu när det släppte förra graviditeten :)

    Hur känns det för dig nu?


    Det är bra du tänker positivt och ja jag antar att det tyder på en frisk bebis när du har det på det viset. Det kanske är så som ni diskuterat här tidigare att det är olika på när man får symptom och vilka beroende på om det är en pojke eller flicka som växer där inne :)

    Likgiltig. Om jag ska uttrycka det med ett ord. Just nu känns det som att det kvittar om vi får barn eller inte. Vilken känns hemskt nu när jag säger det, men det kanske bara är en sån fas jag har just nu.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-04 13:21:27 följande:

    Ja så kan det vara, så nyfiken på vem det är därinne! :)

    Usch förstår att det har kommit till det! Men kanske bättre ändå än att känna ständig sorg och stress. Det blir nog en skyddsmekanism av kroppen. Självklart vill du ha barn mest av allt innerst inne och när ni väl får det där starka plusset och ligger inne på förlossningen med er bebis i famnen kommer hela den här jobbiga resan ha en poäng. Det kommer bli underbart, men jag förstår att det är svårt att känna så nu. Det är bara att fortsätta framåt, snart kommer ni i mål på ett eller annat sätt<3


    Ja det är nog som du säger :) tack för att du bryr dig så mycket <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-04 21:37:08 följande:

    Det gör jag verkligen! Är en sån fruktansvärt känslofylld person. Vill verkligen bara att alla människor på jorden ska må bra och få vara lyckliga. Funderar mycket över varför det inte är så. Men jag vet att det kommer komma till er i sinom tid. Längtar så mycket tills jag kan läsa om ditt plus här inne. Vad glad jag kommer bli den dagen! Hoppas du kan njuta riktigt ordentligt av sommaren under tiden!


    Det är ju fint att du är så som person :) Jag längtar också till den dagen då plusset kommer. Jag ska njuta så mycket jag kan av den sommar som är kvar!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-08-04 20:50:47 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing

    6/9 Minitvåan

    Och dääääär kom mensen! Men jag är faktiskt mest glad ändå. Positivt LH-test innan ägglossning, och nu en mens som kommer när den ska. Det finns hopp för maskineriet ändå! Bättre lycka nästa månad för mig.... Peppkramar till er andra som också kämpar!


    Åh nej! Men skönt du kan vara glad åt det iaf :) Tack detsamma.
  • Anonym (Första)

    Så skönt det är att komma in här efter ett litet uppehåll och se att det går bra för alla gravida och att vi andra fortsätter att kämpa på. Snart är vi där också så att detta kan bli en härlig gravid/mamma grupp :)

    Och välkommen Lyckan till denna grupp. Då har ni en spännande resa framför er med allt va bröllop och barnaskapande heter.

    Här är det ca en vecka kvar till bim, upptäckte aldrig någon stegring på äl stickorna så är osäker på exakt när äl va den här gången. Hur det än blir nästa vecka, plus eller ej, så känner jag mig ändå mer peppad på barn än nånsin. Tror det är pga att jag och min man behövde ta ett beslut om en sak som skulle påverka vårat liv ett tag framöver och då kom tankarna upp om att vi kanske skulle behöva ta en paus på ca 1 år om vi skulle ha gått på det förslaget som gavs. Just då när vi pratade om det så kändes det ok med en paus på 1 år, men ju mer jag tänkte på det så insåg jag att det finns inget annat jag vill just nu än att få barn så alternativet att ta en så lång paus finns inte. Så med den insikten så är kämparglöden starkare än nånsin just nu. Hoppas så innerligt att det är våran tur snart, precis som jag hoppas att alla som inte plussat här än ska göra det väldigt snart, helst igår redan :)

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-21 20:08:46 följande:

    Va härligt att du känner dig så peppad! Och jag hoppas också att det kan bli en gravid/mammagrupp av bebisverkstan snart :) håller tummarna för oss i nästa vecka!

    Tufft när det dyker upp grejer man måste ta beslut om som påverkat så mycket men brukar oftast kännas bra när man väl tagit beslutet (beroende på vad det är för nått man tvingas ta beslut om då såklart). Oavsett brukar det nästan vara en lättnad just att ha kommit fram till något.

    Känner du något som skulle kunna va symptom? Jag har försökt att inte känna efter denna månaden. Men upptäckte när vi varit iväg nu ett tag att jag verkar ha mer flytningar som kommer när jag går på toa. Men sen kom jag på att det kanske vara är för att det syns på ett annat sätt för att ljuset/lamporna är placerade på andra sätt så att själva toaletten lyses upp så man ser bättre vad som händer där nere i skålen. Så jag vågar inte hoppas på något.


    Ja det vart ju lite jobbigt och stressigt då beslutet behövde fattas på bara någon dag efter vi fått reda på det. Men det känns helt klart som rätt beslut nu.

    Tyvärr så har jag känt nu under kvällen att högra bröstet börjar ömma vid beröring. Så skulle säga att det är kört den här gången också då det har varit ett säkert PMS symptom det senaste året. Men hoppet är inte helt ute innan mensen dyker upp. Om så är fallet så söker vi till utredning och hoppas att kön dit inte är jätte lång.

    Intressant ändå och något att hålla sig fast vid. Det klart att det kanske kan upplevas olika i olika ljus men samtidigt så kan det ju mycket väl vara så att du faktiskt har mer flytningar nu. Hoppas så mycket att det är pga en graviditet för dig nu :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-22 22:25:34 följande:

    Hej, har tänkt på dig en del, kul att höra från dig igen! :)<3 Visst vore väl det underbart om alla vill hänga kvar och fortsätta uppdatera här.

    Himla häftigt vad såna grejer kan göra för känslan! Fantastiskt bra, precis när du behövde lite ny kämparanda kom den till dig! :D Jag hoppas hoppas hoppas verkligen också att det är er tur nu nu nu!! Visst är det 12:e försöket nu? Tänker så mycket att nu kanske det är dags då, exakt 1 år och så er tur. Jättekul att höra att du fått lite ny energi. Hoppas ni slipper utredning och allt men om ni behöver gå igenom det är det skönt att du har lite ny energi och pepp inför den ändå.


    Så gulligt av dig att du tänkt på mig :)<3

    Ja jag va beredd att ta den där pausen först när vi nämnde det men sen när jag tänkt på det en liten stund så va det som att jag såg på det med hela nya ögon. Och det va väl då som känslan ändrades.

    Det stämmer att det är försök 12 nu. Helt galet att vi försökt ett år, det trodde jag aldrig när vi började. Tyvärr så känns det som att det kommer bli ett försök 13 också. Men så fort det är så att mensen kommer, vilket är mycket troligt, så skickar vi en ansökan om utredning direkt så får vi det gjort.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-23 08:24:42 följande:

    :)<3

    Häftigt och bra att det blev så!

    Nej jag förstår dig, tror ingen nånsin kan föreställa sig det, det är så himla mycket snack i skolan och skydd hit och dit annars blir man gravid direkt. Var är all info om hur tufft det kan vara, varför undanhåller de den :/ Bra att ni är redo ändå! Bara det att du har ny energi och att ni är redo att verkställa nästa steg är toppen! Ni kommer framåt, närmre målet, er lilla bebis! Gud så underbart när ni får er bebis, kan inte tänka mig vilken känsla det kommer vara för er som väntat så länge!<3


    Det borde helt klart undervisas om det också i skolan, för det blir nästan som en chock att höra i vuxen ålder att det är normalt att det tar uppemot 1 år att bli gravid. Hade man lärt sig det i skolan hade det kanske varit lättare att hantera på nått sätt.

    Ja nån gång är det väl våran tur också. Är bara rädd att man kommer till utredningen och något är fel, eller ja jag är väl lika rädd för att inget ska vara fel så jag vet inte vilket jag hoppas på. Men det kanske blir som för vissa att plusset kommer precis innan utredningen. Längtar så otroligt mycket till den dagen då plusset äntligen kommer :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-24 06:43:44 följande:

    Tänker att det samtidigt finns en stor risk för fler tonårsgraviditeter om man får veta att det är rätt svårt. De flesta är ju väldigt fertila i den åldern. Har flera vänner som gjort abort innan de fyllt 20 för att de slarvat :/


    Det är väl sant i sig men att bara berätta om en sida av myntet är inte heller rätt kan jag tycka. Och visst även fast man vet att det kan ta tid så är kampen om ett barn jobbig oavsett om det tar två månader eller två år. Det är väl just för att man vill det så mycket som gör att man hoppas på att det ska gå direkt och när det inte gör det blir man uppgiven och manisk.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-24 17:53:03 följande:

    Jag tror jag plussade precis...

    tog ett test i morse som va helt blankt, tog ett test till nu precis för det kändes som att det ändå kunde va nått. Så onödigt att ta ett nytt test samma dag men det visade två streck. Om än ett väldigt svagt teststrecket så är det där =D ska nog våga ta ett digitalt imorgon bitti


    Oj så spännande :) Kommer vänta med spänning på att höra vad testet säger imorgon!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu