Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-19 11:47:06 följande:

    Tråkigt när man känner så men samtidigt tror jag det är sunt. Att skärma av sig lite från barnbiten och fortsätta leva för det är nog det värsta annars. Om man sätter resten av livet på paus i väntan på bebis så försvinner all glädje och det blir bara press, längtan och saknad kvar. Speciellt om man är i ett jobb man tycker är hemskt och mer eller mindre härdar ut i för att det är bra när man blir gravid. När börjar du plugga? :) Eller va det plugg det blev föresten?

    Här blev det inget igår för sambon fick jobba istället och dottern vaknade tidigt i morse så då fanns det ingen tid då heller :( 


    Det är sant det man kan inte pausa livet bara för att man försöker få barn så det kanske är bra att vi känner som vi gör. Jag börjar senare i augusti eller september om det blir nått. Har inte bestämt mig än men jag kan börja lite när jag vill. Annars blir det nytt jobb :)

    Hoppas att det inte är försent att försöka klämma in en till gång för er, annars så kanske det räckte med det redan fått till :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-19 13:03:43 följande:

    Jättebra att ni fick till det tillräckligt! Ni har försökt så himla länge så förstår verkligen om det är svårt att se ett barn i er nära framtid. Men som du säger, det kommer hända er också! Frågan är bara när och hur. Jag fortsätter hoppas och önska och be för er skull<3 Tänk hur tankesättet kan ändras sådär, blir väl som en försvarsmekanism i hjärnan att skydda sig själv. Tufft att kämpa så dant.


    Tack så mycket fina du för omtanken du visar oss alla <3

    Skönt att du fick reda på vad blödningarna beror på nu och att du kan slappna av och tillåta dig att njuta av att du ska bli tvåbarnsmamma :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-20 13:51:59 följande:

    Så knäppa grejer man gör va?

    Vi mös igår kväll och nu har jag inte fått på toa på 15 h för att jag är rädd att spermierna ska simma ut när jag ska kissa. Försökt hålla mig i horisontalläge så mycket som möjligt också men jag vet ju att det inte går att göra såhär i en evighet.

    Och är symptomen jag känner för att jag troligen borde gå och kissa (har ändå gått förvånansvärt lätt att hålla sig) eller är det för ägglossning? Man blir tokig av sånt här!

    Fick lite värk i livmodertrakten igår efter sex, det brukar jag inte ha så ser det som något positivt. Se om vi lyckas mysa ikväll igen. I övrigt återstår nästan 2 veckors plågsam väntan på svar.


    Haha ja ibland gör man konstiga saker men om det får dig att känna dig bättre så gör allt du kan säger jag :)

    Skönt för er att ni fick till det en gång till. Hoppas och håller tummarna att det är nu det blir ett plus igen!
  • Anonym (Första)
    hopeforaplusa skrev 2021-07-22 08:31:57 följande:

    Hej tjejer och förlåt för dålig uppdatering här! Läser varje dag vad ni skriver men har problem att jag inte kan skriva och har fått göra nya konton hela tiden, dumma fl..

    Allt såg bra ut sist så fick enligt rutin ett nytt ul bokat varannan vecka så det var skönt. Hann bli riktigt orolig. Oron släpper dock aldrig vilket jag vet att många känner, man är orolig när man är gravid och man är orolig när dom kommer ut:) har börjat känna tjejerna nu också i magen vilket är så mysigt, något tecken av att det faktiskt är något där inne<3

    Fick du någon stegring på äl testerna babymakeing? Nu ska det bli din tur, håller tummar och tår för det!! När har du beräknad bim?:)

    Vilken vecka är du i nu lillskrutten?:) mår du bra och så annars? Spyr du fortfarande?

    När har du din äl första? Håller tummarna även för dig<3


    Oj så skönt att höra det är bra med er alla tre. Måste var jätte mysigt att få känna dom. Hoppas att allt går smidigt nu resten av graviditeten <3

    Jag hade äl förra torsdagen så är på äl+7 idag. Planerar som vanligt att inte testa innan bim utan väntar på eventuell mens. Tack för att du håller tummarna :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-07-25 20:48:12 följande:

    BIM-listan 

    9/12 4a (PLUS) 

    20/12 babymama (PLUS) 

    21/12 Håller tummarna (PLUS) 

    15/3 Hopeforaplus (PLUS) 

    9/5 Lillskrutten (PLUS) 

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS) 

    2/6 Litehopplöst (PLUS) 

    30/7 Första 

    30/7 Babymakeing

    6/8 Minitvåan

    Hej igen allihopa. Jag tappade sugen lite med all utebliven mens, men nu plussade jag på ÄL-test i förrgår efter en ordentlig mens innan dess, så hoppas att maskineriet är igång igen. Bebisverkstaden var igång både igår och i förrgår så nu är det bara att vänta tills augusti.... kanske kör vi en gång till ikväll på vad som borde vara ÄL-dagen.

    Lycka till Första och Babymaking!


    Tack detsamma!

    Kul att du är tillbaka och kämpar på <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-27 12:14:11 följande:

    Tror ni inte att jag faller för frestelsen och beställer hem ett testa tidigt test. Tror att jag väljer alternativet som är att man kan hämta upp det inom 2 h på apoteket, men nu 2 h senare och inget bekräftelsemail inser jag att jag valde ett alternativ som är 0-3 dagar 

    Så om jag har tur kan jag hämta upp det imorgon. men i värsta fall hinner det inte komma förrän fredag och då kan jag inte testa förrän lördag och ja då är ju bim redan passerad så jag lika gärna kan använda mina vanliga test, om inte mensen redan kommit tills dess då vill säga.  

    Så himla snopet! hehe 


    Nej men så synd! Ja då kanske det kan kännas lite kört om testet kommer så sent. Men får hoppas att det kommer idag eller imorgon så du hinner testa innan bim. Håller med spänning mina tummar för dig <3 Hur känns det annars? Tror du det blev något den här gången?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-27 13:24:49 följande:

    Känns som vi fick till det perfekt så har en hög förhoppning om att det ska ha tagit sig iaf :)

    Förut va det som att det började rinna (som som när man får mens) men det va inget förutom en liten flytning och jag brukar aldrig då flytningar som ger avtryck i trosorna så hoppas det kan va ett tecken? Men kan säkert likväl va tecken på att mensen kommer snart också.

    Känner du nått nu?


    Oj så spännande, då kan det ju ändå vara så att det lyckades den här gången om du inte brukar ha sånna flytningar :)

    Nej det kan jag väl inte påstå, men samtidigt så har jag inte känt mig på samma sätt som jag brukar innan mens så hoppet finns ju ändå där
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-28 06:07:13 följande:

    Samtidigt så har det som varit gravidsymptom för mig tidigare blivit pms så yr, trött, molvärk till å från från äl. Så vågar inte lita helt på kroppens signaler längre.

    Å spännande! Brukar din mens va punktlig eller kan cyklerna skifta lite? :)


    Nej det känner jag ju igen på sätt och vis. Kroppen kan lura en totalt ibland så jag har också slutat lyssna på dom signaler kroppen ger en för dom stämmer oftast inte med att det skulle ha blivit nått.

    Ja det skiljer väl egentligen bara 1 dag på mina cykler. Men nu när jag har slutat ta tempen så är jag ju lite osäker på när äl var då jag inte kan bekräfta den. Men när jag nu har sånna jämna och stadiga cykler så tyckte jag att det var onödigt att fortsätta när tempningen inte bidrog med mer än stress. Om jag ska gå på äl smärta och tester nu så har jag väl ändå hyfsad koll på när det var. Docka har jag ställt in mig på att mensen kommer som vanligt så jag inte ska bli så besviken.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-28 08:19:50 följande:

    Skönt ändå med regelbunden cykel så då kan du säkert lita på signalerna kroppen skickar vid äl :) 

    Ja det är nog ändå det bästa för ens egen mentala hälsa att ställa in sig på det värsta. Jag tog ett vanligt test nu på morgonen och det va tokblankt. Visste väl det sen innan men iom att jag inte fick mitt testa tidigt test igår och jag ska ut och ta ett glas ikväll så ville jag testa med nått. Nu kan jag ta mig en drink med gott samvete för jag har gjort vad jag kunnat för att kolla innan. 

    Ett tag levde jag med att jag aldrig drack eller åt något "olämpligt" mellan äl och bim. men efter ett gäng månader tröttnade jag på att leva som jag va gravid halva månaden trots att jag aldrig va det. 


    Ja det känns ju som att kroppen borde vara i någon slags balans när cykeln är så stabil. Men orolig att nått är fel är jag ju ändå eftersom det inte tar sig.

    Hm...jobbigt ändå med negativt test men som du säger så är det inte kört än. Tycker du gör rätt i att unna dig ett glas ikväll. Jag tänker också som du att jag vill inte begränsa mig själv i det jag äter och dricker nu medans vi försöker. Men avstår från alkohol gör jag från äl till mens utifall men tycker verkligen inte det är fel om man väljer annat.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-28 13:50:42 följande:

    Precis man får göra det som känns rätt för en själv. Jag dricker oftast alkoholfritt men kan lyxa till det med en drink eller ett glas vin nån gång i månaden. Sen vi fick dottern har jag inte samma tollerans för alkohol och om hon sover dåligt eller blir ledsen på natten så tar hon ju inte hänsyn till om hennes föräldrar haft en hård kväll. Så har man nattpasset så vill man absolut inte känna sig berusad. Har rädsla över att tappa henne också om jag skulle råka fumla bara för att jag varit oansvarig och druckit för mycket. 

    Briskas alkoholfria cider tycker jag är riktigt smarrig och det har börjat komma en del bra viner också. Men just rött vin blir aldrig riktigt samma sak när det är alkoholfritt tråkigt nog :( 


    Ja man måste få lyxa till det emellanåt så man inte glömmer bort att leva också, vilket är otroligt lätt att glömma bort av någon anledning när bebis är det enda som upptar ens tankar. Sen finns det ju som du säger en hel del bra (och icke bra) alkoholfritt så det är ju inte svårt att hitta något gott att dricka om man skulle vara sugen på det.

    Hoppas du hade det trevligt med din vän igår och att du unnade dig med gott samvete :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu