Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Klistra in listan igen då den hamnat lite långt bak och hoppas på att Babymakeing får skiva ett plus på listan imorgon!

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing

    6/9 Minitvåan

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-24 19:20:28 följande:

    Tack <3 va fin du är! 

    Jag har aldrig plussat såhär tidigt förut så det känns så märkligt.. och jag är konstigt nog inte så exalterad som jag trodde att jag skulle bli för ett plus. 

    Får testa imorgon bitti helt enkelt och se vad testet då visar :)


    Jag förstår att det kanske inte känns på riktigt när det är så tidigt men det ger ju ändå hopp. Och det kommer ska du se, du kommer säkert bli exalterad och glad så småningom.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-24 23:20:10 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    26/8 Första

    29/8 Babymakeing (PLUS)

    6/9 Minitvåan


    GRATTIS!!! Så underbart att se så här på morgonen. Detta kommer gå vägen för er nu, det känner jag på mig <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-25 07:50:29 följande:

    Tack! :) <3

    tog ett till test innan jag la mig och det va starkare så det syntes på bild också. Skulle tagit digitalt nu på morgonen men fick magsjuka i natt så ja.. jag kramar en hink på toaletten istället. Men jag hade en ordentlig stegring under dagen igår från att det bara syntes i visst ljus till att det inte gick att missa.

    Fick gråtit lite med sambon igår och ventilerat rädslor. Det kom så direkt när jag visade testet för honom att jag började gråta men inte av lycka utan för att jag är rädd att det ska bli som sist eller mf. Vet inte hur jag kommer klara det mentalt. Ska ge det nån vecka och sen se om jag kan få en samtalskontakt från Mvc kanske.


    Jag förstår att det måste vara väldigt skrämmande och att ni är rädda att det kommer bli som sist. Och jag vill bara säga att jag tycker du är väldigt stark och modig som gör detta så snabbt efter det som hände. Hoppas att du kan få samtalshjälp för att lugna oron <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-25 09:05:49 följande:

    Tror att jag kommer känna likadant om ett år som nu och vi vill ju gärna ha ett syskon, helst igår så att vänta har inte känts som något alternativ. Kontaktar mvc i nästa vecka tror jag och ber om hjälp då. 


    Jag förstår helt hur ni tänker och känner. Det är ju iaf bra att det finns hjälp att få för att hantera sina tankar och känslor.
  • Anonym (Första)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    29/8 Babymakeing (PLUS)

    6/9 Minitvåan

    21/9 Första

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-25 15:49:17 följande:

    Naj! Hoppades ju på ett plus för dig också <3

    Skulle ni göra utredning nu då eller har jag drömt det? Håller tummarna att ni slipper vänta länge.


    Tack så gulligt av dig att du hoppades på det för mig <3

    Det stämmer, vi tänkte vi skulle söka nu så får vi se vad det visar. Är ju rädd för både bra och dåliga nyheter men att inte stå och stampa på samma ställe känns skönt nu. Hoppas bara att vi inte behöver komma på en utredning utan att vi lyckas plussa innan dess.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-26 13:45:57 följande:

    Känns väl inte riktigt som att det finns något positivt besked med en utredning, det skulle vara om de hittar något som är riktigt enkelt att åtgärda då :) Men jag hoppas innerligt att ni är ett av de många paren man hör om som får plus lagom till utredningen startar! Som får tycka det är lite halvjobbigt att avboka tiden sådär i sista sekund. Vore underbart! Önskar önskar<3


    Tack för dina fina ord! Skulle vara underbart och hoppas kan man ju alltid, bara tiden kan utvisa hur det blir :) Mysigt det måste vara ändå att du börjar känna det lilla livet du har i magen. Ta vara på tiden <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-08-27 11:42:34 följande:

    Så tråkigt att det inte tog sig för er.

    Bra att ni söker utredning. Kan säga att för mig/oss va det skönt att veta att hjälpen va på väg och gjorde att man kunde slappna av ett tag. Sen tar också den processen väldigt mycket tid vilket såklart är frustrerande och mentalt påfrestande men ändå skönt att veta att man får hjälp. Sen om det blir ivf så finns väldigt stöttande forum här på FL som man kan vara med i.

    Jag hoppas innerligt att ni slipper ge er in i den svängen men ge inte upp, det finns hopp och det finns hjälp och stöd.

    Jag fortsätter hålla tummarna att det tar sig innan dess. <3


    Tack för omtanken! Jo det känns bra att det är något som händer iaf även om det kanske kan bli långdraget och tufft. På nått sätt är det ju att ta sig framåt lite iaf. Sen om allt ser bra ut så kommer vi ju vara tillbaka på samma ruta igen men då vet vi ju iaf att inget är knasigt. Och om det är nått som inte ser bra ut så kanske det kan fixas lätt. Hoppas verkligen inte på IVF då jag hört det är en väldigt jobbig process men kommer självklart att genomgå det om vi måste.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-30 16:45:33 följande:

    Man ska väl inte måla fan på väggen men det är svårt alltså. I morse så va strecket svagare igen :( blir så orolig att det är mf på gång.


    Nej det ska du inte även fast det är väldigt svårt. Det får inte bli ett till mf för dig/er nu. Du kanske skulle ha slutat testa efter du fick ditt plus så att du inte behöver känna den här oron. Jag förstår självklart att det är ett sätt att skydda dig själv och kanske ditt sätt att minsk oron om du ser att testen blir starkare. Men nu så kanske det ger dig mer oro att se att testen inte blir starkare eller rent av svagare. Hoppas oavsett att det inte blir ett mf för er utan att det är testet det är fel på <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu