Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Försök 11 och det slutade också i mens! Är bara så trött på det här nu att jag inte ens känner att jag kan bli ledsen för att det inte tog sig den här gången heller. Jag ska unna mig någon öl eller drink till helgen och bara göra sånt som jag mår bra av nu i några dagar så jag kan ladda batterierna för nästa försök!

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    30/7 Babymakeing

    6/8 Minitvåan

    26/8 Första

  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-29 15:45:09 följande:

    Nä men Gud vad ledsen jag blir för din skull!! Tänkte att nu måste det verkligen gå för dig också som väntat så länge :( :( Jag bara längtar tills du och din partner också får uppleva bebislyckan!! Det enda jag vet och kan garantera är att det kommer vara värt det 100 ggr om! Och det kommer antagligen kännas som att ni haft erat barn alltid när ni väl får det. Blir ledsen att höra att du börjar känna dig bedövad för dina känslor. Kan bara försöka föreställa mig känslan och tankarna över hur omöjligt hopplöst det måste kännas. Beklagar verkligen sååå mycket! Håll ut, i värsta fall är ni snart igång med utredning och då går det förhoppningsvis undan. Tänk sen när ni sitter där med er bebis, vilken otrolig känsla! Då jäklar kan det orättvisa universum bara dra åt skogen!


    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-29 16:56:35 följande:

    Nej! Va ledsen jag blir för din skull :( Så himla typiskt! Men du gör helt rätt i att unna dig något smarrigt och göra saker du mår bra av. Det är viktigt att inte glömma bort sig själv i processen som vi redan pratat om <3

    Kram!


    Tack för eran omtanke, ni är så fina kvinnor som är så villiga att stötta :)

    Jag hoppas så innerligt att det tar sig innan det blir en utredning. Men blir det en utredning iaf så är jag både rädd för att det ska vara nått fel och att det inte ska vara nått fel. Är det nått litet fel så gå det kanske att fixa eller i värsta fall IVF. Och är det inte något fel så vet jag att vi behöver försöka i lite drygt 2 år till innan hjälp skulle erbjudas där vi bor nu. Dock så har ju konstigare saker skett än att någon blir gravid efter så lång tid med kämpande så jag håller tummarna stenhårt nu att nästa försök tar sig så vi slipper utredning.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-29 19:39:36 följande:

    <3

    Mycket tankar som snurrar och en ökande stress såklart. Men alltså 3 år försökande innan hjälp när ni är så unga låter helt sjukt!! Eftersom snittet är 7 månader så är sannolikheten att ni lyckas på egen hand väldigt stor. Finns väl en anledning att det är minst ett år försök som är gränsen. Eller där du bor tom 3 år. Det är väl inte helt ovanligt att det tar just uppemot ett år eller mer innan det går. Tänk om det går på 12:e försöket för er! Hoppas det! Så ni slipper ge er in i utredningar osv. Men kommer det till det så kommer det gå bra då tror jag :)


    Ja så är det ju. Känns som att jag stressar i allt jag gör nu så jag ska försöka att minska på stressen så gott jag kan den här cykeln och hoppas på att det gör susen. 1 år är ju gränsen för utredning i alla län. Men ser allt bra ut så har jag hört av en annan tjej som bor i samma län som mig att man måste vara 30 år och ha försökt i minst 2 år innan dom kan skicka remiss till ivf. Jag blir 28 i december så det är ju ett tag till dess jag blir 30! Men jag hoppas ju självklart att det tar sig låååångt innan dess :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-30 12:55:22 följande:

    Låter som en bra plan! Men vad konstigt att de kan sätta sin egen gräns? Ännu värre om allt ser bra ut och man inte har en aning om vad som krånglar. Hoppas det är olika från fall till fall i sådana fall. Bästa vore såklart om det tar sig nu här snart!


    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-30 13:22:28 följande:

    Så orättvist att det skiljer sig så med vården mellan olika landsting :( i VGregionen ska man va 25 år tror jag, ha försökt ett år och efter utredningen får man remiss direkt om de tror att det skulle funka med ivf. 

    Ja vi håller tummarna att det går på vanlig väg då! :) 


    Jag tycker också det låter konstigt att det ska skilja sig mellan olika län men vi får se vad som händer. Tack för att ni hoppas för min skull :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2021-07-31 12:17:10 följande:

    Hej på er. Längesen nu så gör en liten uppdatering från min sida.

    Vattnet gick helt oväntat i 36+3 så 36+4 föddes vår lilla kille drygt tre veckor för tidigt. Men stor som en fullgången som tur är, så himla fin <3 allt har gått bra och vi mår fint.

    Hinner inte läsa igenom allt som skrivits men jag hejar på er och hoppas verkligen det tar sig och går vägen för er alla snarast. Det har varit toppen att få stöd från er kära anonyma cybervänner, det ska ni veta! Kram på er <3


    Men så underbart att höra :) har tänkt på dig och undrat hur det gått för er. Njut för fullt av erat lilla under nu!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-31 10:49:40 följande:

    Tog ett tidigt test igår men som inte visade något. Fortfarande ingen mens idag och inga spottings som jag brukar få dagarna innan mens. Ska ta ett vanligt test imorgon om mensen inte kommit igång än.


    Hoppas och håller tummarna att det blir ett plus! :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-31 14:33:54 följande:

    Tack <3 jag hade bim igår men äl va lite sen så kan likväl vara imorgon men inte senare än så.

    Jag börjar ju hoppas nu så känns jobbigt om det inte är något. Blir att ta ett vanligt test imorgon så får vi se vad det visar :)


    Kommer vänta med spänning på din uppdatering imorgon :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-01 07:35:07 följande:

    Blankt nu med :( väntar på att mensen ska komma nu så får jag se om det blir fler test eller inte.


    Åh nej! Kommer ändå hoppas på att mensen håller sig borta och att du plussar sent bara.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-02 10:26:40 följande:

    Nu kom mensen.. vill bra gå hem å lägga mig. Fy va ledsen jag blev nu när jag hade fått upp förhoppningarna och jag vet att vi prickade helt perfekt med äl :(

    Nu kan jag iaf ta en Ipren mot molvärken jag haft senaste veckan. Får gå ut å såga ner nått på jobbet (Jobbar med skog och trädgård) så jag får utlopp för min besvikelse.


    NEJ!! Det skulle ju ha blivit ett plus den här gången för dig! Jag förstår precis hur det känns när förhoppningarna börjat och det sen slutar i mens, finns ingen värre känsla. Det är bra du tänker så för att hantera din besvikelse :) Låter förresten som ett mysigt jobb du har, hade verkligen velat jobba i skogen jag med!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-02 21:46:08 följande:

    Jag kan väl passa på att uppdatera lite hur jag mår och hur det går för mig. Jag spyr fortfarande ibland, kanske ett par till tre gånger i veckan typ. Har börjat må mer och mer illa, trött, lättretlig och huvudvärk. Brösten har verkligen börjat ömma också! Allt kom väldigt sent denna gång. Typ i samma vecka som det släppte med min son.

    Blodspottings fortsätter nästan dagligen, men jag känner mig lugnare efter att läkaren förklarade orsaken och sa att det inte var något att oroa sig över samt att det kommer sluta inom några veckor.

    Tiden har nog aldrig gått såhär långsamt i hela mitt liv förut. Kan det bero på missfallet kanske? Känns som jag varit gravid i ett halvår minst! Var bara ogravid i ca 2 månader mellan missfallet och plusset så säkert därför det känns så. Idag skulle jag ha varit i vecka 33 nånting. Just nu känner jag mig som ett skolbarn som väntar på att sista skoldagen ska ta slut innan sommarlovet och det är som att tiden står still. Inga rörelser i magen än, 2 veckor kvar till rul.


    Jobbigt med alla symptom som dyker upp och trappas upp för dig nu.

    Jag förstår tiden måste sega sig fram nu när du väntat så länge med tanke på missfallet också. Men snart ska du se att ni är där då bebisen kommer och det kommer säkert kännas som att tiden gått jätte snabbt iaf:)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu