Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-01 10:12:45 följande:

    Ja på söndag eller måndag är bim.

    Har aldrig fått plus med dom testen tidigare än 12 dagar efter positivt äl-test och idag va det 11 dagar. Efter 12 dagar har strecket varit så svagt att det knappt syns så det är säkert så att det är för tidigt. Sist testade jag positivt först på dag 13 efter äl. 

    tiden sniglar sig verkligen hela tiden. vad man än väntar på så går det alltid för långsamt!

     


    Jag har inte varit inne här och skrivit på ett tag men jag har läst allt ändå. Så spännande med testet du kunde se något på, även om det var många timmar efter att testet tagits. Hur går det, har du testat nått mer? :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-02 12:44:50 följande:

    Testade igen i morse med ett testa tidigt men nu blev det inte ens spökstreck så det blev väl nått skumt med första testet antar jag. Så hoppet sjönk något nu.

    Jag har tagit med mig en sticka som jag ska testa på söndag eller måndag om mensen inte dykt upp innan dess .

    Ska nog beställa fler stickor för jag har bra två kvar efter det. Ifall det blir positivt Kommer jag vilja testa varannan dag ett tag bara för att hålla koll på att hcg stiger och inte som när jag fick mf att det står kvar på samma.


    Tråkigt men jag hoppas och håller tummarna att det blir ett plus :)
  • Anonym (Första)

    CD 1 blev det idag så gör ytterligare ett nytt försök, även fast hoppet börjar sina mer och mer nu efter varje misslyckat försök.

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    4/7 Babymakeing

    30/7 Första

    ?? Minitvåan (utebliven mens)

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-02 22:23:34 följande:

    Så typiskt :( men än är det inte kört. Håller tummen att det är den 30/7 pluset kommer! <3


    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-07-03 09:27:11 följande:

    Typiskt :(

    Då hoppas vi på nästa gång. Snart är det er tur. <3


    Tack för peppen :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-03 21:42:18 följande:

    Kul att ni kommit igång nu igen! Hoppas på att ni lyckas inom tre försök nu! :D


    Tack för peppen! Nu känns det dock som att jag inte vågar tro eller hoppas på något nå mer. Kanske är bra så, då blir jag desto gladare om/när plusset kommer vid något tillfälle :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-04 08:34:06 följande:

    Och i morse kom mensen med besked. Sen avbrytandet har den mer smygit igång och bara kommit några droppar de första 2-3 dagarna innan det flödat på. Idag kom det ordentligt direkt. Så det kanske är ett tecken på att Kroppen äntligen kommit igång igen? Om jag ska försöka se något positivt i mensen.

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    30/7 Första

    30/7 Babymakeing

    ?? Minitvåan (utebliven mens)


    [/quote]

    Åh nej, jag som hoppades så mycket för din skull att det skulle bli ett plus. Det låter ju som du säger att det är något positivt i att det kanske kommit igång lite mer nu.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-05 08:46:46 följande:

    Låter smart att inte hoppas för mycket, plusset kommer kännas amazing när du får det!! Hoppas snart! När tänkte ni ta kontakt angående utredning annars?


    Hoppas kan man ju alltid :)

    Vi ger det två försök till annars söker vi till utredning. Dom har ju ändå stängt nu under sommaren och öppnar för nya sökningar i mitten på augusti. Och det är väl där i kring det blir bim för augusti så bommar vi då också så söker vi direkt.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-05 13:45:30 följande:

    Jättebra, skönt med en plan. Gud vad mycket jag hoppas att ni får plus nu, vore så roligt och välförtjänt!! :D


    Ja det känns ju som en liten tröst i det hela att den planen finns där och väntar även fast jag aldrig vill komma dit egentligen. Det blir att kännas som man inte kan den mest basic sak som finns på denna jord när man försöker så länge utan något som helst resultat. Men nån gång ska det väl förhoppningsvis gå :)

    Läste det du skrev innan om hur det känns nu. Blir glad för din skull att du äntligen kan känna glädje och lättnad för att det här går vägen. Det förtjänar du <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-07-05 22:46:57 följande:

    Förstår att du helst gärna undviker det steget! Men hjälpen finns om det kommer till det<3 Så är det verkligen inte, det är inget ni styr över och det kommer att lösa sig. Med det sagt kan jag föreställa mig den känslan, när jag var gravid med min son hade jag inte en enda sammandragning eller förvärk. Jag gick över tiden 9 dagar och när förlossningen startade så startade den verkligen. Jag grät i flera veckor innan för jag kände att min kropp var hopplös som inte fattade hur man födde barn, en sån basic sak som ?varje? kvinna ska klara. Jag kände mig värdelös just då att min kropp inte fattade att det krävs lite förarbete när man är gravid inför förlossningen. Men det är inget vi styr över. I mitt fall kom förlossningen igång själv men vi fick en del hjälp på traven under processen men så är det ibland. Tacksam att det finns hjälp att få, men så kände jag inte just då!

    Tack så mycket! Det känns så annorlunda nu, jag är jättespänd och förväntansfull och vill bara berätta för alla och snabbspola fram till förlossningen och bebisen :D Var så mycket oro med min son och man visste inte vad som väntade, allt var så nytt. Nu vet jag vad som kommer och jag vill dit nu nu nu!


    Jo det är ju ändå tur att det finns så man kan se om det faktiskt beror på något annat än tid.

    Jag tror tyvärr att det är en väldigt vanlig känsla oavsett i vilket stadie man är i på den här resan. Det är nog lätt att känna sig otillräcklig på många plan.

    Måste vara underbart och mysigt att du kan känna det så nu. Har ni berättat för någon än? :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-06 08:26:57 följande:

    Fick veta att en kollega ska få barn nu i augusti :( är såklart glad för honom men blir samtidigt väldigt ledsen för min egen del. Jag skulle inte jobbat nu, skulle varit höggravid å stånkat över min foglossning å njutit av sommaren med min familj. Så det känns absolut. Inte så att jag börjar tåras direkt men när jag fick påståendet ?då är det snart dags för en till? så blev jag väldigt väldigt ledsen :( de fick veta hur det ligger till å va väldigt stöttande.

    Och som nu när mensen kommer blir jag också ledsen, ännu ett misslyckande att få ett syskon. Vi ville ju ha tätt och istället för 19 -20 månader emellan blir det över 2 år. Nu börjar jag hoppas att det ska ske innan trollet fyllt 3 iaf.

    Nu håller jag tummarna för 30/7 att det blir ett plus då så jag inte är ?tom? vid bf i augusti.


    Fy så tungt och jobbigt det måste vara. Vet själv hur jobbigt jag kan tycka det är att få gravidbesked. Men jag kan inte föreställa mig känslan du måste gå igenom nu när du egentligen skulle ha varit höggravid om det gått som det skulle med förra graviditeten. Skickar massa kramar till dig och hoppas så innerligt att plusset kommer det här försöket för dig <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu