Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-09-12 15:35:28 följande:

    Hur går det för alla?

    Babymama, du måste nästan ha fått bebis nu eller vilken vecka är du i? Hoppas allt går fint och att du är uppehållen av massa bebisgos!

    Första, har ni kommit igång med någon utredning eller hur ser läget ut nu?

    Hopeforaplus, hur mår tvillingarna, växer de som de ska och vilken vecka är du i?

    4a, är jag såklart också nyfiken på, hur gammal jag din bebis hunnit bli? Hoppas du är inne här och läser ibland!

    Sorry om jag glömt någon, nyfiken på alla så uppdatera gärna om jag missat nämna någon! Lycka till alla kämpar, ni är starka kvinnor allihopa! :D<3


    Jag har också tänkt på alla här inne och undrat hur det går för alla. Men antar att det går bra eftersom man inte hört nått :)

    Härligt att höra det känns som att tiden springer iväg för dig Lillskrutten och att du inte har så mycket symptom och jobbigheter.

    Jo vi är igång nu med utredningen. Jag ska ta blodprover imorgon och på onsdag. Sen ett till vid mensen om den kommer nu igen. Mannen har sitt sperma prov om en månad så får vi se vad alla dom testerna visar och hur dom vill fortsätta efter det. Det känns iaf skönt att det är igång nu och att vi kan komma framåt på nått sätt iaf.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-12 19:51:53 följande:

    Spännande att ni är igång nu! Men håller tummarna att ni får ett plus innan utredningen är helt klar <3 oavsett så är ni ett steg närmare.


    Ja väldigt! Tack, hoppas ju självklart också på det men som sagt skönt att ändå känna det händer nått och att det blir en litet steg på vägen.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-09-14 18:04:36 följande:

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    29/8 Babymakeing (PLUS)

    21/9 Första

    7/10 Minitvåan

    Bidde inget den här gången. Fick mens, men misstänker att det var en cykel utan ägglossning då jag varken fick positivt ägglossningstest eller temperaturhöjning. Får hoppas på bättre tur denna månad!


    Men fy så jobbigt. Har du ofta cykler utan äl?

    Hoppas så mycket att det är din tur att plussa snart. Kram <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-09-16 20:21:53 följande:

    Hej på er! Ville bara uppdatera att nu har min lilla älskling kommit till världen. Förlossningen gick inte som väntat så blev akutsnitt, det kändes lite tråkigt när jag hade siktet på annat. Men en stor revansch ändå att få en fullgången+lite till, slippa havandeskapsförgiftning och komma hem efter 2 dagar är ju rena rama drömmen!

    Amningen har kommit igång och bebis är redan över födelsevikt bara 4 dagar efter.

    Blir tårögd när jag tänker på alla som hängt med här sen jag startade tråden, från att försöka till att plussa, hela graviditeten och att det nu ligger en bebis här hos mig. Ni är fantastiska allihopa! Hoppas ni snart får er skatt <3


    Så underbart att höra och tänk så fantastiskt att vi fått följa med på din resa från plus till en frisk bebis. Njut ordentligt nu av din lilla skatt <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-09-17 14:06:55 följande:

    Förstår att det känns skönt. Nu är är ni igång och kommer någonstans. Förhoppningsvis får ni svar och snabb hjälp och snart snart väntar ni er bebis äntligen! Hur gick blodproverna?


    Ja det känns som en slags tröst att vi får kolla upp oss nu efter så lång tid av kämpande och besvikelse. Vågar knappt tänka så långt som en bebis i våran famn, inte just nu iaf, inte innan vi gjort utredningen klar.

    Jag har lämnat två blodprov nu och ska lämna ett till nästa vecka på cd 3, eftersom det känns som att mensen kommer i början på nästa vecka då pms:en är här nu.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-09-17 23:21:31 följande:

    Verkligen! Nu är hjälpen igång. Vad tråkigt att det känns så men jag kan verkligen förstå den känslan. Kan kännas som totalt omöjligt att ni någonsin ska få erat alldeles eget barn. Evighetslånga steget härifrån till dit. Men en dag i taget. En händelse i taget. Så nästa steg är ett blodprov till, det fixar du, spännande att se vad det kan visa. Blir nästa spermaprov för din man eller har du fler grejer att utföra?

    Du får gärna berätta om du vill men känns det jobbigt är det bara att strunta i att svara eller säga att du inte vill prata om det. Jag hejar jättemycket på er nu i alla fall, tror inte det är långt kvar. Håller hoppet uppe, snart snart ska ni se :)<3 Men som sagt, ett steg i taget, ni kommer fram ändå tillslut även om ni inte orkar fokusera på mållinjen just nu. Fullt förståligt efter er resa hittills.


    Ja det känns som en evighet just nu iaf men det kommer kännas värt det sen det är jag övertygad om :)

    Ja som sagt två blodprov lämnade redan och dom lämnades för att kolla rubella immunitet, sköldkörteln och progesteron (vilket var på två olika dagar). Nästa blodprov blir det att kolla äggreserven. Min man kommer lämna spermaprov i mitten av okt och sen får vi vänta och se vad som blir nästa steg.
  • Anonym (Första)
    hopeforaplusa skrev 2021-09-18 12:54:54 följande:

    Förlåt för oerhört dålig uppdatering. Läser det ni skriver varje dag men har så trasig skärm just nu så har svårt att svara:(

    Allt är bara bra här. Jag mår inte super, känner mig trött, har ont och är orkeslös men tvillingarna verkar må bra och det är huvudsaken. Är i v31 nu och går om två dagar in i v 32. Så IOM att jag inte kommer gå längre än v 36+0-37+0 så är det inte så lång tid kvar! Ska prata om hur min förlossning kommer bli nästa vecka, känner mig nervös då jag gärna vill ha snitt men är rädd att nekas det..

    Hur mår ni alla? Ser att babymakeing har fått sitt plus, så himla kul. Vet inte om jag skrivit redan men största grattis<3 vilken vecka är du i nu?

    Kul att allt såg bra ut på rul lillskrutten, mår du bra och vilken vecka är du i? Vi är väl inte superlångt ifrån varandra?:)

    Hur mår du litehopplöst? Så magiskt att du fått se bebisen och att allt såg bra ut. Har du känt några rörelser än?:)

    Hur känns det första att vara igång med tester och sånt nu? Jag hoppas verkligen ni får erat plus nu, själva eller med lite hjälp!<3

    Babymama hur mår du efter förlossningen? Och hur går det med bebis?<3


    Härligt att höra allt är bra med er alla tre även fast du kanske har det lite jobbigare än tvillingarna :) Måste vara så spännande nu när det inte är allt för långt kvar innan dom är ute. Och det kommer säkert gå hur bra som helst och hoppas bara att förlossningen blir som du vill.

    Både jag och min man känner att det är så skönt att äntligen få lite hjälp. Om det nu bara är så att kolla så allt är ok så är det ändå skönt. Tack så snällt och gulligt av dig <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-09-18 09:32:06 följande:

    Nu gick det att ?citera? :)

    Så skönt att ni är igång med utredningen. Ta ett steg i taget och ge inte upp hoppet längs vägen för detta är en lång process med mycket väntan mellan varje steg. Ivf ökar oddsen och liksom skyndar på den naturliga processen. :)

    Iställlet för 18-22 naturliga försök (månader) så plockades alla dessa ägg och äggblåsor på en och samma gång. Man sparar liksom tid mitt i all väntan även om det är svårt att känna så när man är mitt uppe i det.

    Ha tillit till läkarna men läs ändå på själv och försök förstå hur just din kropp funkar och hur din cykel är.

    Det kommer gå fint. Hojta om du undrar över nåt. :)


    Jag ska försöka hålla mig positiv och behålla hoppet :)

    Det är ju sant som du säger att ivf ökar chanserna markant men vi hoppas ju på att inte behöva hamna där även fast vi självklart kommer genomgå det om det är så att det blir det enda alternativet. Men just nu känns det ganska långt bort.

    Nu är vi ju ändå inne i svängarna med läkare så det känns som att vi är goda händer oavsett vad som kommer behövas sätta in för hjälp (eller ingen hjälp alls om allt ser bra ut).

    Tack, jag kommer absolut att skiva om det är nått jag undrar över och behöver lite input om :)
  • Anonym (Första)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021 (PLUS)

    2/6 Litehopplöst (PLUS)

    29/8 Babymakeing (PLUS)

    7/10 Minitvåan

    20/10 Första

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-22 16:13:13 följande:

    Håller tummarna för att oktober är då det händer <3


    Tack så gulligt av dig! Nu är jag så van vid att mensen alltid kommer så tron om att plusset skulle komma nästa månad är minimal men det beror väl enbart på mitt tänkesätt :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu