• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2021-10-30 00:01:32 följande:

    DU glömde sakligt berätta vad du har i åtanke, eller var det medvetet?

    Och på tal om här saknas allt.


    Jag hänvisar till coronakommissionen, om du är bekant med den.

    Papps får hjälpa dig med förståelsen av dagens, för kenneln, omskakande PK. Jag tänker inte göra det fruktlösa arbetet.
  • pyssel
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-10-31 22:18:55 följande:

    Kommissionen har efter ett gediget arbete kommit fram till att efter vecka 9 kom smittan för första gången till Sverige och den kom från Österrike och Italien. Samtidigt kom den till Norge, Danmark och Finland. 

     

    Påstår du att du vet bättre än Kommissionen? 

    Rapporten ska inte anpassas till någonting, den redovisar vad som faktiskt hände efter en detaljerad undersökning om detta. 


    Haha en "anpassningsbar rapport"! Ännu ett pinsamt bevis på att den som är mest diskussionssugen på "forskning och fakta", vet ytterst lite och allra minst om vad det är. Kvantifierbara data, med tanke på de massproducerade bevisen i tråden, skulle man utan omsvep kunna kalla det.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-11-01 00:49:38 följande:

    Allt detta finns redan att läsa i tråden om, varför man nu låtsas om att detta inte redan är adresserat är en gåta.

    Men ja, en viss komik att man tar en rapport som inte är anpassningsbar för Sverige.


    En pinne till för statistiken.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-11-01 13:25:23 följande:

    Eller så läser man tråden och inser faktan där, du tänkte aldrig på detta?


    ... å en pinne till. Vad generös du är mot oss som är lite mindre intresserade av politiska agendor i frågan. Ena inlägget efter det andra där du bjussar på mer av din faktaresistens och okunnighet. Hur skulle det vara om du "inser faktan där", från kommissionen, men "du tänkte aldrig på detta"?

    Har du någon utbildning på åtminstone grundnivå där någon försökt ge dig något grundläggande om vetenskap? Jag menar, inte ens Pads lyckas ju försiktigt lotsa dig rätt nu när du spårar ur i något som igen liknar sanitär olägenhet (jo jag vet, hans egna utsagor och fjäderskrud står ju samtidigt på spel, men han försöker hjälpa dig lite diskret i alla fall.)
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-11-02 17:20:41 följande:

    Intressant där är ju: Studie-och yrkesvägledare verkar ha mycket större risk än andra. Det är ju där ungdomarna har sina föräldrar med sig.  Samtidigt så är det en elev, med föräldrar i taget, så  det blir ju inte så många kontakter ens. OM man också har en allmän info-grej för hela klasser.

    Det skulle ju kunna tyda på att det ändå kan vara vuxna som smittar i större utsträckning.


    På vilka skolor skulle elever vanligtvis ha föräldrarna med sig till SYV?? Att en vh träffar SYV enskilt, när det alls sker, sker ännu mer sällan än utvecklingssamtalen med klasslärare/mentor, utom när det är stora bekymmer, och då ökar som regel båda sortens träffar. SYV träffar dock elever ur en större mängd klasser på en vecka än en undervisande lärare gör. Fler potentiella smitthärdar på gruppnivå för SYV, medan läraren träffar fler individer som är potentiella smittspridare.
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-11-02 18:17:12 följande:

    Okej, jag kanske börjar glömma vad som inte görs på vanliga skolor. Jag jobbar ju på en specialskola och där är det så. Då förstår jag inte varför de smittas mer. 


    Kanske små kontor och just att de träffar elever ur många olika klasser. Fördel annars är just att ha eget kontor, till skillnad från de delade arbetsrummen för lärare. Ja, inte självklart varför, det där..
  • pyssel
    klyban skrev 2021-11-02 19:59:15 följande:

    Jag är ledsen, har ingen aning vad du vill sakligt med detta inlägget om nått om COVID-19.

    Du du glömde av att skriva det igen.


    Jag glömde inte "av" någonting alls. Jag hänvisade till PK:n du givetvis inte förstod eller ens brytt dig om att titta på eller lösa ngt referat från. Jag har verkligen inte glömt "av" dina svårigheter att förstå trots övertydlighet. Varför är du så ointresserad av fakta? Du glömde "av" att berätta det. Allvarligt, har du ens gått gymnasiet?
  • pyssel
    klyban skrev 2021-11-02 21:26:52 följande:

    Jag är ledsen, kan inte svara på nått du du IGEN glömde av att berätta vad.

     

    Och fakta är skriven i tråden sedan mycket länge, den har inte ändrat sedan dess.

    Och köra en reset på den diskussionen är redundant.


    Du glömde igen "av" att komma med någon fakta. Föga förvånande att du inte lyckas med det, men du kunde ju åtminstone läsa på lite, utan att återge det i krumelurform. Du har reset på dina felaktigheter, endast.

    Varför är du resistent mot fakta? Varför är du det klyban, genom heeela tråden? Är det bristande skolgång det handlar om eller något mycket värre? Har Epic stuckit dig med något?
  • pyssel
    klyban skrev 2021-11-03 00:56:15 följande:

    Tryck visa endast Pyssel vs. Klyban, och sen titta det som handlar om varför vi ändrade strategi och vilka strains vi tryckte tillbaka bra, och vilken strain som fick det tippa över som många andra länder.

    Och den hand vi blev tilldelat oss, är fakta.

    Jag noterar att du fortfarande glömt att berätta vad, och inser det aldrig komerm komma, för saklighet är inte riktigt din sak.


    Nej, det stämmer inte. Jag har förstås rätt och du har alla fel, ditt självsmicker till trots.

    Dina händer, har flera berättat för dig till och med dina kompisar, ligger amputerade på marken, ihop med dina trasiga solfjädrar. Rapport efter rapport har visat på hur fel du har i precis allt som går att uttyda bland krumelurerna.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-11-03 08:50:13 följande:

    Det enda du berättar är att du vägrar ta in den faktan som finns i tråden redan.

    Men det gör du nog för du deltag inte heller i den sakligheten då.

    Och det är rätt intressant och se att fortfarande har du glömt och berätta vad det var....

     

    Det som jag noterar också och genomgående, inga som helst förslag på lösa frågan vidare existerar, men antar för man vet i den änden står vi med KD och M som tagit bort mekanismer i en beredskap som hade gått använda i pandemin.

    Dock så fick vi en hand tilldelat oss som inte våra Nordiska grannar delade med oss, där av vi switchade över så snabbt till den strategin vi haft nästan direkt.

    Men det är en del komik att luta sig på en rapport som inte återger Sveriges smitta och vart majoriteten av smittan var ifrån, och det var då inte IT och Alp-strainen, som var en en strain vi tryckte tillbaka väl i smittsspåringstrategin vi hade först som strategi, då vi hade en parallell okänd del var en FR/GB/USA strain.

    Detta är fakta sedan länge nu, och detta hade du sett om du hade gått och tittat tidigare i tråden som jag uppmanade att du skulle göra, men du valde ignorera den faktan, och vad tror du dig nu säga när du gör det?

    För enda vi ser en person som vägrar ta in fakta som inte passar agenda och narrativet.


    Du har väldigt svårt för att ta in fakta. Det du har bidragit med kallas inte "fakta i tråden" av andra än dig själv. Du projicerar dina egna tillkortakommanden. Att du sedan ett tag går på andra här i tråden med ditt valpiga flåsande "Padirac berättar för dig" är inte i din favör. Särskilt inte när dina idoler inte har så mycket på fötterna.

    Att du har varit konspiratorisk genom hela tråden om "högerextremism", "populism" och "politisk agenda" berättar att du själv har en politisk agenda, helt ointresserad av fakta. Ett litet tips, det fina ordet "narrativ" mår inte bra av att överanvändas, särskilt inte i för övrigt helt oakademiska textrader. Det blir bara löjligt, klyban. Ingen, som inte delar din politiska agenda, är intresserad av att diskutera pandemin med dig eftersom du varken är saklig eller förstår den lättaste populärvetenskapliga text. Dock mår dina dumheter bra av att pekas ut ibland.

    När jag bokstavligen skiter i dig i månader är du ändå där och citerar mig, gång på gång, så nu var det tyvärr tid igen att replikera att din tomma tunna skramlar väldigt högt och förstör alla möjligheter till intressanta diskussioner.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin