• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    De slöaste knivarna* i lådan är igång med att bortförklara sina faktafel, eller gör som vanligt bort sig genom att "inte förstå väldigt lättförståeliga inlägg", samtidigt som ett ihärdigt gnuggande mot utvalda och ett förtvivlat jagande efter bekräftelse av den egna personen och de spekulativa berättelserna.

    *Jag menar förstås och egentligen att de b-e-t-e-r sig som slöa knivar!

  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-06-25 17:14:14 följande:

    Ja, attans att man tog dem på orden istället för att bara låtsas göra som de rekommenderar. Oskickligt!


    Anonym (KB) skrev 2021-06-26 00:15:07 följande:

    Vi har dessutom blivit lärda att covid smittar främst på arbetsplatser och privata fester, inte i kollektivtrafiken eller i butiken. Antagligen inte på restauranger heller, eftersom det är en meter mellan borden.


    Icke att förglömma att barn upp till 16 inte driver smitta, fast hela arbetslag legat sjuka, klasser satts i karantän under utbrott bland elever och skolor och förskolor stängts av kommunen. Det måste helt enkelt bero på att de är arbetsplatser, och endast det.
  • pyssel

    Absolutismens hobbyvirologer i tråden: "När testkapaciteten ökade och man började testa högstadieelever, ja se då ökade plötsligt smittspridningen bland dessa. Innan var de inte smittdrivande."

    Ja, vilket sammanträffande! *facepalm*

  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-06-27 13:10:24 följande:

    Det har väl de flesta fattat att man uppenbarligen anpassar det som ska behövas efter de kapaciteterna som finns. 


    Att du svarade som "goddag yxskaft" nu har de flesta fattat. De flesta, men med största säkerhet inte alla.
  • pyssel
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-06-28 00:50:32 följande:

    Det är faktiskt ett viktigt påpekande. Här hos oss är problemet att de testar massor av barn, och siffrorna för smittade barn är höga. Skulle man bara testa färre, skulle ju problemet lösa sig, det skulle inte finnas så många smittade barn, och de skulle inte vara smittdrivande. Här envisas de med regelbundna snabbtester för alla elever som bara höjer siffrorna på antalet smittade. Fler familjer måste låta testa sig och sitta i karantän pga detta oskick.  


    För jäkligt!
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-06-27 13:10:24 följande:

    Det har väl de flesta fattat att man uppenbarligen anpassar det som ska behövas efter de kapaciteterna som finns. 


    Hur är det med läsförståelsen? De flesta har vid det här laget fattat det som flög över ditt i huvud: Att anpassa förträfflighetsklaringarna till testresultaten.
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-06-29 17:15:52 följande:

    Du pratar rakt förbi mig och påstår sedan att jag inte förstår. Undrar vems läsförståelse som är fel på.... Eller kanske har du svårt att förstå att man kan tycka olika och även tolka olika. 


    Jag skrev en kommentar om att högstadieelever lite i förbifarten erkändes som i viss mån smittspridande, först när man sänkt teståldern och de positiva testen blir ett faktum. Du skjuter som vanligt helt bredvid mål och ska börja gaffla med mig om testkapacitet.
  • pyssel
    AndreaBD skrev 2021-06-29 19:01:16 följande:

    Jag kan förstås inte läsa tankar, det kan ingen. Och du försöker ju inte ens kommunicera så att folk kan tolka entydigt. Detta om högstadieeleverna kan man ju tolka på olika sätt. Jag tolkar det som att man inte ville erkänna att man inte har testkapaciteten för att testa alla dessa elever, och att man därför sa att de inte driver smittan. Iofs så tror jag inte heller att de gör det i någon större omfattning.

    Du tolkar det som att man inte visste det, hade fel i sin bedömning vilka som är smittdrivande. Att jag inte håller med om denna tolkning, betyder förstås inte att jag inte skulle ha förstått. Jag håller bara inte med! 


    Då är det nog bäst att du håller dig till att ge livslektioner på tyska eller klappa papegojan i tråden som begriper ännu mindre. Det är så oerhört fattigt meningsutbyte med folk som har så upprepade svårigheter att fatta vad man skrivit, vilket har väldigt lite att göra med om man delar åsikt eller inte. Vad gäller testkapaciteten så är det en av få kapaciteter där berättelsen man gått ut med legat nära sanningen, varför din tolkning av vad du påstår att jag skulle kunna mena är minst sagt underlig. Men papegojan kommer säkert återgälda dina snurrigheter en gång till som tack för alla frön du kastar i den lilla näbben. Då blir han ju mätt en stund och låter oss andra vara halvt om halvt ifred.
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-06-29 20:32:21 följande:

    Allvarligt? ALLVARLIGT? Du föreslår att det är pyssel som har svårt att förstå att man kan tycka olika och även tolka olika? EFTER ALLA DINA INLÄGG I DEN HÄR TRÅDEN OCH ANDRA? 

    Haha!


    Nu blev jag visst stämd också

    För att inte tala om hur stämningsfullt det kommer bli när bröderna Djup tar [sig] ton.
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-07-01 19:14:02 följande:

    Kverulanten Kluge hos munskyddsföreningen WHO varnar för en ny våg redan i augusti. Vilken tråkmåns den representanten för läkarvetenskapen är!


    Han har väl helt enkelt "glömt av nått" eller t.o.m "åsyftar på nått annat de inte låtsas om" som dead parrot "redan adresserat i tråden för ett år sen att va osakligt och ett epitet till lögnen!" :(

    Mmm, så måste det vara!
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin