• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2020-10-15 11:22:43 följande:

    Jag tänkte vi kunde diskutera färdigt vilka beräkningar detta var du pratade om först och som handlar om COVID-19, du har inte berättat detta sedan du började prata om beräkningar på en miljon plus en miljon.

    Som blir två miljoner, om det var den beräkningen du var utefter, men då kvarstår bara vad beräkningarna är för.

    Men det verkar som du anser det du själv skrev var nonsens, då du aldrig berättade vad du hade i åtanke med COVID-19, beräkningar och 1-1 miljon.(Kommer det snart tror du?)

    Men visst är det så att munskydd forskningen är som en solfjäder ifrån den ena ytterligheten till den andra.

    Det stämmer bra det.


    Det är häpnadsväckande att en människa utan IF kan förstå så oerhört lite av vad som pågår. När du kommer ut ur dimman och får syn på dina kraftiga projiceringar kanske en liten snäv flik av verkligheten kan skönjas och med den vissa svårfångade insikter. Lycka till. Under tiden väntar "vi alla", dock inte spänt eller förväntansfullt, på vad den icke namngivna och faktadrivna expertisen i din närhet har för banbrytande nyheter. Du är i gott sällskap med altright och co.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Padirac skrev 2020-10-16 00:07:06 följande:

    - förstår jag dig rätt då?


    Nej.

    Jag skrev precis: "Att ogilla att bli anklagad för att vara kär o dyl och för att man uttryckt sitt ogillande över hårresande tolkningar och anklagande svar som bygger på gåtfulla parallella världar, det skulle jag inte kalla en debattstil i första hand."
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-16 14:33:16 följande:

    Vad exakt har detta med ämnet COVID-19 och göra?

    Och när ska du berätta vilka beräkningar det var jag inte förstod om 1+1 miljon och COVID-19?

    Undrar då det verkar inte som du vet det heller, och kanske det är så att du inte har ett intresse att diskutera nått i tråden med detta och frågan uppstår!!!

    Vad gör du här med den oviljan att diskutera ämnet?


    19,35

    Sug på den, du.

    Vi kan diskutera när du är ute ur dimman och kan hålla dig till ämnet och härbärgera lusten att tolka in lika mkt som ryms i en syratripp.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-16 14:56:15 följande:

    Så vilka beräkningar var det?

    Nu 5 dagar senare så är det fortfarande ingen som vet ens vad du pratar om för beräkningar, och inte ens du själv visade det sig.


    Vi vet, faktiskt med exakthet, var på solfjädern dessa fakta står att finna. För herrn finns istället tolktjänst, jag föreslår tlftolk i dessa tider, och förstås de talrika experterna i herrns närhet, att tillgå. För oss är det pärlor för svin att förklara något, men vi kan för säkerhets skull berätta en gång till att det vara kär, det är inte samma som när någon ber dig snällt först och sedan skarpt, att läsa innantill. Om vi nu ska backa tillbaka till när du sabbade debatten om COVID-19.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-17 14:39:27 följande:

    Jag ställer mig frågande vad din text har med dina COVID-19 beräkningar och göra och denna en miljon plus en miljon.

    Det är ju trots allt ditt påstående som du inte klarar av att förklara relevansen för COVID-19.


    Nej det är dina påståenden och uppmaningar till mig som saknar både grund och relevans. Backa till augusti.

    Alla ser att du varken klarar

    -kritik

    -tillsägelser om att åtminstone läsa innantill

    -häcklande tillbaka

    Det "värsta" är att du är helt oförmögen att skilja dessa åt. Hade du kunnat det, hade du slutat fråga. Det hade varit glasklart för dig vad du inte kan se nu, men ändå fortsätter att projicera. Du åkte av vägen i en sväng någon gång i augusti, innan körde du i alla fall i vägrenen. Så som trådar brukar vara med dig.

    Det är mer givande att åskådliggöra dina bekymmer att diskutera, än att försöka diskutera ett uns av topic. Det sista går åt fanders vareviga gång jag försökt, genom ditt ständiga förstörande av diskussionen och påhitt om vad som sägs och avses.

    Varför tror du att kvinnor är kära i dig när de pekar ut dina felaktiga angrepp? "Är frågan för svår för dig? Vi har ännu inte fått ett svar." Vad har dina vanföreställningar om både diskussionen och förälskelser med COVID-19 att göra?

    Eller skit i att läsa ovanstående förresten, det kan du ju ändå inte. Kort och gott: - ** ** *** * *******?
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-20 16:18:08 följande:

    Är det nått som är oklart för dig med vad Sveriges strategi är?


    Föga förvånande att du projicerar när något ter sig oklart för dig. Där skulle man kunna säga "går från klarhet till klarhet".
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-20 17:36:03 följande:

    Är det texten som förklarar vad den Svenska strategin är som du pratar om här?

    Och inte beräkningarna som jag inte kunde?

    På vilket sätt förklarar inte den Svenska strategin?

    Och vad är det jag projicerar om den Svenska strategin som man upprepat i var PK jag sett?

    Är detta som beräkningar och att du inte har ett svar, eller har du ett svar om vad dessa beräkningar är än?

    Känns som detta komemr bli nya du undviker och svara på som med beräkningar, som vi nu vet inte hade någon grund.(Så lustigt det kan bli faktiskt)


    Är det oklart för dig hur många som dött av COVID-19? Varför ser du inte PK? Jag rekommenderar dig att börja. Vad är det i den svenska strategin som är oklart för dig? Vad är det för beräkningar "fackfolk" i din närhet förser dig med? Hur många icke klargörande frågor, med självklara svar, kan liknas vid en obstruktion i luftvägarna? Kan man trappa ner på frågorna eller är det cold turkey som är den svenska modellen? Rekommenderar FHM (alt fackfolk i din närhet) handskar när en ny fråga dras ur ******, eller räcker det med avstånd?
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-21 06:56:52 följande:

    Jag.


    I just ditt fall är den mest framkomliga vägen att erbjuda dig ett mått med tomt innehåll, oavsett vilket innehållet i måttet egentligen är. Du kommer ändå fylla det med vad som faller dig in. Här är några förslag i din gata: En miljon individuella navelluddsfibrer. En miljon rövhår från migrerade norrmän, vart är egalt. En miljon *valfri personkategori* med hybris. En miljon kasserade munskydd. En miljon prostituerade "du vill så illa". En miljon 70plussare, dessutom högerextrema, som "ingen bryr sig om". En miljon myrsteg i ett sprinterlopp. I överkant av en miljon kompisomskrivningar av trådterror som "missförstånd". En till två miljoner faktadrivna dragplåster. En miljon sexrobotar som någon "fick hybris" av.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-21 20:15:05 följande:

    SÅ när du pratar om beräkningar jag inte kan, så pratar du om norrmän och vad?

    Man ställer sig lite frågande vad du gör här och när du inte vill diskutera ämnet sakligt.

    Dock kvarstår vad dessa beräkningar var, verkar som du målat in dig i ett hörn rejält.


    Den enda som är i ett hörn är du. Ligger ner i ett hörn och ropar och skuggboxas. Du kan inte diskutera sakligt och har aldrig gjort. Det är helt utan värde att skriva något speciellt eller vanligt om pandemin med adress klyban. Det är som att en pitbull tuggar sönder brevet direkt det landar, och sedan slår käftarna om ens ben och vägrar släppa. Bredvid står husse och säger man "har hybris" om man påstår att det fanns ett brev. Eller att man "inte vill hundar väl". Ibland lyckas man fly upp i ett träd, men så fort man viskar något, om topic eller annat, är klybans pitbull där och hoppar upp och ner längs stammen tills man väljer att begå självmord i dess käftar.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-22 06:40:38 följande:

    Är detta din sakliga förklaring om de COVID-19 beräkningarna som var så viktiga enligt dig.

    Men ser inte vad denna miljon plus miljon är i din förklaring om beräkningen som var så viktig.(Uppenbarligen var den inte alls viktig )


    Citerae dig fritt ur minnet: "Vi i tråden kan inte hjälpa dig, du får vända dig till vården".
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin