• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Padirac skrev 2020-10-27 23:19:54 följande:

    Tydligen passerade det över ditt huvud som du säger...

    Jag är varken domare eller lagstiftare på FL, men jag tror inte vi får diskutera moderering av inlägg.


    Jag bjuder på det frågetecknet, som jag skrev.

    Nej, visst, men det är specifik moderator man inte får diskutera. Kalla det löjliga anmälningar som fått gehör då. Har själv inte för vana att anmäla annat än pedofiler, porrspam och folk som ger sig på brottsoffer eller människor i sorg. Skriver jag något dräpande tillbaka till första kategorin brukar avstängningarna ramla in, av anledningar som också passerar över mitt huvud. Men du har ju visst bestämt dig för att jag anser mig intelligentare än alla andra, så jag får grunna lite på hur detta kan hänga ihop med dessa obesvarade frågor.

    Nu har du ju fått raderat allsköns innovativa förklaringar till Klyban och gjort allt ännu mer obegripligt för honom.

    Jag tycker f.ö fortfarande att det är "märkligt" att möta sådan inkonsekvens i vården när det gäller skyddsåtgärder. Ibland under samma vårdtillfälle. Hände senast på bedömningsakuten. Jag tycker fortfarande att det är lättare att få folk att backa på kommando i affären om jag har munskydd. Betingning, kanske det kallas, på tal om hundar. Det är ju föregående två pandemiska, personliga betraktelser som drog igång just Klybans drev x2.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-28 06:57:28 följande:

    Så när du skriver ett inlägg, så skriver du det under förutsättningen att en användare ska skapa ett drev.

    Du har aldrig funderat på diskutera verkligheten?

    Och att diskutera denna verklighet med saklighet?

    Men du har dock rätt, en del med munskydd verkar tro saker.

     

    Min fundering varför du är i ett ämne där du inte vill diskutera ämnet speciellt gärna, som man ser efter man tryckt visa endast.


    Jag skriver med reservation för allas förståelse - Jag är ju på paus eller inte i tjänst när jag skriver här. Som jag redan sagt, dina påståenden är felaktiga, men jag förväntar inget annat.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Dr Nail skrev 2020-10-28 12:59:48 följande:

    Vi är på väg in i exakt samma skit som när det var som värst.

    Men visst, låt oss lätta på rekommendationerna för riskgrupper, samtidigt som alla andra skärper sina restriktioner. Igen.


    Ja, det är oroväckande. Nu förs det tydligen samtal med regionerna men de vill inte gå in närmare på vad det gäller. Transparens, nej. Vad kan vara farligt med transparens i detta läge? Men de diskuterar kanske ättestupan nu igen, det är varför vi inte får veta.

    amp.svt.se/nyheter/inrikes/70-procentig-okning-av-fall-i-sverige
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-28 16:46:26 följande:

    Tryck visa endast pyssel.


    Mina mest målande returer på ditt nonsens är anmälda och bortplockade, så det lär bli lite rumphugget. Det beror iofs på vad man jämför med, detta trots att dina är kvar.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    FuckGoggleAskMe skrev 2020-10-28 19:37:31 följande:

    Varför tryck visa endast pyssel? Jag tycker hon gör bra inlägg, men varför uppmanar du till detta?


    Tack och detsamma!

    Det är för att han tycker mina inlägg är så träffande och läsvärda att han måste påminna om dem hela tiden
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    FuckGoggleAskMe skrev 2020-10-28 20:20:01 följande:

    Ja kanske är han del av kampanjen Pyssle for president! Som jag för övrigt också stöder


    Pope Joan II skrev 2020-10-28 20:20:50 följande:

    Aldrig läst bättre inlägg än pyssels. 


    Herregud, berusande tanke! Jag har inte haft en fanclub sedan ponnyallsvenskan, bara mkt arga stalkers från dejtingsidor Så nu säger jag ungefär som Bard: ?Jag skiter i TV, det är helt ute, sociala medier är grejen! Jag är stor i Stockholm och utomlands (okej, lite oklart var ännu). Folk hatar mig också - härligt! - bara för jag är så edgy. Anlita mig!

    Det var ju helt rätt spanat att jag är republikan också

    <3
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2020-10-29 15:11:37 följande:

    Ja, det går inte värst bra det här.


    Nej :(

    Och åtgärder låter vänta på sig. Först idag har man delat av packplatsen i änden av rullbandet med en skiva i vår mkt välbesökta mataffär dit folk åker från hela kommunen. Inne i affären, lika tätt som vanligt och "eget ansvar"=obefintligt ansvar och o oförsiktigt beteende.

    Jag ser fram emot en pandemilag om den också har några slags strafförelägganden och omfattar enskildas överträdelser. Till exempel ett "strikt föräldraansvar", jfr "strikt hundägaransvar", som innebär kännbara böter om man har snorungen/smitthärden i varukorgen och liknande överträdelser. Eventuellt kombinerat med smittskydds- och föräldrautbildning, beroende på hur gravt eller upprepat det är. Gärna straff liknande onanerande i offentligheten när man gubbsnyter sig på gator och torg. Det är tur man bara ser en bråkdel av allt äckligt folk sysslar med.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    klyban skrev 2020-10-29 18:40:11 följande:

    Det finns inga poliser till så här omfattande saker och kolla upp.

    Och det är dax att folk steppar upp igen ett par nivåer.


    Tror du poliser letar blottare då? Lagar har väldigt lite med hur många poliser det finns att göra. För övrigt finns inget "igen" där jag bor.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2020-10-29 18:42:11 följande:

    Mm. :-/ Och ödmjukheten uteblir helt. Tegnell svarade en utländsk reporter idag att han inte alls höll med om att vi är på samma bana som resten av Europa. Vi har en mycket långsammare ökning och betydligt lägre dödstal. Vad han inte nämnde är att vi ligger veckor efter de andra och med den explosiva ökning som uppträder nu så har åtminstone jag svårt att tro att vi skulle klara oss något bättre. 


    Ovanstående.. på tal om användandet av ordet "narrativ" av vissa i tråden.. :\ Jag tänker att jag skulle börja se de där presskonferenserna igen, som jag gjorde första veckorna. Men redan då lämnade de mig med ett "mm" och "hm", och siffrorna gick att läsa sedan ändå. Så jag blir mer sugen på filmkanaler när jag kommer hem efter en dag bland de som aldrig "steppat upp".
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2020-10-29 19:04:20 följande:

    Ja, det är klokt och jag ska ta efter dig. Jag blir helt uppgiven av att lyssna till den svenska strategin, och de märkliga dubbla budskap som framförs. 


    Det skulle kunna vara därför jag har så "svårt att diskutera Covid-19". För mkt fiktion, för lite fakta, helt enkelt. Föregående läses med valfri hänsyftning *rofl*
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin