Inlägg från: Cinnamonbun |Visa alla inlägg
  • Cinnamonbun

    Här är vi alla vänner.

    Längtar ni till att värmen ska försvinna? Jag gör det lite nu.

  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2021-07-28 18:01:24 följande:

    Faktiskt inte! :) Jag brukar tycka det, men jag och sonen hade det så fint härom veckan när vi åkte och badade nästan varje dag så jag hoppas det blir lite mer värme framöver innan sommaren är över.


    Ja det är härligt också! Men jag är tillbaka i stan igen, jag har varit på landet länge. Så nu känner jag att det inte är helt fel med lite svalare väder.
  • Cinnamonbun

    Jag behöver lite input. Hur klarar man av att gå på bröllop med efterföljande fest? Pls advice. Har inte träffat folk på 1,5 år typ?.Inte kul detta.

  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2021-08-02 07:18:09 följande:

    Försök se det positiva i situationen, fokusera på att du är där för bröllopsparet och fira deras glädje. Ta djupa andetag, se till att ha något i handen/fickan som du rent fysiskt kan krama med handen när det blir svårt, kan vara en handväska, en mjuk sten, nästan vad som helst. Du kan också gå ut för en nypa luft, eller bara röra dig till en annan del av rummet. Tänk på att det är tillfälligt och de andras fokus är också på bröllopsparet i första hand. Umgås med de du redan känner när ni minglar, prata lite lätt med dina två närmaste bordsgrannar och håll helt enkelt en låg förväntningsnivå på dig själv, du behöver bara finnas på plats liksom.


    Tack för bra tips. Jag tänker att jag också kan ta 15 minuter i taget. Skiva elefanten så att säga.
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2021-08-02 07:30:42 följande:

    Precis! Du kan ta mikropauser :) Och vet du, tänk på hur nöjd du kommer känna dig efteråt med att du vågade gå dit :D


    Alltså jag är inte blyg eller rädd socialt. Det är mer att det känns otroligt jobbigt med massa folk nu och att man dessutom är fast där och inte kan gå, så himla klaustrofobiskt. Pust.
  • Cinnamonbun
    Freddie K skrev 2021-08-10 07:53:23 följande:

    Alltså, jag har velat fram och tillbaka med det här med skrivandet. Det har ju varit mer som en hobby, men ja tänker om jag ska satsa helhjärtat på det nu. vad säger ni? Har jag någon talang, tror ni? .


    Testa att söka till någon skrivarkurs eller manusutbildning (om du inte redan har gått det). Jag tror att det är bästa sättet att känna om man har förutsättning att kunna försörja sig som författare. Annars kan du ju alltid ha det som hobby.
  • Cinnamonbun
    Freddie K skrev 2021-08-11 07:36:47 följande:

    Jag vet att jag har problem med "de" och "dem" när jag skriver, men jag har lärt mig ett knep så förhoppningsvis blir jag bättre på det. 


    Det är såklart bra att hålla koll på skrivregler, men sådant kan också rättas till i efterhand av en redaktör. Jag skulle säga att det är ännu viktigare att reflektera över vad det är man vill berätta och varför. Och att hitta något lite unikt i det i förhållande till andra författare.
  • Cinnamonbun
    Erik soderlund skrev 2022-03-11 19:40:35 följande:

    ja, söker vänner här i Norrköping att umgås med. om ni hör mig 


    Jag hör dig. Men är inte säker på att det här är bästa stället att annonsera på. Om du söker vänner kanske du borde börja i en annan ände. Vad är du intresserad av tex. 
Svar på tråden Här är vi alla vänner.