Inlägg från: Cinnamonbun |Visa alla inlägg
  • Cinnamonbun

    Här är vi alla vänner.

    Mortiscia80 skrev 2021-07-02 17:55:00 följande:

    Precis. Man skulle så klart vara mindre orolig om man behöver gå ut men annars inte mkt skillnad. Det känns ju jättedumt nu i efterhand att jag inte tog tiden för antingen måste jag vänta två veckor eller så får jag åka till grannstaden på onsdag (bokade den tiden för säkerhets skull).

    Vad kommer du göra när du är vaccinerad?


    Jag längtar efter att få träffa mina arbetskompisar och att resa. Om det så bara är en inrikes tågresa. Jag känner mig så instängd, har jobbat hemifrån i 1,5 år. Saknar friheten.
  • Cinnamonbun
    JagEmma skrev 2021-07-05 14:10:05 följande:

    Om jag skulle sätta mig på tåget och åka för att se Europa, vad behöver jag göra?

    Hur gör man med abonemang om man behöver en mobil för att googla typ?

     


    Du är säkert påläst om du tänker tanken att åka utomlands men själv skulle jag inte åka den här sommaren. Jag tycker det verkar vara en djungel av inrese och utreseregler, olika gäller för olika länder, många provtagningar med intyg som krävs, karantän av olika längder, vaccinationsintyg osv. Och dessutom behöver man ha i beräkning att man ju kan bli allvarligt sjuk i ett annat land? Men som sagt du har säkert mycket större koll än jag och det går ju att resa med en väldigt god planering. Jag skulle nog vänta tills pandemin är över i alla fall. Det finns ju jättemycket fint i Sverige också.
  • Cinnamonbun
    JagEmma skrev 2021-07-05 15:11:06 följande:

    Enklare om man är på resa så hinner man inte stanna tillräckligt länge för att förstöra något. pengar går som alltid att tjäna.


    Jag håller med Mortiscia. Det är mycket bättre att göra en nystart i Sverige nu när det är en pandemi. Flytta någonstans för att plugga eller jobba. Men dina problem följer nog tyvärr med i bagaget oavsett vart du åker så försök att reda ut dom med samtalshjälp.
  • Cinnamonbun
    JagEmma skrev 2021-07-05 16:27:34 följande:

    Och missade mitt flyktförsök =) 

    Som vart isärplockat och nermonterat =)

    men känner mig lite ledsen eller mycket ledsen.

    så ska äta en fantastisk middag (knäckebröd o kaviar) =)


    Det är helt ok att känna sig jätteledsen, det kan vara en bra start till förändring. Och knäckebröd och kaviar (OM det är dill) är gott!
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2021-07-08 16:25:20 följande:

    Fortfarande! :o Ta det lite lugnt med packningen då.

    Jag vaccinerade mig igår förresten, vet inte om jag sa det... Mår iaf hittills väldigt bra :)


    Wow grattis till sprutan! Så härligt att du mår bra.
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2021-07-14 19:13:28 följande:

    Heh! :D Ja bara för det vill man ju se det nu! Men jag hittade en annan serie, sex avsnitt, vet inte om det kommer fler säsonger. The Nevers.


    Ha! Äntligen någon som ska se den serien! Oj vad jag vill prata om den efter du/ni har sett sista episoden! Jag hoppas det kommer en säsong till, men är inte alls säker.
  • Cinnamonbun
    Aniiee skrev 2021-07-14 22:36:06 följande:

    Jo, det är säkert. Den är spikad och bekräftad av högre instans. Inte bara av end credit =P


    Men vad kul! Jag gillade serien och kläderna och miljön tilltalade mig. Däremot hmmmm?. Slutet?. Skriver inget mer om det! Jag är nyfiken på fortsättningen.
  • Cinnamonbun
    Freddie K skrev 2021-07-14 18:13:14 följande:

    Resan började bra. Jag skulle äntligen få träffa min älskling igen. Den här gången var jag inte nervös utan såg fram emot det mer. Tåget började rulla och jag var på  väg. När vi hade kommit till Öxnered, blev vi stående ett tag för det var ett signalfel på stationen efter. Vi skulle bli drygt en timme försenade. När vi kom iväg igen, kom nästa bakslag. Den här gången en fallen elledning. Då hade vi bara kommit till Frändefors. Där blev vi stående i tre timmar innan bussar kom och hämtade oss.

    Planen var att bussarna skulle sköra hela vägen, men den körde bara till Kil så när vi kom fit gick alla av. Det gjorde jag med. resan dit tog två timmar, sen skulle vi vänta på ett tåg som även det blev försenat. Det tåget skulle ta två timmar ungefär Jag var framme 01:30 istället för 18:40.


    Jisses vilken lång och bökig resa du fick! Hoppas resten av vistelsen blev bättre.
  • Cinnamonbun
    Freddie K skrev 2021-07-15 09:27:44 följande:

    Jo, den var rätt lång. Jo, resten av vistelsen var ok i alla fall. . Fast nu vet jag inte om jag orkar åka dit på ett tag.


    Nej jag förstår det. När det strular med tåg så känns ju resan väldigt mycket längre.
  • Cinnamonbun
    Freddie K skrev 2021-07-15 09:40:18 följande:

    Jo och den blev väldigt lång! 11 timmar istället för 4.


    Åh fy. Hoppas du hade matsäck med dig och tillräckligt med dricka.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.