Inlägg från: Cinnamonbun |Visa alla inlägg
  • Cinnamonbun

    Här är vi alla vänner.

    Mortiscia80 skrev 2020-12-24 16:11:01 följande:

    Tack för de rara tipsen Cinnamonbun, jag får se hur jag kan tillämpa det i praktiken :)

    Stackars Disa! Hur mår fingret nu?

    Hoppas maten var god LMH :) Ger ni julklappar till varandra också? Vad fick ni i så fall?

    Uppdatering från mig: Det är bara att inse. Jag är sjuk. Det började komma redan igår kväll men idag har jag haft lite halsont och främst feber. Inte jättehög men så pass att jag inte orkar göra mycket annat än ligga på soffan och titta på Murder, she wrote och Diagnosis murder. Missade Kalle helt =/ Så maken har gjort köttbullar, kokat ägg och potatis, och putsat skinkan så den ska jag snart griljera (vissa saker kan man inte överlåta åt andra!). Halsen är bättre nu så jag hoppas kunna njuta av den goda julmaten sen :) Himla dum dag att vara dålig... Men det går nog över snart.

    Pratade med pappa i telefonen, det behövde han, jag slog åtminstone in julklappar till de jag bor med och har till och med rakat benen! x) Det har stört mig så länge att se. Och mina kalla fötter har jag värmt i duschen, smetat in med fet hudkräm och satt i ett par varma strumpor. Kalla fötter ska tydligen inte vara bra, särskilt om man är sjuk.

    Nähä, skinkan var det ja... Jag kikar väl in här lite senare ikväll :)


    Stackars dig som är sjuk och så ofta. Jättejobbigt ju. Bra att du tagit hand om dig själv lite grann i alla fall. Hoppas maten smakar trots halsont.
  • Cinnamonbun
    Disa35 skrev 2020-12-24 13:17:06 följande:

    För min del blir det köket - krävs ett proffs för att få till allting - men i köket spelas milleniepop på full guffe Det dansas ute i vardagsrummet också ibland, trots att dansösen i förkläde blir utskrattad av familjen varje gång


    Dansen gör nog maten mycket godare! Nu har jag sagt till här hemma att jag inte rör julmaten någon mer gång i år. Om någon vill ha något så får man ta själv i kylen. Jag vill inget mer ha. Hahaha.
  • Cinnamonbun
    Disa35 skrev 2020-12-25 10:09:39 följande:

    Jodå, det blev hyggligt, fast nästa gång har vi nog laxrom till ägghalvorna istället. Tyvärr då försökte sonen amputera sin ömma moders pekfinger med hjälp av kökslåda, så den ömma modern blev tillfälligt handikappad, men det gick bra ändå


    Aj då stackare! Hoppas den ömma modern är mindre öm idag.
  • Cinnamonbun
    Disa35 skrev 2020-12-26 08:08:17 följande:

    Nja, det värker med nageln klarade sig i alla fall. Hur blev din veganska mat?


    Aj då, men tur att nageln klarade sig. Det var bara veganska köttbullar som jag gjorde extra. Det fanns typ som inlagd sill fast svamp att köpa till henne. Och så gjorde jag mycket grönt ändå som med grönkål och brysselkål. Så hon var nöjd. Blev din mat bra?
  • Cinnamonbun
    Disa35 skrev 2020-12-26 09:03:16 följande:

    Låter gott

    Jodå, överlag godkänt - måste ha varit dansen till Britney Spears och Shakira Spontana rödbetssalladen blev kalasgod, fast det får nog bli saltad laxrom på ägghalvorna framöver. Forelldito smakade...jag vet inte...dyigt.


    Hahaha ja Britney o Shakira gjorde nog susen. Vad bra, men trist med dy-smak ju!
  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-12-26 18:05:56 följande:

    Jag skulle ju till den där tjejkompisen, men när jag kom ner till Brunnsparken och stått där och frusit i en timme så säger min kompis att nej, hon kunde inte. Nu ska jag gå och dricka öl. Va fan! Kunde han inte ringt och sagt att hon inte kunde istället för att släpa med oss bara för att han skulle dricka öl? Där gick gränsen så jag åkte hem.


    Men nej vad tråkigt! Så din kompis stod där också i en timme fast han visste? Det låter snurrigt och jobbigt. Jag förstår att du är besviken. Men kanske kan det ändå leda till att hon och du kan ses på tu man hand senare? Hoppas det!
  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-12-26 19:00:38 följande:

    Nej, han kom efter en timme. Jo, jag fick hennes nummer och har sms:at henne och frågat om hon vill ta en fika någon dag, men inte fått något svar än, men jag hoppas. .


    Men bra att du hörde av dig till henne nu i alla fall.
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2020-12-26 21:55:49 följande:

    Hej folket! Jag ska snart lägga mig men kikar in här medan jag blir lite tröttare. Febern har varit värre senaste dygnet och halsen går fram o tillbaka, jag ska be maken köpa Strepsils på måndag om det inte går över, eller så får man ta till huskurer som att gurgla med saltvatten (det är inte för veklingar, och svälj inte! Man kan lätt överdosera salt) eller avkok på timjan, vidrig krydda att ha i munnen men hälsosam. Jag har lyckats sitta upp i flera timmar, positivt, och har nyss tagit en munsönderfallande Alvedon (rekommenderas) så kanske jag klarar det mesta av natten. Jaha, det var det. Vi hörs nog inte imorgon men jag kommer ju tillbaka när jag är frisk om inte annat :)

    Jag lämnar en hög med julkramar till de som vill ha eller behöver här borta ------------>


    Åh jag skickar all pepp jag har och massor av kryapådig-kramar!!! Krya krya.
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2020-12-29 11:26:05 följande:

    En av mina med :D

    Åh, klänningen som Winona har i första scenen är otroligt vacker! Just vampyrer passar så väl in i den där speciella känslan av historisk romantik. 


    Hej, hur mår du idag?
Svar på tråden Här är vi alla vänner.