Inlägg från: Cinnamonbun |Visa alla inlägg
  • Cinnamonbun

    Här är vi alla vänner.

    Mortiscia80 skrev 2020-12-12 12:11:09 följande:

    Ja jag tänker mig också nåt i den stilen. Det var ju så på den tiden, man kom på nya mirakelmediciner. Har du sett serien The Knick? Riktigt bra, men fruktansvärt mörk! Jag grät nästan i sista avsnittet och jag ska försöka att inte avslöja för mycket men precis när man trodde att allt kunde bli bra så visar det sig att en del saker kanske blir ännu sämre än det någonsin hade varit för en del... Clive Owen spelar huvudrollen som drogberoende huvudkirurg på ett stort sjukhus i New York. Det kan vara så att det kommer ytterligare en säsong framöver, och det hoppas jag så det mörka kanske äntligen kan ljusna.

    Jag har faktiskt inte besökt gamla Linköping men det är också ett framtida semestermål som man borde se :) Jag har inte ens sett gamla Örebro fast jag bodde där ett år. Man hade väl inte riktigt de intressena på den tiden, och det var så mycket annat som tog fokus också. Mycket som hände under det året.

    Ja hatstormen kommer väl igång förr eller senare, det verkar vara en tradition i sig, en som jag verkligen tycker att man borde lägga ner. Har man inte bättre för sig än att klaga på julkalendern liksom...? Det är nog väldigt sällan det finns riktiga skäl för det.


    Gamla Linköping är supermysigt! Nu är en del stängt pga Corona, men i sommar är det förhoppningsvis öppet och igång igen.
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2020-12-12 13:40:21 följande:

    Ja jag blev sugen att besöka Drottningholms slott men de har också stängt just nu, trädgården verkade vara öppen men jag väntar hellre tills man kan se allt där :) Tänk så mycket fint vi har att se i Sverige!


    Ja, man värdesätter mer saker nu när vi inte har tillgång på samma sätt. Drottningholm är också jättefint.
  • Cinnamonbun
    Aniiee skrev 2020-12-12 14:50:27 följande:

    Helgens jul-filmer:

    A Christmas Carol 2019 (ok, miniserie....)

    Miracle on 34th Street 1947

    Bugs Bunny's Looney Christmas Tales

    Scrooged


    Inte Ensam hemma 2?
  • Cinnamonbun
    Disa35 skrev 2020-12-14 11:59:20 följande:

    Ungar? Jag fick för mig att det var Babben, nu när Andres är ledig och Ulla i 9C är borta med vinden.

    Jo, så tänker jag med Och nu börjar det ordna upp sig - nu nalkas dagar av matlagning med mycket aktiv lillkille hemma på jullov...


    Nej men Andres verkar ju upptagen nu i den här nya verkligheten, frågan är om det är med Ulla??? Min dotter tror att det är Rakel som kommer ha skapat det svarta hålet nu.... mindblowing. Hur ska det sluta?
  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-12-15 17:17:05 följande:

    Eller ska jag göra det lätt för mig och bara köpa en parfym?


    Nej oj, parfym behöver man nog känna personen i fråga väääääldigt bra för att köpa så det blir rätt. Jag skulle satsa på något ätbart. Eller kanske en flaska bubbel
  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-12-15 17:57:25 följande:

    Ja, kanske det. . Det står mellan det eller chips och dipp. .


    Jag tycker det är jättetrevligt att ge bort lite delikatesser som man själv gillar. Om hon har diabetes och du med så har du ju bra koll på vad som är bra eller dåligt för er. Men mycket är ju gott utan socket i. Oliver av okika sorter, olika ostar, sockerfri choklad kanske? Klart du vågar gå!
  • Cinnamonbun
    Litenmenhård skrev 2020-12-18 07:58:22 följande:

    Jo, det kanske det är, men jag tänkte eftersom att hunden var så olik sig så kanske dem använder en annan hund som ser likadan ut, typ.


    Det är nog för att du hör hunden prata med Ernsts röst som du upplever den annorlunda
  • Cinnamonbun
    Mortiscia80 skrev 2020-12-18 17:52:40 följande:

    Nä den här helgen blir det alkoholfri glögg ;) Imorgon kväll. Och så en film till det, vi tänkte se The Maze Runner.


    Oh en av min dotters favoritfilmer, jag har sett alla x antal gånger
Svar på tråden Här är vi alla vänner.