Inlägg från: Inalina |Visa alla inlägg
  • Inalina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    jaktenpaflow skrev 2018-11-27 19:15:08 följande:

    RUL idag och det gick super!!:) Lillen softade verkligen på med ena armen bakom huvudet och andra på pannan och låg och gäspade haha så söt! Samtidigt som den sparkade med benen upp mot huvudet. Könet är nedskrivet på en lapp och vi kommer ta reda på det med några nära och kära i helgen:) Så spännande! Vi råkade se vissa saker på skärmen som gör att vi tror på en pojke, jag har alltid varit inställd på flicka så ni försöker jag ställa om lite. Jag pojkmamma? Haha ska bli så spännande:) Dock hade jag moderkakan i framkant och något neråt så återbesök v 32 50/50 att det blir KS. Hoppas den flyttar på sig! Någon som varit med eller hört om samma? Hur gick det?

    Någon som blivit flyttad vid RUL eller fått en diff på ultraljud jämfört med datum från IVF kliniken? Vår bebis var 4 dagar mindre än vad som var sagt innan men eftersom vi gjort IVF så ändrar de inte datumet utan tror att det kanske blir en lite mindre bebis. Funderar på att boka in ett 3D och 4D ultraljud. Någon som gjort det?:)


    Åh så härligt att allt gick bra för er!Grattis!
    RUL är ju en jättestor milstolpe att ta sig förbi =) spännande med lappen - föstår inte hur ni kan hålla er till helgen!!Förvånad beundransvärt ;)
  • Inalina
    jaktenpaflow skrev 2018-11-28 22:39:35 följande:
    Tack snälla känns så underbart!! Den var så söt när den gäspade, så himla gulligt att se!!:) Nej jag vet haha men vi har hållt oss sen NIPT för typ 7 veckor sedan så dessa dagar är inget:) Sen har vi gått igenom en del andra grejer som har gjort att vi knappt hunnit tänka på bebis i magen:(

    Hur mår du när har du RUL?
    åh ja det kan jag tänka mig! längtar efter att se min lilla tjej på ultraljud nästa vecka!! alltså jag vet inte riktigt hur det funkar med RUL och andra rutiner här i Schweiz - jag får se min lilla bebis var 4e vecka på ultraljud och då kollar de urin och stick i fingret och vikt o så.

    Nu på nästa veckas besök kommer jag vara på 15+6 så jag antar att gången efter det räknas som RUL...Flört

    hoppas ni mår bra i övrigt också, tufft att behöva gå igenom kriser när man är gravid - tydligen är man otroligt mkt känsligare rent psykiskt också vilket gör att tunga besked etc blir extra påfrestande. ta hand om digHjärta
  • Inalina
    BaKu skrev 2018-11-27 19:42:04 följande:
    Undra om man kan våga använda dem som ogravid sen :p

    6 januari är det beräknat. Jobbar denna veckan så nu är det verkligen nedräkning. Många tycker nog jag ser stor ut för alla är förvånade att det är drygt en månad kvar. Men har inte gått upp mycket och kanske ser större ut eftersom jag (skönt nog) inte fått något hull utan bara mage.

    Såg du hade ultraljud på gång. Det är ju så roligt. Vi fick göra ett extra för två veckor sen för att kolla var moderkakan satt och då fick vi ju se bebis igen. Så otroligt när man kan se så mycket. Vi såg exempelvis när den sträckte ut tungan.
    haha jag kommer definitvt använda mina brallor även efter graviteten åtminstone i början för jag antar att man inte kommer vältränad platt mage direkt haha! Idag ska jag faktiskt till gymmet för första gången på väääldigt länge. tänkte träna upp ryggen lite så jag inte får ont sen =) (hoppas kan man ju alltid...)

    Åh så snart! förstår om du längtar efter mini nu!!! Hade ni namn klart på både pojke o flicka? förstår om du inte vill berätta här i tråden om det är något ovanligt ;) och är allt klart och inhandlat nu? 
  • Inalina
    Ellencassandra skrev 2018-11-29 09:25:10 följande:
    Måste bara lägga in en bild på magen. Alltså det kanske inte syns så på bilden hur stor den blivit. Men har riktigt svårt å dölja det nu. Speciellt med mina jobb kläder. Tror att folk misstänker men dom vågar väl inte säga nåt för det kan ju va så att jag bara ätit för mycket xD men ser verkligen gravid ut.. men e ju bara i v 14.. med en sån mage.. haha
    WOW! Avis! tycker absolut det ser ut som en babykula och ingen plufsig mage!

    jag kan få en liten mage på kvällen efter jag ätit men på morgnarna ser jag smal ut igen så det är väl mest för att jag är mätt som jag ser större ut.. Tungan ute det har ju också att göra med hur moderkakan ligger! ska fråga min gyn på ultraljudet nästa vecka!
  • Inalina
    Kumminsilver skrev 2018-11-29 13:46:22 följande:

    Idag är det äntligen dags för ultraljud för min del. Är på väg dit nu och är så nervös att något ska vara fel, eller att det inte ens ska finnas något där inne. Håller tummar och tår för att allt ser normalt ut och det finns starka hjärtslag.


    Åh så spännande - jag hoppas verkligen det går bra för digHjärta berätta sen!!!
  • Inalina
    jaktenpaflow skrev 2018-11-29 18:49:35 följande:
    Just det, det var så ofta ni fick ultraljud så lyxigt haha:) Kollar se organen varje gång eller vad gör dem? Ja i övrigt är det bara bra:) Nu har allt lagt sig till största del men som du säger alla dessa upp och nedgångar i livet och gravid på det haha:) Men nu är det mycket mycket bättre:)) Hur mår ni? Börjat prata namn än nu när ni vet kön? Syns magen än? Stor kram
    haha det känns inte som jag är gör det särskilt ofta ;) det var den 1 nov senast när jag hade en plötslig blödning och nu blir det 6 dec.. inte haft några fler blödningar som tur är! fy den oron kan man vara utan! de visar nog mest babyn för att man ska få se att allt ser bra ut - ganska mycket händer ju i början =) 

    vi har börjat prata lite namn, men har haft ett sedan många år som vi är sugna på - men bara lite orolig att någon av vännerna ska hinna ta det först ;) men det har inte hänt ännu. tycker det är jättesvårt - vill gärna ha något svenskt, som funkar på engelska, och lite traditionellt men ändå ovanligt - haha ja du hör ju att det inte ritkgit går ihop ;) har ni fått ihop någon namnlista? av någon anlending tycker jag pojknamn är lättare nu såklart haha!

    magen syns inte så mkt - går fortfarande att dölja den väl, men skulle jag gå i tajta tröjor skulle det inte gå för det mesta av dagen. men då jag inte berättat på jobbet ännu undviker jag de plaggen =) är detta eran första baby?  
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-11-29 18:19:16 följande:
    Nej, inget svar än så dom ringer väl säkert imorgon antar jag.

    Ja jag hoppas när ja är frisk att jag är piggare än nånsin ;)
    Krya på dig och hoppas verkligen du är bättre snart!! Hjärta Happy Friday alla ni andra också!
  • Inalina
    Micec skrev 2018-11-30 07:37:39 följande:

    Hej tjejer! Grattis till alla! Jag har också blivit gravid efter IVF :) Nu har jag en fråga, jag slutade med lutinus för några dagar sen, sen dess är ALLA "grav" symptom borta.... Var det så för er med ? det gör mig supernojjig... men börjar förstås med tänka att alla symtpom kanske var just pga lutinus. Någon som upplevt samma?


    Hej! Stort grattis och välkommen!!! Vilken vecka är du i? 

    jag tror att progesteronet leder till ökad ömhet i brösten i alla fall - sen vet jag inte om den också ger andra gravidsymptom. Vad hade du får några till att börja med?
  • Inalina
    jaktenpaflow skrev 2018-12-02 13:13:30 följande:

    Jag är i chock vi ska få en liten pojke!! Haha helt sjukt första pojken i min familj på 43 år! Jag trodde ju verkligen tjej så behöver ställa om mig lite men så spännande:) Sen börjar man tänka praktiskt, alla tjej grejer man har! Vad gör man med dem lixom haha:) Bara börja tänk på namn!


    stort grattis! vad härligt! Jättekul med en av varje Hjärta
  • Inalina
    Sommarhopp skrev 2018-12-02 15:09:31 följande:

    I fredags kväll fick vi svar på niptestet, och vi väntar en son med låg risk för allt som de testade för. Känns så overkligt och verkligt på samma gång. Jag har i hela mitt liv föreställt mig att jag skulle få en dotter, så nu ska jag ställa om. Men vi är så glada! V 11+ 4 idag och har äntligen börjat slappna av, och känna att vi väntar barn och inte missfall.


    Grattis till fint resultat och till att det blir en pojke :) det har ju varit lite en av tjej-tråd detta så nu blev det minsann lite mer jämlikt Flört skönt att du kan slappna av mer också - jag släppte väldigt mycket oroliga tanker när vi fick svar på NIPT och sedan dess har jag kunnat njuta av graviditeten på riktigt och även berättat för folk, det känns så mycket roligare då!Solig
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF