Inlägg från: Inalina |Visa alla inlägg
  • Inalina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Mjbo skrev 2018-11-08 14:23:04 följande:
    Men WOOOW.. Vilken bild! så stor den ser ut, och såå härligt att höra resultatet att allt såg bra ut trotts blödning. Vilken lättnad. Allt ska vi då få stå ut med.. Som om vi inte varit med om nog ;) 

    Så otroligt fin liten krabat du har i magen.. vilken bra bild de fick till!! stor kram till dig<3
    haha ja den ser ju liiite större ut på bilden ;) den är väl inte ens 6cm i verkligheten tror jag ;)

    fick resultatet av NIPT idag på telefon också - berättar för er här i morgon om det är pojke/flicka då jag vill berätta för mannen först Flört!! inga kromosomavvikelser så det känns fantastsikt skönt att veta!!
  • Inalina
    Ettnamn4sep skrev 2018-11-09 07:40:26 följande:
    Det är så himla fascinerande alltså. Kvinnans kropp är magisk.

    Vad bra att du säger det, för det är något som skulle stressa mig. Finns det annat jag liksom ska ? ställa mig in på? inför kub?

    På kub dagen kommer det ha varit drygt 1,5 vecka sen jag lämnade blodproven. Tror du jag får resultatet på plats?
    ja det är otroligt häftigt vad vi kan åstadkomma - kvinnokroppen är verkligen fantastisk och bör hyllas!! =)

    jag tror de bland annat kollar på hur stort huvudet är eller så, och så försöker de mäta någon 'nackspalt' eller vad det är på bebisen. bebisen måste ligga i exakt profil för att de ska kunna mäta, men efter puttande o knuffande brukar det gå ;)

    vi fick svar på NIPT igår bara 7 dagar efter testerna och allt såg fint ut =) du borde se fram emot kub, det är ju så häftigt att se babyn där inne med armar o ben och alltHjärta
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-11-09 08:03:29 följande:
    Väntar med spänning på att få höra könet :D och vad mannen sa :D
    Det är en FLICKA =)BabyHjärta

    det känns äntligen så verkligt nu och vi har berättat för mannens familj nu också, och ska smått börja berätta för vänner o så :) äntligen kan man glädjas tilsammans med andra - delad glädje är verkligen så mycket större!

    Mannen är också jätteglad och vågar nog tro på detta nu också!
    jaha då är det bara att önska trevlig helg igen då Flört
  • Inalina
    Sommarhopp skrev 2018-11-09 08:55:25 följande:
    Nu har jag gjort vul. Det gick halvbra. Mini levde och hjärtat slog, men mättes till 7+6 vilket är två dagar för lite. När jag gjorde vul i v 6+6 var den nästan stor som 7+0 istället så den har inte varit liten hela tiden. Läkaren tyckte det var helt normalt, men jag kan inte släppa att det var precis så förra gången jag fick MA. Vid första vul tyckte läkaren att allt såg bra ut, fastän den mättes till 2 dagar för liten. Men efter det växte den långsammare och långsammare och tillslut dog den.
    hej vännen, grattis till fina hjärtslag :) ska jag vara ärlig tror jag att läkarna mäter lite fel ibland på några mm (specielllt där i början) och jag skulle inte oroa mig. (förstår det är svårt med din historik)
    När jag var på ultraljud förra veckan flyttade min gyn tillbaka mig 4 dagar vilket kändes jättejobbigt då jag fick för mig att den lilla inte växer som den ska.

    Men igår när en annan gyn gjorde ultraljudet blev jag istället framflyttad från klinikens 11+6  till 12+4. (och enligt gyn förra veckan skulle jag vara på 11+2!!)

    så häng inte upp dig på några mm, tror det är mänskliga faktorn då de själva mäter lilla räkan.

    jag hoppas allt kommer gå bra för digHjärta stor kram!!
  • Inalina
    Ellencassandra skrev 2018-11-09 09:44:46 följande:
    Åh gud grattis va roligt!! En liten tjej :) åh vill också veta haha! Men får helt enkelt vänta snällt till RUL :p om man ens ser nåt då! :) skönt å höra att flickan är frisk å så:) grattis!
    tack =) ja det känns ju jätteroligt att veta - men förstår ju att många gillar överraskningen senare istället Glad! och som sagt de viktigaste beskeden vi fick ju först - att det var en frisk liten bebis, det andra spelar ju absolut ingen rollHjärta
    blir ändå liiite sugen att gå o köpa ett par små strumpor eller något redanKyss
  • Inalina
    anina skrev 2018-11-09 09:45:19 följande:
    Grattis till en liten flicka. =)
    Vad härligt att risken var låg. Skönt att ni fick svar så fort. 
    Kan tänka mig att det känns mer verkligen nu när ni vet vad är för kön. =)

    Stor kram och trevlig helg
    tack =) ja jag blev förvånad när de ringde igår eftermiddag, nu väntar jag med spänning på dina besked Glad och hoppas du mår bättre o bättre framöver!!
    ha en skön helg!
  • Inalina
    LillaAw skrev 2018-11-09 18:21:10 följande:

    Idag fick vi med svart på nipt. Inga kromosomfel eller så. Och det är en liten flicka som bakas där inne :) känns roligt att veta! Trevlig helg på er <3


    Stort grattis till fint resultat!! Då har vi varsin liten tjej att längta efter! Kram!! <3
  • Inalina
    jaktenpaflow skrev 2018-11-09 23:49:39 följande:
    Men åhhh grattis!!! Så himla härligt att ni fick så fina resultat!! Så skönt att ni börjat kunna glädjas tillsammans med andra, det blir ju sp mkt mer verkligt då! Andra flickan i gruppen va?:) Jag undrar om det finns någon statistik på vilket kön som är vanligast vid IVF eller om det är samma som på den naturliga vägen:)
    ja det känns jättehärligt :) först nu känns det verkligt för mig! ja både lilla aw och jag verkar få flickor och Seb 81 en pojke =) vad jag vet hittills! 

    jätteintressant med sån statistik tycker jag - ska nog googla lite...;)
  • Inalina
    Ellencassandra skrev 2018-11-12 11:31:28 följande:
    Haha nä. Jag vågar inte än! Men e jätte sugen på å kika runt :p men väntar nog efter KUB.

    Åh är så jobbigt min mamma fyller ju år den 19e nov så ska dit då å fira henne plus att igår kunde jag inte fira fars dag så vi ska ta allt på en gång. Det är alltså perfekt att då berätta nyheten om att de ska bli mormor å morfar.. men kub är ju den 23e nov.. vill egentligen vänta till efter kub så man ser att allt är bra. Får för mig att berättar jag i förväg så kmr allt gå åt helcete :p vad tycker ni?
    eftersom det är dina föräldrar tycker jag du ska berätta, de kommer bli jätteglada för er skull och tro mig - delad glädje är den bästa!!! :) försök inte att tänka på att det skulle jinxa något  - nu är det helt enkelt er tur att få en bebis!!!
    sen skulle jag känna lite befriande att mina närmsta vet om graviditeten i alla fall även om det inte skulle bli som man tänkt sig. 
    kram!!
  • Inalina
    Ellencassandra skrev 2018-11-12 11:58:54 följande:
    Du har rätt. Jag behövde bara en liten push ;) tack :) tänkte köpa varsin kopp med text mormor å morfar! :)

    Sen fyller jag år dagen efter så helgen därpå ska vi bjuda min sambos familj på födelsedagsfika å då tänkte vi bara stoppa en kanelbulle i ugnen å låta lampan lysa så får vi se om dom fattar tillslut ;) lite skoj sådär!
    åh så mysigt! det tänkte jag köpa till min pappa som ska få veta i helgen! (sist av alla haha men men det vet ju inte han ;))!!

    haha du får berätta hur det går med er bulle i ugnen-srategi - skitkul ju!!! =)!!

    jag överraskade en kompis i helgen också, hon hade precis berättat att hon o killen förlovat sig, och efter en stund sa jag - jo det är ett foto jag tänkte visa dig - så visade jag ultraljudsbilden =) hon blev alldeles chockad o jätteglad! så roligt at alla blir så glada för ens egen skullHjärta
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF