Inlägg från: Inalina |Visa alla inlägg
  • Inalina

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Ettnamn4sep skrev 2018-10-26 13:12:14 följande:

    [quote=79168511][quote-nick]Mjbo skrev 2018-10-26 12:32:02 följande:[/quote-nick]Jag har tyvärr ingen erfarenhet av detta då det är åt andra hållet åt mig. men jag fick en tanke bara, det är inte så att du ätit massa fibrer och "lösande" mat i förebyggande syfte för att du hört/läst att vi och andra andra blivit förstoppade osv?? Bara en tanke! :) [/quote

    Haha, kanske i det undermedvetna. Nejdå, har ätit precis som vanligt och inte ätit så mycket lösande mat faktiskt. Däremot äter jag betydligt mycket mer frukt och grönsaker. Kan det vara en bidragande faktor? Nästan så att man blir orolig. Det blir jah eftersom barnmorskan för någon vecka sen sa ? oftast blir man hård i magen. Det blir man för att tarmarna jobbar trögare så att livmodern inte jobbar på för mycket- då är risken högre för missfall?. Men då hade jag inte riktigt tänkt på att jag går in toa oftare än vanligt.

    Äh! Får nog ringa barnmorskan och fråga haha :)


    hej! min mage är upp och ner varannan dag ungefär - men tror dte beror på att jag äter mycket frukt nu när clementinerna o apelsinerna är så goda, då går det inte vara hård i magen...

    sa din bm att livmodern inte jobbar så mkt för då är risken högre för missfall?? låter som ett märkligt uttalande och jag hoppas du misstolkat henne. sen gäller ju inte alla symptom för alla heller som vi märkt här - och de gäller ju inte ens för samma person på olika dagar. nä snurrigt är det i alla fall - och jag tycker absolut inte du ska oroa dig för bebisen för att du inte är hård i magen Glad 
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-10-28 14:14:30 följande:
    Önskar oxå det. Men det krävs ju sååå mycket tid , psyke och ork, och även pengar i vissa fall..

    Jag har tid imorgon för ul kl 13.30. Ringde in i fredags pga mina smärtor i magen som går och kommer. Nu va de dock ett par dagar sedan jag kände några smärtor, snart en vecka..

    De bruna flygningarna har avtagit nu, och nu är det i vanlig färg igen, känns skönt, men oroande ändå såklart över hela situationen.

    Men som sagt har en tid imorgon kl 13.30 Så jag väntar till dess men börjar sakta men säkert intala mig själv att det kommer visa det värsta tyvärr. Jag har inte oddsen på min sida om man säger så :(
    Hej vännen, jag hoppas verkligen det går bra idag! jag vet att jag har sagt det innan men ta inte ut något i förskott - försök vara neutral så du inte går och bryter ihop totalt innan du faktiskt VET hur lilla pyret mår.

    Det är ju spökveckorna nu, och vi är många som haft bruna flytningar och mycket ont i magen där det gått bra - så jag tror och hoppas att så är fallet även för dig.

    Stor kramHjärta
  • Inalina
    anina skrev 2018-10-29 14:40:26 följande:

    Jag uppdaterar och uppdaterar denna sidan. Så orolig nu.


    Det MÅSTE gå braHjärta
  • Inalina
    Kallamakka skrev 2018-10-29 14:44:00 följande:
    Då är vi två.
    ja det här är inte roligt :( en till här
  • Inalina
    Kallamakka skrev 2018-10-29 14:44:00 följande:
    Då är vi två.
    och hur mår du förresten? kram
  • Inalina
    Kallamakka skrev 2018-10-29 15:32:41 följande:
    Jag vet inte hur man citerar två på en gång.

    Men tack, det är bra! Imorgon ska jag tillbaks och se om allt är ute, det hoppas jag på. Sen är det bara på karusellen igen, i situationer man inte kan påverka så måste man se framåt. Det gör vi! :)
    Vad skönt att höra och vilken fantastisk inställning du har!! helt rätt givetvisHjärta Hade du kvar några i frysen?
  • Inalina
    Kallamakka skrev 2018-10-29 15:43:14 följande:
    Tack. Fler som sagt att man är stark, visst kanske man är det. Det beror helt på vad man har för andra erfarenheter att jämföra sånt här med tror jag, i mitt fall har jag upplevt för mycket trauman tidigare som gör mig starkare- tror jag.

    Vi har 2 kvar i frysen, så kanske kanske nån av dem. :)
    Ok jag förstår. man är nog så stark som man behöver vara just där och då. har tyckt att du haft en positiv inställning och ton hela tiden här i tråden och är så ledsen att du behövde gå igenom ett ma. Säker på att vi ses här snart igen. Nu tycker jag det är dags att Mjbo hör av sig, man sitter ju på nålar!! 
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-10-29 16:34:31 följande:

    Alltså älskade ni!Tack snälla snälla för att ni tänker på mig. Började nästan gråta när ja loggade in och läste allt.. ni är underbara!!

    Och, ultraljudet gick BRA!! låg där och höll på att dö när hon skulle undersöka mig. Men där låg vår lille bebis (som det för första gången faktiskt syntes att det var) och sprattlade och viftade med armarna. OJ vad jag grät av lycka. Den va 3 cm lång och alldeles perfekt.. jag är såå lycklig!!

    Tack snälla älskade ni igen för alla lyckönskningar och tankar. Ni vet inte hur mycket det betyder!


    Åh!!! herregud du skrämmer ju slag på oss!!! Vad härligt med glada nyheterSoligBabyHjärta!!! 
    Fick du göra ett vanligt ultraljud denna gången? stor kram!!

     
  • Inalina
    Sommarhopp skrev 2018-10-30 11:01:47 följande:
    Det gick bra!! Såg tydliga hjärtslag och mini var 8.8 mm stor. Perfekt storlek för v 6+6 Så lycklig och lättad!!
    stort grattis!! vad härligt! Och härligt att du slipper symptom än så länge :)!!
  • Inalina
    Mjbo skrev 2018-10-30 08:17:13 följande:
    Tack snälla! :) Ja absolut, nu ska jag njuta! Fick med mig en fin bild hem oxå. Helt otroligt att den bara är 3 cm lång men ändå kan sprattla och vifta på armar och ben.. Sjukt! :) 

    Hur mår du? 
    va kul med bilden också! jag ska på ultraljud i morgon och för första gången tror jag mannen ska med.

    Gjorde ni ultraljud på magen denna gången? är lite tveksam till att ta med honom för ett VUL...Kyss så häftigt att det ser ut som en baby när den är så liten!
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF