Camilla92 skrev 2015-11-13 20:08:41 följande:
Vet inte riktigt hur man gör när man svarar någon speciell men tack "Blicka" och "pco" för svaren.
Vill gärna ha recept tips och råd. :) allt är av hjälp :)
Jag överkokar allt lite så det ska bli lättare att mixa. Använder inget salt men lite kryddor (färska elr torra så som timjan, basilika, persilja, svart peppar och citron peppar och dill) även lite vitlök och vanlig lök. Tex.
Köttfärssås: fräser köttfärs, lök o vitlök o någon krydda jag tycker passar, väldigt snabbt, inte så det blir hårt. Häller i vatten o låter puttra o häller även i krossade tomater o låter puttra tills jag tycker att det är klart.
Tänka på att inte steka mat direkt utan all mat ska i princip kokas.
Kokar även fisk, kött, kyckling. Tar i någon krydda. O även Liite purjolök kanske i kycklingen eller med potatisen.
Kokar även palsternacka, gröna ärtor, morötter o broccoli. Bara koka (överkoka lite, åtminstone ärtorna då skalen är lite små svårt o mixa.)