Inlägg från: Digestive |Visa alla inlägg
  • Digestive

    Har du förtroende för regeringen?

    Haha, Kapten Tummanipulatör försöker förklara sig.


    Har slutat besvara FDFMGA.
  • Digestive

    Kapten Tummanipulatör aka FDFMGA:

    Han smyger in på nya Familjeliv strax innan midnatt för att ge den ANONYMA tummen upp på ett (1) av meningsmotståndarens inlägg. Och UTAN att meddela en levande själ om vad han har gjort eller VARFÖR han har gjort det, tänker han sedan tyst för sig själv...

    ...att nu är poängen levererad!

    Vill mena att en helt ohållbar efterkonstruktion lika gärna kan vara dramatisk. Varför inte? - kan man undra.

    *placerar ett par brinnande tunnor i bakgrunden och vrider upp den intensiva synthmusiken*


    Har slutat besvara FDFMGA.
  • Digestive

    Vi är där tids nog, har inte bråttom. Det är även för tragikomiskt att den som gastar om självständighet, Instagram-projekt, fjortisaspekter med mera...

    ...själv visar sig vara en tummanipulatör.

    Även förklaringarna är fantastiska. Som om det inte är uppenbart att det vilar ett underdog-komplex bakom det här... för det finns knappast någon annan mening med att ANONYMT tumma upp/gilla ett inlägget UTAN att tala om det eller VARFÖR, för en enda levande själ.

    Det är inte riktigt så att jag får veta att en specifik människa har varit snäll och ANONYMT tummat upp/gillat mitt inlägg - INNAN den specifika människan har berättat det, haha...

    ...kronologi och logik är inte alla superhjältars kryptonit, men för vissa är det uppenbarligen så.

    Kapten Tummanipulatör - med rätten att alltid slå uppåt och kämpa i motström, the true underdog of Familjeliv.


    Har slutat besvara FDFMGA.
  • Digestive

    Ja, visst får man intrycket av den svalaste likgiltighet!

    Det är nog dags att låta Kapten Tummanipulatör älta det här ifred känner jag.


    Har slutat besvara FDFMGA.
  • Digestive
    Digestive skrev 2019-07-21 00:29:51 följande:

    Eller nej, tittade precis via standardsidan för ett tydligare format än mobilversionen.

    Det är mitt inlägg som han har gett tummen upp/gillat vilket även stämmer med numret på inlägget.

    Alltså......... folk.


    Besvarar inte ökända provokatörer.
  • Digestive
    Digestive skrev 2019-07-21 18:07:42 följande:

    Haha...


    Besvarar inte ökända provokatörer.
  • Digestive
    FDFMGA skrev 2019-07-23 13:55:05 följande:

    Lite tunt med förtroendemätningar i juli - mn enligt Skop så växer förtroendet för regeringen medan SD är största parti inom det högerpopulistiska potentiella regeringsunderlaget.

    Adaktussoneffekten är glädjande nog märkbar för KD - som tappar rejält.

    skop.se/main/wp-content/uploads/2019/07/SKOPs-Valjarbarometer-19-juli-2019.pdf


    Nja, det är inte socialdemokrater/vänsterorienterade som plockar russin ur våra mänskliga rättigheter som överväger att rösta på KD i aktuell tid - utan främst värdekonservativa som annars brukar rösta på M eller SD.

    Dessa har i regel ingenting emot vare sig samtyckesfrihet eller en sänkt abortgräns - eller vad man nu vill förknippa Lars Adaktusson (KD) med - utan det är vad du personligen har någonting emot...

    ...medan opinionen återspeglar besvikelsen när KD verkade för samt var med och genomförde en generösare anhöriginvandring.

    Det är ingen idé att lägga sedvanlig energi och tid på respons för den kommer varken besvaras eller läsas. Du har ingen annan funktion för mig än att figurera som anslagstavla för det jag vill ha sagt eller som i det här fallet, för att korrigera felaktiga analyser som gjorde en >>genom sig själv känner man andra<<-vurpa.

    Dåligt beteende får slutligen konsekvenser. Enjoy the silence.
    Besvarar inte ökända provokatörer.
  • Digestive
    FDFMGA skrev 2019-07-24 14:41:46 följande:

    Ja, förmodligen - men KD anser ju själva att Adaktussons abortmotsånd har haft störst betydelse.

    Det är lustigt att ett parti som länge var själva symbolen för värdekonservatism tappar i opininen på att förknippas med två värdekonservativa centralfrågor, abortmotstånd och familjen som alltings centralpunkt.

    Men de kommer nog igen - omställningen från värdekonservatism till högerpopulsim inom KD är ju knappast avslutad än.


    Logiskt felslut.

    Det är var dem du kallar för högerpopulister som blev besvikna när de insåg att KD är ett värdekonservativt parti/inte delade deras åsikt/bemötte dem i avgörande frågor.

    Vad är ditt underlag för att KD är/önskas vara/håller på att omvandlas till så kallat högerpopulistiska - när din förknippning med Lars Adaktusson samt asylpolitiken är ute ur leken?

    Själv finner jag det klokt att ha en asylpolitik som för stunden sänker det totala antalet flyktingar som Sverige tar emot men som garanterar en återförening med nära och kära. Utan tvivel rätt fokus i min mening. Sedan kan man (förutom du med mig) givetvis diskutera hur rimlig anhöriginvandringen kommer att bli per se - sett till syftet med att överhuvudtaget sänka det första.

    Våra stundande problem blir ju inte bättre om anhöriginvandringen gör den första åtgärden allt för meningslös. Överlag känns det dock som rätt fokus för att få en sundare asylpolitik (sund som i någonting Sverige klarar av, sett till både nykomna och svenskars väl) men det gäller att balansera proportionerna mellan asylsökande och anhöriga väl för sundast resultat.

    Har alltid tyckt att just anhöriginvandringen var fel att strypa helt, men då det begav sig hade vi tyvärr en regering som till varje pris skulle köra skutan in i en olycklig situation (hur många varningar de än fick och hur uppenbart det än var).
    Besvarar inte ökända provokatörer.
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?