Inlägg från: Trolla |Visa alla inlägg
  • Trolla

    dags för syskon!

    Karinkanin skrev 2014-05-14 17:51:09 följande:
    När har du BIM? Orkar inte gå tillbaka i tråden för att kolla =)

    Jag har bim 25e maj, på mors dag och tillika min födelsedag
  • Trolla

    Jag har precis börjat väntan mellan äl och bim och guuuud va segt det är!! HUR ska man orka vänta 1,5 vecka??

  • Trolla

    Men GRATTIS Limpa och Karinkanin!!! Gud va kul med en riktig plussar-tråd! Åååh va jag önskar att jag får haka på er snart!!

  • Trolla

    Välkommen videotapes och busigasyrran! När har ni bim?

  • Trolla
    limpa skrev 2014-05-19 14:11:46 följande:
     Pippa på!!! Hoppas det tar sig

  • Trolla
    BusigaSyrran skrev 2014-05-20 11:40:45 följande:
    Vi tror inte de råkade bli en bebis denna gången. Men gör inget alls Så vi skall försöka lite senare :) Funderar på lite halvt i juni o sen mer i juli. Måste komma i min brudklänning ^^

    Ska ni gifta er? När då? Va kul! det ska vi också men jag tänker att det värsta som kan hända är att jag får skaffa en annan klänning om det tar sig denna eller nästa månad, och det kan jag leva med. Även om min klänning är grymt fin och jag inte hittat en enda gravid-brudklänning jag gillat :-P
  • Trolla
    angeni skrev 2014-05-21 10:41:26 följande:
    Tänker ta gravtest imorgon bitti. Mest för jag vill gärna veta men kan inte tänka mig att det blir något annat än minus. Alla symptom pekar på mens inte grav så. Mensen ska komma på lördag så vill gärna veta. Så imorgon bitti lär jag veta vårt det bär ;)

    och va spännande! Det är inte alls säkert att det blir minus, med min dotter hade jag inga som helst gravid-symtom innan plus, var helt bombsäker på att mensen var på g. Hade ljusrosa strimmor i trosan dagarna innan plus och massa "mensvärk". Du och jag har ju bim samtidigt, men plan var att testa på lördag tidigast. Nyss tog jag ett öl-test mest för skoj skull, det blev ingen glad gubbe men ett extra streck syns på Stickan. Man är så fånig, det mäter säkert inte samma sak som ett graviditetstest, men alla extra streck är man ju tacksam för! ;)
  • Trolla
    limpa skrev 2014-05-21 13:02:01 följande:
    Spännande! Vi håller tummarna :)
    Trolla skrev 2014-05-20 22:34:24 följande:
    Ska ni gifta er? När då? Va kul! det ska vi också men jag tänker att det värsta som kan hända är att jag får skaffa en annan klänning om det tar sig denna eller nästa månad, och det kan jag leva med. Även om min klänning är grymt fin och jag inte hittat en enda gravid-brudklänning jag gillat :-P
    Vad kul med två bröllop på gång. Ni blir säkert jättefina brudar, med eller utan magar :)

    Tack! Ja jag längtar faktisk. Är ingen sån tjej som drömt om bröllop, när vi bestämde det var min plan att gå ner till rådhuset och "få det gjort", och sen kanske gå ut och käka på restaurang eller nåt. Det tyckte min karl lät urtråkigt, så nu 9 mån efter förlovningen är vi uppe i herrgårdsbröllop men 50 gäster och trerätters middag. Jisses....men kul ska det bli!
  • Trolla
    Nika10 skrev 2014-05-21 19:58:29 följande:
    Nu kommer dagens dumma fråga, Vad är det för äl test som visar en glad gubbe? Apoteket? Engångs?

    Japp det är cb jag använder!
  • Trolla
    isis bianco skrev 2014-05-21 20:48:25 följande:
    Ens cykel brukar följa samma mönster. Det sägs att varje kvinna har sin exakta lutealfas, alltså tid mellan ägglossning och mens. Standard är 14 dagar, men variationer kan vara från 10-16 dagar. Men varje enskild kvinna brukar ha samma antal dagar. Däremot kan follikelfasen variera beroende på stress, sjukdom mm. Follikelfasen är då tiden från mens till äl. Så busigasyrran, om äl kom tidigare så bör din mens(bim) och vara tidigare :)

    Min lutealfas varierar lite, mellan 10-12 dagar. Jag känner väldigt tydligt när jag har äl så jag är ganska säker. Men jag har ju onormalt lång cykel också, kanske har med det att göra?
Svar på tråden dags för syskon!