Inlägg från: Trolla |Visa alla inlägg
  • Trolla

    dags för syskon!



    Ok. Det är bara jag som ser nåt väl? Äl +10 eller 11, men jag kan inte påstå att eet syns bättre i verkligheten.
  • Trolla

    [quote=73769060][quote-nick]3oyo skrev 2014-08-10 12:42:00 följande:[/quote.nick båda våra tjejer är tillverkade några dagar innan äl. Den här är ev också några dagar innan. Sex on kväll, pos äl test to kväll så äl fre mest troligt, även sex på lö morgon. Så det blir spännande att se vad det blir. Jag är sugen på en tredje tjej. Men en kille vore ju också kul förstås. För sambon om inte annat.

    Är i v 15 nu, och så trött, vaknar pigg, äter frukost, sedan blir jag trött igen. Orkar inte ta mig för med något. Blä![/quote]

    Det där var intressant! Undrar om det ligger nåt i det där med snabba pojkspermier och uthålliga flickspermier då eller om det var en slump? Spännande att se vad ni får den här gången! Och va skönt för dig att vara förbi mf-veckorna.

  • Trolla
    JhjärtaK skrev 2014-08-11 08:11:11 följande:

    Jag ser också men har ingen koll på om dessa test kan visa spökstreck, vet du?


    Gör du? Jag har stirrat - man måste stirra om man ska se något - så länge så jag tror jag blir knäpp. Jag trodde alla test kan visa spökstrek? Jag har ju fått spök tom på cb. Någon som vet om spökstrek blir starkare efter en stund?
  • Trolla


    Så här ser det ut nu, men nu har det gått nästan 1,5 timme sedan och då ska man ju inte läsa av dem. Men ni vet hur det är tjejer...
  • Trolla
    JhjärtaK skrev 2014-08-11 09:22:59 följande:

    Ja CB har jag hört visar spökstreck ibland. Själv har jag testat med testlagrets stickor och de har aldrig gett mig spökstreck iaf men säkert andra som fått det


    Testlagrets har jag aldrig använt. Detta är Apotekets egna, har bara använt dem en gång innan och då var det ju inga spökstreck i alla fall ( fast det slutade ju olyckligt i v 5).

    Välkommen Sajood! Alltid kul med fler i tråden
  • Trolla
    Apelsin skrev 2014-08-11 11:49:35 följande:

    Hej igen tjejer!

    Hur går det för er? Nån mer som blivit gravid?

    Håller tummarna för dig Trolla att det inte är ett spök!

    Jag har haft det otroligt jobbigt med mitt utomkveds men har nu börjat försöka igen för första gången. vet inte riktigt när jag har bim men troligtvis runt den 20:e.


    Tack! Jag hoppas jag med. Får se om jag kan hålla mig ett par dagar innan jag tar ett till, om inte mensen kommit förstås.

    Usch din stackare måste varit jättejobbigt. Vi fick ju mf samtidigt du och jag, fast mitt var ju ett "vanligt". Skönt ändå att ni börjar komma igång igen. Det är verkligen en emotionell berg- och - dalbana det här med att försöka skaffa sig en unge till.
  • Trolla

    Jag är så nervös, ska testa igen imorgon och se om det blivit starkare. Bim idag och ännu ingen mens. Är så nervös över att det kanske är förra månadens mf som fortfarande visar plus

  • Trolla
    Sajood skrev 2014-08-12 21:23:36 följande:

    Förstår att du är nervös. Skulle jag också vara. Håller förstås tummarna!


    Tack! Funderar på att gå å lägga mig nu så morgonen kommer fort.
  • Trolla
    mrshellstrom skrev 2014-08-12 21:28:01 följande:

    Frisk bebis i form av en lycklig "olycka" i september 2013- ma i v8 (fostrett dött sedan v6) nu i maj - missfall i fredags.

    Nu är jag så hiskeligt trött på detta negativa.

    Varför ska det vara så svårt med ett planerat syskon för?

    Väntar ut blödningen nu bara, inne på dag 5. :/

    Någon som har lite tips och goda råd på vägen innan man blir heldepp?

    Hoppas att alla får plus nu i augusti/september. :)


    Jag är rädd att jag varken har tips eller goda råd, förutom att man får försöka tänka att man får de barn det är meningen att man ska ha. Vi fick som sagt vänta drygt två år innan vår etta föddes, men jag brukar tänka att det var tur att Det tog så lång tid, annars hade vi ju inte fått just henne Det tankesättet hjälper i alla fall mig att mentalt överleva mf... Även om det såklart alltid är jättejobbigt. Efter mitt första mf (innan dottern, upptäcktes på ul i v 13) var jag helt förstörd i nära på 5-6 månader (alltså grät näst intill varje dag). Har väl att göra med att det var ganska sent och totalt oväntat mf också förstås. Mitt senaste mf var redan i v 5, var ledsen en vecka ungefär innan jag kände att jag ville försöka igen. Hoppas verkligen ni får erat lilla frö snart! Kramar!
  • Trolla


    Ok, så här ser det ut nu på morgonen. Är det min inbillning eller är det lite lite starkare nu? Man vågar ju inte tro på vad man ser förrän man får det bekräftat av andra!
Svar på tråden dags för syskon!