• Anna09

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Heeej

    Jag är en tjej som är född -92. 
    Jag och min sambo bestämde oss för lite mer än en månad sedan att försöka få barn. 


    När jag slutade med mina p-piller så kom igång min mens på en gång, 
    Sedan tror jag att vi missade ÄL nu denna månaden och skulle ha fått min mens i fredags.
    Men den har inte riktigt dykt upp.
    Det är först idag jag börjat få ont i mina bröstvårtor. 

    Jag tror inte ägget har fäst utan bara att min mens är lite sen.

    Kan vara skönt att det är några i exakt samma ålder som delar lite känslor.

    Hoppas det finns någon här som vill följas åt:) 

  • Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn
  • marory
    malinzeid skrev 2014-06-04 13:03:23 följande:
    Marory; Så roligt :) Hur mår du just nu? Har du varit hos BM ännu?

    Kram
    Inte än har inskrivning 25 juni, till och från mår jag bra, illamåendet har kommit på morgonen de senaste dagarna, annars har jag mest haft ganska kraftig molnvärk konstant sen ÄL, det försvann ett par dagar och då blev jag jättenojjig men nu är det tillbaka igen så gissar på att det är ett bra tecken :) hugger ibland gör det också :P ganska trött och sen har jag fått jättedålig hy! Men annars mår jag helt okej :)

    hade någon fruktansvärd smärta i njurarna/lungorna häromveckan men de hittade ingenting, hoppas verkligen inte att det var något farligt, och eftersom jag fortfarande mår dåligt känns det ju som att det inte var relaterat till graviditeten :)

    Hur mår du? När har du inskrivning? :)
  • malinzeid

    Marory; just nu mår jag jätte bra fast har bara ömma bröst, i v 4-5 hade jag riktigt ont i magen precis som riktig mensvärk fast det har gått över nu. Under morgonen kan de hända att jag klögs en del fast inte så att jag behöver spy. Jag var på hälsosamtal förra veckan och ska på inskrivning nu den 16/6 .. Jag vill bara att tiden ska springa fram lite så det är dags för UL :)

  • Em92
    malinzeid skrev 2014-06-04 12:32:51 följande:
    Hej Tjejer, hoppas jag får hoppa in här med er.  Håller tummarna för er alla att ni snart får era + Själv fick jag mitt för ca 3 veckor sedan och är nu i v8 ( 7+3 ) Vi bestämde oss ungefär i februari månad att vi skulle försöka, och min mamma var på mig hela tiden, gå nu inte runt och tänk på det hela tiden att du vill bli gravid utan bara njut av varandra så kommer det. Men ack jag lyssna inte på henne och så kom mensen och jätte besviken blev ju jag, sen försökte vi nytt på nästa månad och samma sak där, och sen bestämde jag mig för att nää nu ska jag inte gå och tänka på det mer utan ska lyssna på min mamma, och det gjorde jag, när det var dags för mensen att komma gjorde den inte de, utan jag vänta ca 5 dagar över och då köpte jag ett test som visade ett starkt PLUS :) En riktigt härlig känsla faktiskt.  Är född i Januari 92, och den 16 januari är mitt lilla mirakel beräknat! Lycka till tjejer :) Kram

    Grattis och välkommen! Roligt för dig! :)
  • Em92
    malinzeid skrev 2014-06-04 17:45:59 följande:
    Em92; Tack så mycket, hur har det gått för dig ? Kram

    Har inte börjat bebis verkstan än men ska göra det väldigt snart! :) så får se hur länge det tar innan jag blir gravid! :) spännande och längtar! :) Kramar
  • malinzeid

    Em92; ja visst är det spännande, bara njut så kommer det =) Det är en härlig känsla att man vet om att man har något som växer inom sig. 

    Lycka till.

    Kramar

  • Em92
    malinzeid skrev 2014-06-05 12:06:34 följande:
    Em92; ja visst är det spännande, bara njut så kommer det =) Det är en härlig känsla att man vet om att man har något som växer inom sig.  Lycka till. Kramar

    Ja verkligen! Ett liv innuti liksom! :) Tack! :)
  • Sandravanilj

    Ååh fick negativt i morse på bim+1... hoppas bara att HCG-nivån är låg bara och jag får mitt + !! Jobbiga väntan :(

  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-06-06 18:35:29 följande:
    Ååh fick negativt i morse på bim+1... hoppas bara att HCG-nivån är låg bara och jag får mitt + !! Jobbiga väntan :(

    Förstår att det är jobbigt men skulle det vara negativt är det bara att fortsätta och hålla humöret uppe! :) Lycka till! :)
  • Sandravanilj
    Em92 skrev 2014-06-08 00:07:45 följande:
    Förstår att det är jobbigt men skulle det vara negativt är det bara att fortsätta och hålla humöret uppe! :) Lycka till! :)



    Ja precis :) fortfarande ingen mens men ett fruktansvärt illamående! Kommer inte mensen till imorgon så ska jag testa igen :) har blivit knagglig över brösten också men vet inte om det kan vara gravtecken men utgår från att det inte är det :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn