• malinzeid

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Hej Tjejer, hoppas jag får hoppa in här med er. 

    Håller tummarna för er alla att ni snart får era +
    Själv fick jag mitt för ca 3 veckor sedan och är nu i v8 ( 7+3 )

    Vi bestämde oss ungefär i februari månad att vi skulle försöka, och min mamma var på mig hela tiden, gå nu inte runt och tänk på det hela tiden att du vill bli gravid utan bara njut av varandra så kommer det. Men ack jag lyssna inte på henne och så kom mensen och jätte besviken blev ju jag, sen försökte vi nytt på nästa månad och samma sak där, och sen bestämde jag mig för att nää nu ska jag inte gå och tänka på det mer utan ska lyssna på min mamma, och det gjorde jag, när det var dags för mensen att komma gjorde den inte de, utan jag vänta ca 5 dagar över och då köpte jag ett test som visade ett starkt PLUS :) En riktigt härlig känsla faktiskt. 

    Är född i Januari 92, och den 16 januari är mitt lilla mirakel beräknat!

    Lycka till tjejer :)

    Kram

  • malinzeid

    Marory; just nu mår jag jätte bra fast har bara ömma bröst, i v 4-5 hade jag riktigt ont i magen precis som riktig mensvärk fast det har gått över nu. Under morgonen kan de hända att jag klögs en del fast inte så att jag behöver spy. Jag var på hälsosamtal förra veckan och ska på inskrivning nu den 16/6 .. Jag vill bara att tiden ska springa fram lite så det är dags för UL :)

  • malinzeid

    Em92; ja visst är det spännande, bara njut så kommer det =) Det är en härlig känsla att man vet om att man har något som växer inom sig. 

    Lycka till.

    Kramar

  • malinzeid

    Jag håller nu tummarna att ni prickar in er ägglossning och att ni får ett fint plus på ert graviditetstest, jag sticker nu till Spanien så möjligtvis läser jag allt när jag har kommit hem. Själv på söndag går jag in i vecka 12 så det känns verkligen jätte skönt. 

    Ha det nu så bra tjejer!

  • malinzeid

    Hej alla nya :) Har varit borta en vecka men guud så många plus det har blivit grattis till er alla :) 

    Själv ska jag på ultraljud den 13 augusti och då är jag i vecka 18, längtar så mycket!! 

    Har funderat lite på att åka till en privatklinik och gå på ett tidigt ultraljud för att se att min lilla skrutt mår bra, kostar dock 1000 kr, men väl värt det!

    Har även gått in i vecka 12 nu så är (11+4) vilket känns helt underbart fast tröttheten sitter delvis kvar men inget illamående alls. Var och lämna blodprover hos sjukhuset förra veckan och igår när jag kom hem från semester så såg jag att jag hade fått hem brev ifrån dem och där stod de klart o tydligt att jag har järnbrist så idag var det bara att börja med järntabletter. 

    Hoppas ni andra mår bra!

    Kramisar

  • malinzeid

    Hej!

    Var på privat tidigt ultraljud för ett par dagar sedan och fick se min lilla knodd, det var den mest underbaraste upplevelse jag någonsin varit med om. :):)

    Tänkte bara att ni kan ändra mig i listan till BF 25 januari istället, hade räknat en vecka fel men det är ju inte så lätt när man bara utgår från sista mensdagen, men nu vet jag iallafall när mitt efterlängtade barn ska komma :)

  • malinzeid

    Agnesemilia: Idag är jag i vecka 12, 11+4, det känns helt overkligt haha. 

    Jag känner knappt av att jag är gravid, min enda symptom är att jag är väldigt trött annars är allt detsamma. Det som kändes mest konstigt med detta ultraljud var att jag såg att den lilla rörde sig och hoppa runder fast jag kände ingenting alls. 

    Detta privata UL kostade 1000 kr men var värt varenda krona, fick 6 bilder plus en CD skiva med samma bilder på. Dock sa dem att man endast kan göra tidigt UL mellan v 11-13+6. 

    Mitt nästa UL kommer att vara den 13 augusti och då kommer vi eventuellt kunna se könet om man nu får reda på det, har hört en massa olika om det där.

  • malinzeid

    Em92: Försök att inte tänka på missfall hela tiden, man mår inte bra av det där. Försök njut istället och tänk på det positiva, jag höll på att tänka samma sak hela tiden och blev ledsen så fort jag läste att någon hade fått det. Tiden kommer gå jätte fort för dig jag lovar, kändes som det var igår jag fick reda på att jag är gravid och nu är jag snart inne i v 13 och har redan fått se min lilla knodd, jag lovar det kommer för dig också, försök bara slappna av och inte tänka på det. 

    Kramisar

  • malinzeid

    Åhh va längesen man skrev i denna tråden, hoppas många av er har fått ert PLUS! :) Själv är jag i v33 nu och magen har verkligen växt!! Nu är det inte lång tid kvar tills jag får gosa med min lilla pojke :)

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn