• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Grattis kevinsmamma09 och grattis manke till pluset :)

    Själv vi gått in i v 18 med foglosningar och lite späningsverk i magen så går det bra:) det små puffar i magen mest på kvällar så mysigt

  • konami

    Stort grattis Anna :)

    Maria det känns som jag varit gravid jätte länge har ju haft mina mf /ma i v 10 , 8 och i v 6 så nu är det jätte skönt att vi kommit så här långt:)

  • konami

    Så söta de är Anna:). När började ni att inreda bebis rummet? Nu kliade i mina fingrar och jag vill gärna börja inreda bebisen rum. Men min man tycker de är lite för tidigt

  • konami

    Jo man vet aldrig när de kommer ;) kläder och annat har vi kvar sen de andra två :)

  • konami

    Vad fina bebisar ni har :) idag va vi på vårt rul och så mysigt det är att se få se h*n. Vi tog reda på könet men vi beslutade för att hålla det för oss själva en stund till :) bm var inte riktigt säker men ska tillbax i v 28 igen och då ska de kolla närmare på det med :) så vi håller våran hemlighet tillsedds iallafall :)

  • konami

    Jag har gjort kubb. Och det är som en vanlig ul undersökning, vikt, och blodprov tar de. Här erbjuds alla att göra de. Men det blev så populärt och nu kan man bara välja ul undersökning i v 12 om man vill.

  • konami

    Vad roligt att se och höra hur det går för era små :). Jag har fått fruktansvärt ont i ryggen så har väldigt svårt att sova på nätterna på grund av ryggen. Så är i en dvala i stortsät hela dagarna. Vi har börjat så smått att fixa bebbens rum efter som jag har mina krempor :) känns rätt mysigt att få fixa och dona :)

  • konami

    Det är supper mysigt :) i går fick min man känna första sparken på magen och man såg även på magen att den buktade ut det har varit liv i magen länge men så fort min man lägger handen på magen så har h*n lungnat sig . Om ca en månad så ska vi få se bebisen igen så vi längtar jätte mycket :) är då i v 27 .

    Maria håller tummarna att er bebbis snart vill titta ut :)

  • konami

    Nu är jag i v 32 och fått gå hem på Gravidpening jätte skönt det var jätte tungt nu i slutet på jobbet. Jobbar inom äldreomsorgen. Tror att bebisen snart sparkar sönder mina reben. Men nu längtar vi efter bebben :)

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3