• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Hej en liten uppdatering. Var på vul efter lunch . Mitt hjärta slog dubbla lag tills jag fick se ett pickande hjärta som pickade på så finnt så :) jag är supper glad:) jag fick hänga med till förlosningen :) vilken känsla jag fick :) hihi men jag var ju bara där för att min bm som är med i utredningen hade en som skulle föda :) hörde skrik av smärta så min bm sa hoppas du inte blir skrämd nu :) just nu känns det som jag svävar på moln :) jag har fått sätt vårat lilla knyte och barnens lilla syster eller lille bror :) någon v till sen ska vi tala om det för dem :) Bf 3 januari ;) åh nu längtar jag till nästa besök :) och hoppas nu på att bebbisen vill stanna kvar :)

  • konami

    Tack och i dag ska jag ringa för inskrivnings samtal :) men jag har så svårt med hur man ska säga för alla läkare har sakt så olika. Den sista som jag kommer att gå regelbundet till han pratar alltid om exakta dagar alltså råkar man säga att jag är i v 8 så säger han fort nej du är i v 7+3. Kanske låter jätte fjantigt men för mig så är det jobbigt för mina andra grav har jag alltid sakt v jag är i hmm. Det tråkiga e att min bm som jag har haft under mina grav ska gå i pension :( så det är jätte tråkigt att hon inte kommer att följa mig :/

  • konami

    Jag har Bf 3 januari väldigt långt dit :) hihi men ser det bra ut den 16 juni så ska jag börja med miraklets korg :) var på Ullared i går och jag ville gå lås på bebbis kläderna och bebbis avdelningen :) men fick hålla i mot var där med jobbet och alla vet inte än om min grav jag vågar inte säga en. Jag testade sommar klänningar och fick till min stora för våning se att allt såg konstigt ut på grund ut av att min mage var större en vanligt (jag har en liten häng mage men inte så att det synts på mina klänningar. Jag blev förskräckt och hängde till backa alla klänningar haha. Men när jag betalat så kommer det till mig men jag är ju gravid inte konstigt då . Går in i v 9 i morgon. Det är nog första gången man ser på mig så tidigt.

  • konami
    Mrs Fii skrev 2014-05-24 08:08:55 följande:
    Igår fem på morgonen föddes en liten dotter till vår familj. Trodde aldrig hon skulle komma men när det väl var dags nio dagar över tiden kom hon med raketfart. Vattnet gick/ forsade vid midnatt och några timmar senare var hon i min famn. En kanonförlosssning. Vi mår bra och hoppas på att få åka hem i morgon. syskonen längtar ihjäl sig hemma. De har varit förkylda och får tyvärr inte hälsa på då.

    Grattis :)
  • konami

    Jag vet inte vad jag ska ta vägen har nu fått en blodflytning :,( jag som trodde att denna gången skulle gå vägen men tydligen inte :( jag är inställd på ytterligare ett mf :( är så jävla ledsen :(

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3