• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Mina barn är födda april och december. Min mamma köpte en gravid jacka till mig när jag var gravid med sonen. Och den jackan var och är kanon bra :) inga problem alls att knäppa. Jag har varit höggravid endast när det varit kalt ute. Så nu kommer det vara första gången jag är höggravid på sommaren. Så det ska väl bli spännande :) har gått in i v 7 och om ca en v ska vi få se Pyret längtar :)

  • konami

    Jag kommer att lämna denna grupp jag är inne på mitt 3 mf och kommer få börja utredning ganska snabbt. Troligtvis nästa v. Det här har varkligen tagit hårt för mi. Och är i nu läget väldigt deprimerad. Kan lixom inte fatta varför det inte vill stanna :(. Men lycka till till er andra kram på er.

  • konami
    Maria222 skrev 2014-01-17 14:55:23 följande:
    Igår var jag på inskrivning och tog återigen upp UL frågan... jag fick en läkartid den 28/1 på vårdcentralen och hon ska göra någon typ av bedömning, antar att det blir gynunderskning för någon teknisk utrustning finns inte där... sen, om läkaren bedömer att jag behöver göra ul kan jag få en remiss av henne som kvinnokliniken i sin tur ska bedöma.. Många turer... Jag har funderat på privat... men det kostar 900kr och ingår inte i högkostnadsskyddet. Jag tycker dessutom att jag borde få ett enkelt litet VUL av landstinget när jag haft MA. Danni83: Åh vad härligt med RUL idag!

    Där jag bor måste du fått 2 eller flera mf /ma innan dunkande få komma in och få kolla på kk. Privatare kan jag rekommendera . Här ingår allt inom hälso sjukvård i högkostnadsskydd skyddet
  • konami

    Hej alla blivna och nya 3 barns mammor. Grattis till er som fått era små stöttingar :) hoppas ni mår bra iallafall :). Jag är jätte glad att jag ska bli moster igen. Bf är i dag . Och mina barn längtar efter en bebis till vår familj som de kan få gosa med. Min stora pojk på 5 år har frågat när jag ska få en bebis i magen. Han orkar inte dela en bebis med sina kusiner det blir så jobbigt. Men vi har en hemlighet jag hade tänkt att inte skriva om det men jag måste få göra det ändå. Jag är så kluven jag och min man fick ett fint plus annandag påsk och dagen efter ringde jag kkm efter som min Gyn läkare sa att jag skulle pågrund av att få flera vul fick en tid direkt men trodde inte att de skulle kolla på en gång. han kunde se en början av en grav. Blev lite osäker men fick en tid i onsdags och då fick jag det värst jag varit med om han såg att inget förändrats och sa då att de var ett utomhavandeskap och blev i stort sätt bara lämnad var så jävla ledsen så jag kunde knappt köra hem. I går åkte jag in akut pågrund av rygg smärta och blev undersökt av en underbar läkare hon tog sig tid och undersökte mig och sedan ett vul på de där hon såg en graviditet jag blev helt paff den sat i livmodern och exakt där den skulle och blev fram flyttad 1 dag är i v 5+2 . Hon sa det är tidigt men hon trodde de skulle gå vägen. Jag är lite kluven men ska tillbax på måndag för blodprover och hoppas på att få se bebisen .

  • konami
    MadeleineH skrev 2014-05-02 17:53:39 följande:
    men gudars vad kul Konami! Både att du snart har ett syskonbarn till och graviditeten! Jag håller alla tummar och tår jag kan för dig! Det är din tur nu!

    Tack snälla jag hoppas han ser den på måndag. Fattar inte hur han missat att se den det var ju bara en dag i mellan .
  • konami
    Emelie 1987 skrev 2014-05-03 09:41:43 följande:
    Stort grattis till det lilla pyret.  
    Nybliven trebarnsmamma <3

    Tack snälla jag vågar inte hoppas en. Men hoppas på att min Gyn läkare jag hade i onsdags ser Pyret lika lätt som hon på Gyn akuten. Hon kunde inte fatta att han kunde missa den efter som den var så lätt att se. Men i onsdags så var det inte i en vanlig Gyn stol utan i en säng där man gör rul . Så det kanske inte är så konstigt . + att harvar stressad blir så arg han hade dubble bokat så han sat i möte i 30 min fick jag vänta blir så arg . Samma sak kommer vara på måndag. Jag kommer inte acsepterat en mellan tid igen. Utan då kommer jag att byta Gyn läkare.
  • konami

    Grattis lupin och MadeleineH till era bebisar :) själv har jag blivit moster igen :) till en flicka så söt :) längtar till vi får träffa henne :) vi har inte berättat något en för våran familj förutom mamma och pappa. Vill att det ska se bra ut på vul på onsdag går in i v 8 i morgon. Hoppas att de ser något nu och inte bara en tom hinnsäck

  • konami

    I går va jag på ul alltså inte vul lite konstig efter som jag bara är i v 7 men de kunde se en utväckling men att jag inte är i v 7+0. De kunde inte häller se foster ljud. Men läkaren trodde jag var en v mindre alltså v 6 . Men är det inte bättre att göra ett vul men läkaren tyckte det var lika bra hmm. Just nu känns det inte så hoppfullt :( . Men ska tillbax på tisdag nästa v . Då får jag ett konkret svar . Antingen blir det ett ma till eller blir det en bebbis detta känns fruktansvärt att gå i denna oviss het . Men håller tummarna nu för att de ska gå väggen

  • konami

    Ja mycket konstigt man borde se bättre en på ett vul jag gjorde vul fram till v 10 sist och då sa den läkaren att jag ser bättre då . Visst man såg hinnsäken och gulesäken eller vad det heter och och nåt mer men kag tänker hade han kollat med vul så det han nog kunnat se om det var . Jag känner en konstant osäker het men efter som mina grav symtom är så starka tror han att det inte ska vara några problem .

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3