• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Kunde inte få in min ultraljuds bild men de ligger på min forums bilder i mitt galleri :)

  • konami

    Hmm konstigt men la in en på vanliga galleriet hoppas de syns :)


    Gweny skrev 2014-06-03 20:10:41 följande:
    Ser tyvärr ingen ul-bild hos dig!

  • konami
    Gweny skrev 2014-06-04 06:56:28 följande:
    Där såg jag! Liten plutt. Så kul det måste varit. håll tummarna för mig nu. Ska dit om 2 h.

    Ja en liten plutt i mina skonal (eller hur det stavas) hade min Gyn läkare skrivit fel och det trodde att jag va i v 7 jag bara men nej jag var i v 7 + 2 gör ca 2 v sedan nej de var helt beslutna på att jag hade fel. Två läkare mår en det var inte lätt men oj så snopna de var när de såg bebisen oj jo men du hade rätt :) men du är längre en vad du tror jaha . Hur kan de komma sig att för tv v sen var jag i v 7 +2 och i går skulle jag varit i v 9+1 men fick tillbax mitt Bf datum efter mens. Vet ni när man kan se exakt vilken v man är i ? Ja nu håller vi tummar och tår för dig :)
  • konami

    Åh grattis :) till er :)


    Gweny skrev 2014-06-04 13:44:04 följande:
    Nu har jag varit på vul och vi fick se ett litet hjärta slå!!  vilken lycka, allt såg bra ut och hon räknade till v 6+1. så jag gissade rätt. Jag har nog haft senare ägglossning eller att ägget fäst senare sa hon. (jag har haft såna långa cykler)  Men en liten 3 mm plutt var det, och ändå såg man hjärtat, helt fantastiskt. Hoppas nu att h*n är en liten kämpe! 

  • konami
    Numberthree skrev 2014-06-05 22:56:05 följande:
    Här kommer det lite blodstrimmor och det känns jätte läskigt. Hade det med båda mina tjejer men det känns ändå knasigt.

    Nej vad tråkigt hoppas på att det inte är något farligt bara. Hade blodflytning föra v men bebisen mår bra i magen :) så det var skönt att villat upp sig. :) trode jag var i v 9+1 men de mätte bebisen till 9+6 :)
  • konami

    I går gick jag in i v 12 alltså är v 11+1 och jag är så glad snart har man passerat de kritiska veckorna :) hur går det för er andra?

  • konami
    Numberthree skrev 2014-06-11 22:17:30 följande:
    Veckorna seeeegar sig fram :( är i v 7 bara, känns som hundra år sen jag plussade!

    Jag vet men denna grav har gått väldigt fort. Ja har viserligen varit orolig på vägen på grund av mina diagnoser jag fått med både att de jag har ev fått utomkvedskap och sedan visade de sig att de var en grav. Ma har de också trot att de varit men v efter så såg de ett foster . Med 8 vul undersökningar har jag överbevisat att det var en normal grav som jag trot från början men de inte läkarna såg. Ja är glad att jagfått sebebbisen utveckla i nästan varje vecka:) ska tillbax nästa v :) hihi och förhoppnings vis så får vi ett mer exakt datum :)
  • konami
    Tizi skrev 2014-06-11 22:51:38 följande:
    Bf+1 här... Är så less på omgivningens tjat om när bebis kommer! Alla jag möter på jobbet ska fälla en kommentar om att jag fortfarande är där och inte på BB. Känner mig liksom misslyckad på nått sätt för att jag inte har fött än och jag är bara EN DAG över än så länge. Låt mig va bara!!! Jag mår bra och tycker inte det är speciellt tungt och jobbigt. Jag vill ju jobba så länge jag kan för att spara pengar och slippa ta föräldradagar innan bebis ens kommit, men nu är lusten att jobba inte så stor direkt pga allt tjat så sista dagen får nog kanske bli på fredag trots allt om inget hänt innan dess.. Ursäkta för gnälligt inlägg!

    Jag hade det tvärt om efter som min dotter var beräknad 5 januari men hon kom 16 december i stället så fick jag alltid höra . Men villken otur hon har stacka barn som kom i december. Kunde du inte knipit igen ? Hmm nej vill de ut så vill de . Jag mådde supper dåligt över att jag födde henne i dec och att allt var mitt fel. Alla hormoner och allt.
  • konami
    Gweny skrev 2014-06-12 11:49:21 följande:
    Så skönt med flera vul! Vill också ha det. Glad jag varit på ett iallafall.

    Aa det är skönt men några har varit akut tider som inte var planerade men snart får jag se Pyret igen längtar till tisdag .
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3