• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Tack tjejer konstigt nog tog jag det här mf bättre en förra mf. Jag fick prata med en bm på kk och hon var verkligen jätte duktig och vi pratade i säkert 40 min. Jag fick svar på mina frågor och funderingar. Efter som det är samma pappa så tror hon inte att det ska var någon fara. Fick även veta att min dotter var rh neg precis som jag. Det var det jag mest var orolig för efter som jag inte fick någon spruta med henne. Hon trodde också att Pyret kunde ev fått en blodpropp. Så ska ev få sprutor för blodförtunnande. Ska ditt på fredag och se hur det ser ut .

  • konami

    Hoppas alla fick ett bra slut på 2013 och en bra start på 2014 . Jag och min man fick en bra start på 2014 vi är gravida igen även att vi sa att vi skulle lägga ner så ville inte min kropp det är så lycklig och hoppas på att Pyret vill stanna kvar den här gången :) om det går vägen har vi Bf 7/9 :) det roliga var det att min tre årig gick fram och sa mamma jag vet att du har en bebbis i din Mage :) hon hade rätt :)

  • konami

    Tack nu har det ändrat telefon tid hos min bm såjsg kan prata med 5 eller 6 olika engeter om man säger så. Så kunde tyvärr inte få någon vul tid av henne så får väl ringa min gynläkar som jag varit privat hos.

  • konami

    Tack :) jag hoppas att det är våran tur nu :) skulle ringt om en tid till vul men jag är så skraj så vågade inte. Sjukhus och docktorer har jag vart hos den närmsta 8 månaderna och känner mig så tjatig även att det varit hos olika orsaker jag varit där. Men ska försöka ta mig i kragen och ringa ditt. I dag när jag och barnen var på stan så köptes det fösta bebbisklderna :)

  • konami
    MadeleineH skrev 2014-01-07 17:40:26 följande:
    Huuu, skräck att föda hemma! Jag är över huvud taget livrädd för att gå hemma med värkar. Jag vill helst vara på förlossningen från start. Det beror säkert på att jag haft två igångsättningar... Jag har fått foglossningen från helvetet, så bittert. Hoppas kunna få ett bälte eller nåt som kan hålla ihop kroppen. Har mejlat min BM om råd. Tacksam för en snäll PT som inte var sur över bristande julträning idag. Och som hade förståelse för mina onda fogar. Ska ändå köra på så att jag tränar det jag kan innan bebisen kommer. Det skadar inte tänker jag.

    Jag har haft foglosningar med båda barnen och med dottern så trodde de att mina foglosningar inte skulle gå över. En månad efter så hade jag ont i fogarna men sen försvann det och jag är så glad att de försvann har dock redan fått ont i fogarna men hoppas att jag ska klara jobba över v 20 men risken är väldigt liten eftersom jag har blivit sjukskriven med dom andra grav i v 20 men man kan ju iallafall hoppas :)
  • konami

    Den 22/1 så ska vi vi få se Pyret i magen ska bli så spännande och jag längtar jätte mycket :)

  • konami

    Vi har haft enmaljunga vang till barnen så en vang och en dubbelvang som vi köpt på blocket på grund av att det skiljer 20 månader på barnen och en brio sulky. Vill så gärna ha en buggaboo med men vi bor i skogen och tror faktisgt inte den fungerar här :/ vill lixom ha en smidig vang.

  • konami

    Har också en city cross 09 a men chassit har gåttsönder så vi får se vad det går på eller om det är biligare att köpa nytt . Är jätte sugen på en buggaboo men inte min man. :/ så ev är det den som kommer att få vara till det här barnet också .

  • konami
    Veronica83 skrev 2014-01-12 07:23:28 följande:
    Vi har också en emmaljunga från 09 och den kommer användas även till detta barnet. Jag har varit jätte nöjd ned den! Fick igår veta att min lillasyster väntar sitt första barn och det är beräknat 31/7, 1.5 veckor mellan oss alltså :)

    Grattis vad roligt :) enmaljunga vangnar är bra :) men i bland väldigt klumpiga :/
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3