• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Danni 83 skrev 2014-05-28 16:52:59 följande:
    Åh Konami, jag hoppas allt jag kan att det är en ofarlig blödning. Jag har haft flera under mina graviditeter, det är så skört också alla ytliga kärl m.m. Ta det lugnt, försök att vila. Stor kram!!

    Jag hoppas på att Pyret mår bra just nu verkar det börja sluta men jag har sjukskrivit mig tills måndag då jag ska träffa läkaren
  • konami

    Just nu har det slutat blöda. Men jag ska kollas på måndag. Men sitta och våndas är ju jätte jobbigt :/ jag har alla mina symtom kvar vilket är skönt. Men hade ju gärna fått kolla innan helgen men fick prata med en tjurig bm och tyckte att det inte var nån brådska men efter som jag har skrivit ett kontrakt på att om nått händer så ska jag in om det är ett ev mf eftersom de vill undersöka embryot m.m. Men tyvärr är min Gyn läkare på semster annars hade jag kommit in direkt .

  • konami

    Tack för era peppade ord :) jag håller tummar och tår för att Pyrets hjärta slår. Som sakt så sjuk skrev jag mig och är tills på måndag och under dagen i dag garjag mestvillat mig

  • konami

    Så söt hon är MadeleneH Anna villken hemsk upp levelse. Vi har en pol här hemma men den är in ramad med staket och ingen kommer in utan en vuxen grinden är svår öppnad. I dag var jag på kk och allt såg bra ut:) ett hjärta tickade och jag fick till bax min Bf dag som är den 29/12 är så glad :) är i v 9+6 :)

  • konami

    Aa efter 1,5 timmas väntan så fick jag se bebbisen haha stackars kar han var så nervös haha . Men hade det inte varit för att kolla bebbisen så hade jag gått för länge sen. :) men är glad nu så det gör inget att fått väntat så länge :)

  • konami
    Maria222 skrev 2014-06-02 18:51:51 följande:
    Vilka fina bebisar Madeleine och Danni! Vad skönt att det såg fint ut på vul, konami.

    Ja det var verkligen en lättnad :) ska tillbax om 2 v igen pågrund av min studie jag är med i för ett nytt ultraljud :) men nu är jag osäker när gör man kub test ? Kanske är bra om man bokar en sådan tid
  • konami
    Danni 83 skrev 2014-06-01 22:16:58 följande:
    Madeleine: vilken underbar lite tös ni har, tänk för fyra veckor sen låg hon i magen. Jag blir så förundrad när jag tänker på det. Vår Samuel blir en vecka imorgon och äter och sover mest. Vilken kärlek det är.

    Vad söt han är såg inte den bilden innan :)
  • konami
    Maria222 skrev 2014-06-02 19:09:45 följande:
    Kubtest görs mellan v 12 och 14. Blodprovet kan tas från v 9 tror jag.

    Okej tack :) ska se om jag kan få en tid snart då :)
  • konami
    Gweny skrev 2014-06-03 10:04:24 följande:
    Äntligen ringde min gynekolog nyss. Hon gratulerade mig och sa att jag som längst kan ha kommit till v.8. Jag frågade om möjlighet till VUL. Hon sa att det är fullbokat till Augusti, men jag har ju luncher...hmm kan du imorgon vid 9? Då har jag egentligen rast, men detta går ju fort.   Gissa att jag sa ja!! Såå snällt av henne, hoppas nu allt ser normalt ut, håll tummarna för mig tjejer!!

    Åh vad roligt :) lycka till :)
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3