• konami

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Gyn akuten ringer man till. Och sedan kan man få akut tider på vardagarna på kk men kanske inte samma dag .

  • konami

    Numbertherr mysigt med första besöket. jag hoppade hälso samtalet och vägrade fylla i ett nytt alkohol papper när jag gjort det tre gånger tidigare :) och mycket riktigt så fanns den i datorn. Jag hade inskrivnings samtal och barnen var med så det var lite svårt att lyssna samtidigt som jag skulle ge barnen uppmärksam het. Helt plötsligt blev det tyst och vi ser att de leker vid Gyn stolen haha.

  • konami

    Grattis tizi. I mon ska jag på kubb ul lite nervös är jag. Såg bebbisen föra v med då såg allt bra ut. Min läkare sa att i v 13 14 så har man gått över den kritiska tiden helt :) så snart kan jag berätta för barnen :)

  • konami

    Grattis angien.

    I dag var vi på kubb och allt såg bra ut känns så otroligt skönt nu är jag i v 12+4 och är Bf 1/1-15 :) vi visade bilderna för barnen och berättade att de ska få ett syskon. De blev jätte glada :)

  • konami

    Tack så mycket :) barnen är väldigt givmilda nu ;) mamma det här kan bebisen få av mig när den tittar ut , men den kan väl vara i mitt rum så länge ? Eller vart ska bebisen sova ? Är det en pojk så får den sova hos mig och är det en flicka så hon sova hos Thea:)

    En av dem kommer bli besvikna efter som de vill olika. Thea är den som är fast besluten på att det kommer en flicka på hennes födelsedag ;)

    Jag har fött våra barn i v 37+0 och v 37+3 så både bm och läkaren tror att jag inte kommer att gå längre en dit men vi får se :)

    I går efter mitt kvälls arbete när jag la mig tyckte jag att jag kände två puffar i magen :)

  • konami
    Anna J01 skrev 2014-06-29 19:16:07 följande:

    37+1. Känns som bebisen blivit dubbelt så stor på bara några veckor..

    Bara jag som bombar med bilder


    Du har ju jätte fin mage :) jag ser ut som jag gått upp flera kg på kort tid haha :)
  • konami

    Så söta dem är :). Nu börjar jag känna en hemsk känsla som jag bara vill skaka av mig. Känslan är vad fan har jag get mig in på snart har vi tre och hur ska våran vardag gå i hopp. Är det bara jag som känner så ? Jag är ju givetvis jätte glad för våran bebbis i magen som vi kämpat för. Men tanken kommer då och då och speciellt när syskonen här hemma och är i luven på varandra och jag är ensam pågrund av att min mans jobb. Där han i bland kommer hem 7 8 på kvällen. Visserligen har min man lovat att han ska ta en mjukstart med jobbet och inte dra på sig för många projekt och att vara hemma nån dag i v och vara pappa ledig för våran dotter. Men ändå får jag denna hemska känslan :/

  • konami

    Vi kommer att ha 4 och nästan 6 års mellan rum på barnen när bebbisen kommer :) nu har jag fått en mage som är svår att dölja :) v 15 nu :)

  • konami

    Är i v 16 nu och känner bebisen mest på kvällarna. Men jag har också åkt på rejäla foglosningar. Kvällarna är värst och när jag väl lagt mig går jag inte upp om det inte är akut om man säger så.

  • konami

    Anna hoppas bebisen kommer ut snart. Jag har fått mina två barn i v 37har inte gått över en dag över v 37+3 . Min kompis hade samma som du men gick över två v hoppas inte du behöver de.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3