• Angie08

    Vågar man testa?

    Hej,

    Är på bim-2 idag och har hela denna veckan mått väldigt illa, fast mest på eftermiddagen, men då blir det nästan olidligt.
    Har haft lite hugg de senaste dagarna i nedre delen av magen och fått väldigt känsliga bröst. 
    Är dessutom VÄLDIGT uppsvälld på magen. 

    Är det vanliga symptom på en graviditet? Kan det vara värt att testa idag? Och kan man då testa med eftermiddagsurin eller är det viktigt att göra det på morgonen?

    Tacksam för lite hjälp! :)

     

  • Svar på tråden Vågar man testa?
  • Angie08

    Majandra: ja de kändes härligt :)
    Så fort jag blivit av med min underbara magsjuka så ska jag börja njuta av min graviditet till fullo :)

  • Soffipropp

    Nu har vi myst här hemma den 22 25 27 och idag den 29. Så hoppas att det räcker, vi ska köra imorgon också:) så nu hoppas jag verkligen för jag orkar snart inte vänta efter ett plus

  • Mmiliss

    Jaha.. Vaknade & skulle ivrigt ta ett test nu i morse då jag är BIM +2. Men då kom tantröd som ett brev på posten. Fyfan säger jag bara!

  • Angie08

    Soffi: det kommer ordna sig och du kommer få ditt plus :) man måste hålla ut även om det är svårt.

    Mmiliss: va tråkigt :( de e jobbigt när mensen rubbas .

  • Majandra

    Hej min vänner :) hur går det för er alla? Bra hoppas jag. Jag undrar lite över ägglossningsflytningar, de ska vara riktgigt klara och tunna? Men mer, ska de lukta eller vara luktlösa osv? Det känns lite som jag hade såna i veckan som var, dvs direkt efter mens... Men det vore lite halvtokigt men samtidigt så vet man ju aldrig när äl är om man inte känner av den själv.

  • Angie08

    Hej :) här går det bara bra.
    Har inte riktig koll på hur äl flytningar ska vara men jag hör för mig att jag har hört att de ska vara trådiga och luktfria :)
    Låter lite konstigt att du skulle ha äl direkt efter mens, fast visst kan det vara så :) har du testat med äl- test nån gång?
    Kan ju vara lättare att känna igen om du vet hur du haft när du haft äl tidigare :)

  • Majandra

    Ja det verkar konstigt att det skulle vara direkt efter. Men trådiga var de inte utan mer klara och tunna typ. Jag har testat en sväng men tyckte det var så godtyckligt så fortsatte inte. Men vi får se. Ska försöka lura sambon till mys imorgon efter måndagsjobb, lagom utmanande. Han är inte lika hetsig som mig i att bli barn snarast och tycker lite att blir det så blir det.

Svar på tråden Vågar man testa?