• Angie08

    Vågar man testa?

    Hej,

    Är på bim-2 idag och har hela denna veckan mått väldigt illa, fast mest på eftermiddagen, men då blir det nästan olidligt.
    Har haft lite hugg de senaste dagarna i nedre delen av magen och fått väldigt känsliga bröst. 
    Är dessutom VÄLDIGT uppsvälld på magen. 

    Är det vanliga symptom på en graviditet? Kan det vara värt att testa idag? Och kan man då testa med eftermiddagsurin eller är det viktigt att göra det på morgonen?

    Tacksam för lite hjälp! :)

     

  • Svar på tråden Vågar man testa?
  • Soffipropp

    Nej det är som en vanlig mens brukar vara så jag är nästan 100% säker att det inte är en graviditet. Då borde man inte blöda så mkt som jag gjort idag.

  • Stiko

    Hallå. Lyckades hamna på er sida och har nu läst allt.. Vill komma med ett tips som du nog vet om Soffipropp.. Menar inte att vara elak!

    För ca 2 år sedan blev jag gravid utan att det var planerat.. Vägde då kring 100 strecket.. Tyvärr tog vi bort det då det inte "passade".. I höstas började jag och min man försöka.. Trodde det skulle gå lätt men tji fick jag.. Hade gått upp 12 kg då.. I jan bestämde jag mig för att nä nu ska jag gå ner i vikt! Genom viktväktarna gick jag ner 11,3 kg på 8 veckor och gissa vad.. Jag plussade.. Så nu i nov kommer vår knodd.

    Vet att det är tufft men övervikt kan spela stor roll.. Så det är ett tips på vägen.. Jag har testat de flesta sätt men viktväktarna slår allt. Grymt bra!

    Jag testade mig förresten -3 bim första gången visade inget.. Sen på +3 syntes det första gången..

    Önskar er alla lycka till och som sagt. Menar inte att vara elak eller en besserwisser, ville bara komma med ett litet tips

  • Soffipropp

    Jag lider inte av någon övervikt. Har alltid varit normalviktig och rör på mig och äter allsidig kost. Det är väl bara att fortsätta försöka.

  • Stiko

    Sorry måste läst i sömnen tyckte det stod att din vikt förut och att det var kring det jag vägde. Då var det inget. Önskar dig all lycka till

  • Tovo

    Angie08- guuuu så skönt att allt såg bra ut på ul!! Jätteroligt!!! Sj har jag äl typ nu... Blir nog inget denna månad men nästa månad vill jag banne mig köra på på riktigt! :))

  • Angie08

    Tovo: va väldigt skönt att se :)
    Skönt att ni ska börja bebisverkstad snart då :)
    Håller tummarna för att alla ska plussa här snart :)

  • Tovo

    Ja verkligen! Finns Inge bättre än att se de lilla livet på skärmen när man e orolig :))
    Ja, tittar in då och då här och uppdaterar hur de går för mig ;) önskar alla starka plus inom snar framtid!!!!

  • Soffipropp

    Ja mensen är på sluttampen nu. Så tänkte börja mysa redan ikväll. Tänkte om jag ska dra ner en del på kaffet för att öka chanserna. Brukar dock bara dricka 2-3 koppar om dagen men det kanske är för mkt

Svar på tråden Vågar man testa?