Inlägg från: Jennypenny83 |Visa alla inlägg
  • Jennypenny83

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    Vi begravde förresten en av våra kaniner idag... Det låg popcorn (!) inne i hagen, vi tror den har kvävts av en, för den har inte varit sjuk eller slö innan. Det var den sötaste av kaniner med en härlig personlighet om en kanin nu kan det haha... Sorgligt iaf, och väldigt svårt att förklara för Axel...

  • Jennypenny83

    Jag har så dåligt bordsskick, så vi går sällan på restaurang ;D lyckas alltid spilla något... Men visst är det skönt att få komma iväg och bli uppvaktad av andra!

    Vi har det bra annars, Max är så himla glad och nöjd för det mesta. En liten solstråle som får mitt hjärta att smälta.

    En av mina nära väninnor fick en liten (läs verkligen mini - 2820g och 47cm) flicka i måndags :) ska bli så mysigt att träffa dem och snusa lite. Jag har aldrig sett en så pass liten sak förr. Hon föddes 39+1 med planerat KS, då hennes första förlossning var en mardröm med sfinkterruptur, massiv blodförlust och OP direkt efter förlossningen.

    Adora: spännande med nytt jobb. Jag hälsade på mitt idag och kunde bara konstatera att det var minst lika stressigt som vanligt. Lagom motiverande att återvända till!

  • Jennypenny83

    Anna, ja jag är också väldigt tacksam över mina båda förlossningar. Speciellt Max då som bara tog 3 timmar från första värken ;) trodde ju liksom bara att jag hade kass mage haha... Och att det st varit två friska krya och pigga barn som kom ut!

    Jag tror tyvärr Max har fått vattkoppor! Han får nya prickar dagligen, inte många, han har kanske 7-10 stycken. Började fundera på om det kunde vara det igår, men då hande han bara ett par stycken som lika gärna kunde vara vanliga plitor. Men han hade ku lite feber härom dagen och han sover riktigt oroligt. Hoppas det går över innan vi ska på semester om en vecka!
    Jag hade mödragruppen på besök idag och hade inte en tanke på smittrisk, det var först nu när jag skulle byta blöja och kläder som jag såg de nya prickarna... Jätte dåligt samvete har jag! Den ena tjejen har haft (hennes syskon också), men den andra har inte haft det ännu.

  • Jennypenny83

    Max har också perioder med mycket gnäll och då han bara vill vara i famnen. Drygt för alla! Mammig är han också, han blir helt förkrossad om jag går så han inte kan se mig. Axel var likadan i en period, så bara att vänta ut.
    Vi har haft fint väder i em och kväll, men fram till lunch öste regnet ner i flera timmar. Men vi har inte fått regn på flera veckor, så det gjorde inte så mycket. Nu kanske vi får en grön gräsmatta igen ;)

  • Jennypenny83

    Grattis på 8-månaders dagen!
    Max blev 9 månader den 5:e juni, tiden springer ju bara iväg :)
    Visst är det lättare när de själva kan lite och kan ta sig runt. Max har klurat ut hur man använder gåvagnen, men än så länge tar det stopp vid en möbel eller vägg eftersom han inte kan vända den :p häromdagen skjutsade han Axel i den.

  • Jennypenny83

    Orkar/ hinner inte läsa ikapp, men ville bara säga hej och att vi lever och mår bra ;)

    Har nyss kommit hem från Rhodos och innan dess var vi på långhelg i Sverige. Underbar semester med släktträff (många jag inte sett på över 5 år) och sedan 35 graders värme och sol i en hel vecka. Barnen har varit underbara, dock var restaurang besöken alltid lika spännande ;)
    Hoppas ni har det bra, ska hoppa i min egen säng nu. Ska upp tidigt till inskolningssamtal hos Max dagmamma imorgon :)

  • Jennypenny83

    Vi samsover alla fyra. Max sover ju också oroligt och vaknar när han slår i kanterna på spjälsängen. Ibland delar vi täcke också, så hemsk är jag ;)

  • Jennypenny83

    Mysigt det låter med alla utflykter! Vi ska nog också hitta på liknande. Imorgon är Axel hemma, då ska vi hälsa på sambon på jobbet så A kan få åka en runda i traktor. Små nöjen ;)

    Adora: vad är det för spruta? Är det typ metotraxat (något osäker på stavningen, efter ett års paus från jobbet)? Det har jag erfarenhet av ska vara väldigt effektivt, även om det har en del biverkningar. Hoppas du får glädje av den efter få veckor oavsett.

  • Jennypenny83

    Adora, låter ju som en bra behandling. Har inte hört om den innan :)

    Anna: haha stackaren... Han lär ju nog sent glömma den morgonen ;)

    Kom på igår att jag bara har 5 veckors ledighet kvar innan allvaret börjar igen... Hoppas bara vi får lite fint sommarväder så vi kan njuta det till max.

  • Jennypenny83

    Beroende vart ni ska så finns det ju mängder med sommarländer och zoon tex. Hamnområdena är oftast jättefina och mysiga i många städer.
    Västerhavet är vackert i sig självt, finns många bra campingplatser också, bl.a. Hvide sande.
    Gäster som kommer till oss brukar besöka Legoland, Lalandia, givskud lejonpark och tivoli i Århus.
    Beror helt på vad ni vill se och göra helt enkelt :)

Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"