• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Singhatjejen, hur går dt f er? Är dt inte dags f er också att resa snart? Hur ser er planering ut? Frysning eller ET? Själv har jag under helgen nu återigen fastnat i rädslan "har jag redan ägglossat", då jag inte känt ngt sedan fredag kväll. Ska ta Ovitrelle ikväll/inatt, uttag på tisdag mitt på dagen. Eftersom jag är inne i en "dålig cykel", precis som då ägglossningen skedde i förväg. Vid en annan "dålig cykel" var alla blåsor tomma. Denna resa är verkligen en chansning. Intalar mig hela tiden att det är högst ovanligt att lossa innan ägguttag. Hur som helst, lycka till i er behandling!

  • Snart lycklig

    TWH, vilken vecka är du i nu? Har ni varit på RUL? Singoalla, hur går dt f er? Cice, skulle gärna vilja höra ifrån dig och höra hur dt går.

  • Snart lycklig

    Zinfandel, hur går dt f dig? Var är du i behandling? Tar du Neupogen? Intressant o veta vad du boostar dig med.

  • Snart lycklig
    Zinfandel skrev 2013-03-24 09:21:43 följande:
    Nä men vi har gått över till Dr B så jag inväntar behandlingsförslag och ja, jag tror att det blir Neupogen. Åker du imorrn? 

    Spännande! Var jag yngre (och hade mera pengar), skulle jag också ha kontakt med flera experter. Jag går just nu på lånade pengar. Därmed vill jag inte säga att jag är missnöjd på något sätt med Dr D. Han gör verkligen sitt yttersta, känner jag. Dock väntar jag på svar på mejl som jag skickade i torsdags kväll, med en fråga om jag som förra gången ska ta en en Orgalutran för säkerhets skull idag/em. Måste påminna och hoppas få svar.

    Jag är rädd att många, som inte skriver här, men läser, bombarderar honom med mejl och frågor. Jag hoppas vi alla skriver när det verkligen är nödvändigt, så vi alla kan få svar när vi är i behandling och verkligen behöver snabba svar.

    Ja Zin, jag åker imorgon em. Så skönt, för jag flyger hem bara några timmar efter ägguttaget på tisdag. Jag är nu i kvalet och valet om jag imorgon fm ska gå på ett snabbt UL för att kolla att blåsorna är kvar eller inte.

    Dock är allt betalt, utan återbetalning, så det är kanske lika bra att bara tro och åka. Dessutom har jag mycket svårt att få ihop det med ett UL pga av mitt jobb imorgon fm.

    Kram och lycka till när det blir dags för din behandling. Berätta gärna mera. {#emotions_dlg.flower}
     
  • Snart lycklig
    Strumpan81 skrev 2013-03-23 14:12:09 följande:
    Jag blir lite fundersam över min mens.
    Är det nån annan som har en mycket kort mens. Sen jag började med IVF har min mens blivit jättekort. Jag blöder i ca 1 dag. För 2 veckor sedan när jag var i Aten, mätte dr D min slemhinna till 10,5 mm och ändå blödde jag knappt en dag nu när jag fick mens. Jag har ett högt AMH (5,9) men ändå regelbunden mens och egen ÄL.

    Är det nån som känner igen sig?
    Vad tror ni det beror på?
    Är det ett dåligt tecken?

    Jag har också fått kortare mensperioder. Cirka två blödningsdagar och en till två brunt, ibland bara lite. Det sista jag läste/hörde var att det kan bero på intag av DHEA. Däremot har jag helt blivit av med mina spottings som kunde förekomma en-tre dagar innan tidigare. Det tror jag Munkpeppar och/eller Fertile XX hjälpt mig med. MEN, jag vet ju inte alls om detta haft inverkan, jag bara gissar.
  • Snart lycklig
    singhatjejen skrev 2013-03-24 10:31:38 följande:
    Snart lycklig: jag åker nog efter påsk och jag hoppas faktiskt på återföring (tror jag) för humirasprutornas verkan håller ju bara ett halvår har jag förstått och dem tog jag i oktober så där håller tiden på att rinna ut, dessutom gjorde jag ju implanteringssnitt i somras och det skulle ju också bara hålla ett halvår typ så det kanske redan är kört...
    Håller tummarna för att det går bra för dig den här gången - att det finns några fina att plocka :)

    Zin: vad spännande med dr B! Berätta gärna hur planen blir, hur kontakten är, priser och upplevelse. Och så håller jag självklart tummarna hårt för bra resultat - snabbt :D

    Jag håller med snart lycklig; berätta hur det går för er gravida! Cice, var är du, hoppas allt flyter på som det ska.

    Tack, jag hoppas verkligen att det finns något där, även om det just nu känns helt tomt.....

    Jag förstår ditt val, med tanke på Humira och snitt. Du är ju lite yngre, så du behöver ju inte samla så mkt som vi "gamlingar". Dina chanser är naturligtvis större. Hoppas det går riktigt bra och att du får tillbaka några riktigt fina befruktade embryon.   
  • Snart lycklig
    TWH skrev 2013-03-24 10:50:49 följande:
    Snart lycklig o Singha, det går bra tack Rul på tisdag, går in i v20 idag, dock har de redan mätt huvud och sett att hjärtat ser bra ut m 4 klaffar så det känns lite lugnande. Har börjat känna fosterrörelser sådet lugnar också - slipper sprina på ul hela tiden för attse att den lever jag önskar er all lycka till nu jag vill också höra hur det går för Cice, Prickigchoklad o Singoalla?

    Tack!

    Det måste kännas fantastiskt! Det är du/ni verkligen värda. Tänk att det funkade efter alla ledsamma missfall ni haft. Immunstödet var pusselbiten för er.
  • Snart lycklig

    Jag vill verkligen säga att ni som är gravida inte behöver vara rädda att skriva om vad som händer, vad ni känner och hur det går med era graviditeter, hur långt gångna ni är osv. Kanske är ni rädda för att vi ska bli ledsna, vi som ännu inte lyckats.

    Jag kan ju bara tala för mig själv, men jag tycker det är roligt och intressant att följa er. Ni har ju som vi alla andra kämpat och är värda att ha lyckats. Sedan hoppas vi naturligtvis att vi andra också lyckas.

    Men, var inte rädda, berätta. Det känns istället tråkigt att "ni lämnar oss" när ni lyckats. Jag förstår naturligtvis om ni inte är lika intresserade att vara här längre.

    Jag är inte så förtjust i listor, men det skulle vara intressant om det gick att ha en länk i trådstarten, där vi alla kunde fylla i vår historia och hur det sedan har gått. Det är ju intressant i i forskningssyfte/statistik. Frågan är om man kunde ha en egen tråd här under familjeliv, däe vi BARA enkelt skrev vår historia, antal försök, ev. missfall, behandlingar, ålder osv, som länkades i trådstarten. Det kanske skulle vara relativt enkelt. Det finns säkert flera som inte skriver här, som åtminstoen kunde skriva sin historia. Bara ett förslag.

  • Snart lycklig

    Skönt, fick svar från Dr D. Jag kunde ta en Orgalutran på en gång nu, för säkerhets skull, vilket jag precis gjort. Tog min sista dos Suprefact injektion imorse. Läst om dem som faktiskt tagit en Orgalutran dagen innan ägguttag, alltså den medicinfria dagen.

    Tidigare här i Sverige när jag nedreglerats med nässpray, har jag alltid ordinerats en sista sprayning precis före eller samtidigt på kvällen (kommer inte exakt ihåg) som jag skulle ta Ovitrelle.

    Känns skönt, lite tryggare.

    Nu återgår jag till ansiktsmask och rakning av ben etc. Flört Sedan får det bli en promenad för att leta hjärtformade godisar som jag ska lägga i det lilla påskägget till min älskling.

    (Det blir nog också inköp av fyra påskägg till mina systersöner också. Även om vi inte träffas just nu, får de julklappar, födelsdagspresenter och påskägg av mig. Jag har också kontakt med de två största barnen på sms och instagram. Har ännu inte träffat den nyfödda på 4 månader. Bara sett en masa bilder. Låter kanske konstigt, men jag måste göra det jag mår bäst av och det är på detta viset just nu. Därmed inte sagt att jag inte längtar efter att krama och pussa på barnen. Det gör jag verkligen.)

  • Snart lycklig
    AaFT skrev 2013-03-24 12:18:24 följande:
    Håller med Snart lycklig... Berätta gärna... ni ger ju oss hopp om att det funkar i våra (mina) vilsna tankar...

    Ja, precis! Det ger oss hopp!!!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!