• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    che71 skrev 2013-02-23 16:50:01 följande:
    Åh va skönt SnartLycklig!!!Glad

    Tack, ja det var en lättnad. Nu är jag bara glad och trött.
  • Snart lycklig

    Jag är inte lika glad idag. I motsats t tidigare var inte alla 6 äggen mogna, endast 3. När jag frågade igår om alla var mogna, svarade han ja. Däremot blev alla 3 mogna äggen befruktade, vilket i sig är jättebra. Jag har nu totalt 5 befruktade embryon nedfrysta (dag 1) hos Dr D. Det är ju naturligtvis bra, men de fem har jag skrapar ihop på 4 resor, varav två gett utdelning överhuvudtaget. När jag tänker på det, känns det riktigt jobbigt. Flera kommer ju falla bort, när vi sedan ska odla dem t blastocyster. Precis landat och kollar min mail och får då detta besked. Just to let you know that out of 6 eggs, 3 were mature and 3 got fertilized and frozen today.  It is not the best but is a good result.  I hope you are happy All the best Just nu känns det som jag inte orkar mera.

  • Snart lycklig
    förväntansfull skrev 2013-02-26 07:38:47 följande:
    Glömde skriva att gynekologen som både gör undersökningar och skriver ut medicinen som bl a intralipid är Stockholm...

    Jag vill mycket gärna också ha informationen. Tack!
  • Snart lycklig
    Strumpan81 skrev 2013-02-27 17:19:37 följande:
    Är det någon här som gjort en HSG (genomspoling av äggledarna/kontrast röntgen av äggledarna) hos dr D i Aten?

    Vad säger ni som varit i Aten, känns det säkert att göra undersökningar som dessa hos dr D?

    Tacksam för svar : )

    Ja, det känns säkert. Det tycker i alla fall jag. Jag har dock aldrig gjort en HSG, varken hos honom eller någon annan.
  • Snart lycklig
    stumpan81 skrev 2013-02-27 17:34:29 följande:
    Nu låter jag kanske lite bitter...Alla är så positiva till il och hur bra det är, men det funkar inte för alla. Tror att många som inte lyckas, trots il, kanske inte skriver i tråden. Jag är jätteglad för alla som det funkar för, och tycker absolut att det ska bli lättare att få det i sverige.
    Lycka till TWH och Lully!

    Ja, det har ju faktiskt inte (ännu) lyckjats för mig med IL heller. Jag har gjort två IVF hos Dr D med totalt sju toppenfina embryon återförda (tre vid första och fyra vid andra). Jag har också en massa misslyckade IVF bakom mig innan dess.

    Å andra sidan är jag ju lastgammal!!!!!! Dock har jag inte gett upp hela mitt hopp ännu.
  • Snart lycklig

    Åh Holly, så underbara nyheter! Ett stort varmt grattis. Tänk, nu är de här, tvillingar och en av varje. Du väntade länge, men nu har du vunnit högsta vinsten! Kram.{#emotions_dlg.flower}

  • Snart lycklig

    Curly, vi hoppas på sanndröm! Jag har själv hållit min nyfödda son (svart hår och ansiktet syntes i detalj) i armarna och känt den där oerhörda lyckan..... sedan vaknade jag. Det var något år sedan, men den är fortfarande tydlig.

  • Snart lycklig

    Jag håller med er alla som uttryckt hur tungt det känns och vad jobbigt det är att kämpa, utan att lyckas. Jag känner mig både mycket fysiskt och mentalt utmattad. Jag gör det jag ska enligt min plan, men känner inte egentligen så mycket, varken hopp eller glöd. Jag bara gör det. 

    Jag tycker absolut att det är bra om alla åsikter om Dr D dryftas. Både poistiva och negativa. Jag känner också att han inte kan ta emot nya patienter hela tiden, för det är självklart att det tar mera tid i anspråk från honom.

    Däremot vill jag säga att jag utan tvekan kan säga att jag inte vill klaga på något när det gäller honom, även om jag ibland kan bli lite stressad för att jag är osäker på om svar kommer i tid, men det brukar de alltid i slutändan. Jag är ju lite rutinerad (tyvärr) och "klarar mig lite själv", när det gäller behandlingsstart etc.

    Lully, Singha och Zin, hur går det för er? Ni är väl alla igång nu, eller? Lully, jag har inte svarat dig på hur min dos var under förra stimuleringen. Förlåt. Jag måste kolla upp det och skriver det sedan.

    Kram tjejer och då menar jag till alla här i tråden!Hjärta

     

  • Snart lycklig

    God morgon, jag läste i en annan tråd om att det kunde vara bra att ta baby aspirin under stimulering, då det ökar blodgenomströmningen till äggstockarna. En tjej hade fått mkt bättre resultat, men det kan ju vara en tillfällighet. Är det någon som hört och läst om detta? Har ställt frågan till henne, men ej ännu fått svar.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!