• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH: Skönt att det har gått bra. Turkiet, det låter härligt! Och skönt att kombinera semester med Aten. Ha det så skönt och var rädd om dig.

  • criss00

    Hjärtefröjd, vi alla här förstår dig precis. Livet är verkligen orättvist och jag vet precis hur jobbigt det är att försöka se glad ut för deras skull när man äts upp inombords. Och sedan ska man stå ut och känna samma varje gång man ses. Vet hon om din längtan?
    Men ge inte upp, snart är det du som är gravid och det barnet kommer att få turen att vara så älskat och efterlängtat. Alla barn har inte den turen.
    Kram!!

  • criss00

    Jag tog alla blodprover i Aten. Men för mig kostade de 170 Euro (utöver USA blodtesterna). Tyckte det var lite dyrt, men enkelt då jag inte hade tid eller orkade med diskussionen att hitta någon som ville göra testerna hemma. Då kanske det hela hade blivit försenat 1 mån.

  • criss00

    Hjärtefröjd, jag tror det beror på hur lång cykel man har. Jag har i 26-27 dgr och då tyckte Dr D att jag skulle börja dag 2-3. Tror man ska ha ÄL ca 10-11 dgr efter man startat.

  • criss00

    Germany: Dr D sa att man kan välja o ta vissa blodprover hemma innan man åker. Jag sa redan direkt att jag hellre ville göra dem hos honom. Men eftersom han gav möjligheten så måste du ju få veta vilka prover det var. Det är inga konstiga prover. Jag har inte fått resultatet än eftersom jag var i Aten i måndags. Men det var sköldkörteln, koaguleringsprov mm.
    Min sambo har också varit negativ till att lägga ner en massa pengar o han tyckte vi skulle vara nöjda med barn vi har. Men jag vill så innerligt att mitt barn ska få ett syskon. Vi har blivit gravida många ggr men fått MF. Jag vill inte ångra senare att jag hade chansen att göra något mer men tog den inte. Särskilt som jag har ont om tid då åren försvinner så fort o jag inte är så ung. Nu kan jag inte jämföra kostnaderna med de som gjort många IVF privat men Aten är dyrt ändå. Vi har inte så mkt pengar. Jag åkte själv till Aten för att få ner kostnaderna lite men jag har rest en hel del. Jag gjorde det enkelt för mig o samtidigt för att jag inte hade så mkt tid o åkte taxi från flygplats till hotell o till kliniken. Jag hade helst velat göra en semesterresa av det. Grekland är underbart. Det finns underbara öar i närheten. Men jag passade ändå på att njuta o turista o shoppa lite även om jag bara var där (på plats) i 1,5 dgr. Att åka i september är nog toppen. Då är det lagom varmt i vattnet om ni kan kombinera med lite semester.
    Lycka till med övertalningen.

  • criss00

    Myran: Hoppas det går bra för er i Aten. Ska bli spännande att höra. Lycka till!

  • criss00
    criss00 skrev 2012-07-01 21:07:13 följande:
    Myran: Hoppas det går bra för er i Aten. Ska bli spännande att höra. Lycka till!

    Fel av mig! Jag menade såklart "Snart lycklig" och er IVF i Aten.
    Men lycka till Myran också såklart. Flört
  • criss00

    Hjärtefröjd: GRATTIS!!! Det är ju helt fantastiskt!! Förstår vilka rysningar och vilken lycka du har gått igenom idag.
    Kan de ha missat ÄL på VUL? Vilken dag i cykeln är du? Kände du att du kunde vara gravid och därför tog ett test?
    Jag är så glad för din skull och det ger oss andra samtidigt hopp. Håller alla tummar jag kan för att ditt lilla pyre ska få stanna kvar.
    Tror Dr D fortfarande att du svarade dåligt på IL?
    Hoppas ni firar lite ikväll!

  • criss00
    Zinfandel skrev 2012-07-02 19:21:26 följande:
    Japp, 2 tillbaks idag Solig 
    Zin: Fantastiskt! Vilken dag! Hoppas så för dig. Jag förstår att du har haft en mycket jobbig resa och verkligen jobbat för detta. Ruva fint nu på dina små fina embryon. Kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!