• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ang diskussionen om TSH. Jag hade 1,52 när Dr D gjorde testerna och han kommenterade det endast att jag inte hade något problem med sköldkörteln.

  • criss00

    Snart Lycklig och Jam08: Så ledsamt.
    Det känns i som en klump i hjärtat även här. Stor kram till er bägge.

  • criss00

    Snart Lycklig: Blir glad över att höra din/Dr D plan för dig. Skulle inte Dr D tro att det fanns hopp skulle han ju inte göra detta. Han tror ju verkligen att du kommer att lyckas. Jag inte så insatt i IVF världen så jag kan inte kommentera detaljer. Personligen känns det även hoppfullt då jag ju är lika gammal som du. Jag beundrar verkligen dig som ser framåt. Du är en hjältinna.

  • criss00

    Hjärtefröjd: 45 paket Pred, gisses. Går det åt så mkt om man blir gravid. Och 300 sprutor Clexane. Det är ju en hel förmögenhet. Tar du fler än en om dagen? Ska du ta dessa hela graviditeten?

  • criss00

    Jag har ett lager på 40 Clexane sprutor. Får hoppas man kan få det på recept om det skulle behövas. Det är väl iaf inte lika kontroversiellt som Pred eller IL.

  • criss00

    Snart Lycklig; Åh vad jag känner igen mig i din beskrivning. Hur andra så lätt kan säga "men det är väl bara..." som om det är beslut om att köpa en sak. Därför berättar jag inte våra önskningar. Det handlar ju mycket om åldern. Hade jag varit yngre hade jag nog berättat mer och troligtvis fått större empati tillbaka tror jag.
    Vad klumpigt sagt av din kollega. Det är så svårt för dem att sätta sig in i din situation och tänker inte på hur sårande en kommentar kan vara. Jag både vill och inte vill höra om andra vänners graviditet. Hur de ändå har varit empatiska ang min MF men samtidigt pratat på om sina graviditeter.
    Lyssna bara på ditt eget hjärta. Vad som känns bäst för dig och så Dr D så klart.
    Stor kram!

  • criss00

    Ang Pred har jag varit förkyld (snorig/rosslig) i 1 mån nu. Utan att vara jättesjuk någon gång men det vill aldrig gå över. Så har jag aldrig haft tidigare utan Pred.

    Ninninn: 1-2 tim har Dr D angivit på sin remiss. Jag fick det mkt långsamt första 10 min för reagerar kroppen gör den det ofta direkt sa sköterskan. Sedan kan man öka hastigheten. Jag reagerade inte och då tog det 50 min för 180 ml.

    AaFT: Håller tummen för DrD-besöket idag.

  • criss00

    Ang AMH-värde. Jag har aldrig mätt detta. Varför mäter inte DrD detta? Eller görs det bara i samband med IVF?

  • criss00

    Hjärtefröjd: Vilken underbar profil UL-bild på er fina Malte!!! Förstår att allt såg bra ut på UL. Vad skönt! Det är ju ändå en stor kontroll att alla organ etc ser bra ut.
    Tänk att halva tiden nu gått och att ert lilla underverk verkligen kommer till er. Grattis!

  • criss00
    Zinfandel skrev 2012-10-08 09:47:56 följande:
    För att det skrämmer mer än att det hjälper. Vad är nyttan med att få veta att du på tisdag kanske har taskig äggreserv, när värdet kanske inte visar samma i januari? Eller tvärtom? Och eftersom det inte säger nåt om kvalitén så är det ganska meningslöst, det räcker ju med ett ägg som vi vet Solig
    Ok, tack. Ja, det har du rätt i.
    Tror jag frågade dr D om detta men han kommenterade det bara med eftersom jag hade lyckats bli gravid så många ggr så var värdet ointressant.
  • criss00

    Vad tror ni? Vi bor väldigt trångt och därför hade jag lagt mina IL-påsar i förrådet vilket är en 10 m2 Friggebod. Kom på ikväll att....oopps det har ju blivit så kallt. De ska väl ligga i rumstemp men max 25 gr. Vi har inte haft frost men jag har heller inte satt på värmen i förrådet. Tog in dem nu och mätte att de hade en temp på 7 grader. Det har inte varit kallare. De är väl inte förstörda??

  • criss00

    Anemon: Härligt att besöket hos Dr D har gått bra. Lägg dem mitt i väskan med kläder runt om som isolering. Väskorna brukar ändå inte vara iskalla när man får dem på bandet. Alla ligger ju så tätt så det blir nog inte så kallt inuti även om lastutrymmet är kallt. Dessutom är det inte en så lång flygning.
    Hoppas ni har haft det skönt i Aten. Hemma är det busväder.

  • criss00

    Holly: Åh vilka fina sötnosar du har där i magen!! Jättefina bilder! Det måste ha varit helt underbart för er att se dem och att de mår så bra. Stort grattis!!

  • criss00

    Förstår att det är många som inte får svar från DrD. Det var samma problem tidigare i somras. Jag har inte mailat om något sedan jag fick mina provsvar i juli tills mitten av sept då jag mailade om hur han vill att jag ska fortsätta behandlingen. Då jag endast hade en plan som sträckte sig 2 mån. Men har inte fått svar. Påmint en gång. Försöker ändå verkligen att hålla ner antal mail till honom men han måste ju samtidigt svara någon gång. Samtidigt som jag förstår att mitt ärende inte är brådis. (Även om jag själv tycker det är det pga av min ålder och månader som bara rinner iväg.
    Vi hade ganska mkt disk om detta (att vi inte får svar på mail från DrD) i tråden i somras men en del av er i tråden är nyare här och det bra om alla tänker på att vara något restriktiva i antalet mail så att de som verkligen behöver få snabba svar verkligen får det.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!