• criss00

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Curly och Snart Lycklig: Ok, Känns tryggt att han verkligen analyserar resultatet och ev ändrar behandlingen. Han vill ju verkligen att ni ska lyckas.

  • criss00

    Snart Lycklig: Vilket fantastiskt resultat av dina ägg. Och vad härligt att höra hur viktigt det är för Dr D att ge dig informationen och att lyckas så bra det bara går. Hoppas nu de utvecklar sig fint till på torsdag.
    Ps: Här har du en till lika gammal som inte ger sig. Du är inte ensam. Konstig statistik med 0% när kvinnor som även är äldre lyckas. Nej, vi ska omge oss med positiva tankar. Ds Kram

  • criss00

    TWH: Nu är jag bara nyfiken...förlåt. Har du fått någon känsla för att något är på i kroppen denna månad? Eftersom det var bråttom med FBC.

  • criss00

    Snart lycklig: Vilket fantastiskt resultat!!! Gisses!! Glad Ett bamestort grattis till dig! Vilken skatt du värper på just nu. Glad Spännande känsla eller hur? Det är ju även otroligt vad bra Dr D har lyckats. Det är verkligen krut i dig som fick fram ett så fint resultat. Är det säkert att din ålder stämmer, hihi? Flört
    Ruva fint nu och njut av återstående tid i Aten. Det kanske är "medicinen" att må så bra som du gör nu.   

    Ps: Håller helt med dig ang dina tankar ang tvillingar. Jag är ju själv tvilling och det man led mest av (när jag var liten) var just att man var "tvillingarna" och inte två individer och som faktiskt förtjänar att presenteras som separat personer med namn. Livet blev helt klart mycket enklare även när vi började gå i olika klasser (från 7:an) och fick egna kompisar. Innan jämförde alla oss. Vi gjorde misstaget att gå i samma klass första året i gymnasiumet men jag pallade inte av att lärarna jämförde oss för mycket och t o m sänkte våra betyg för vi var bara "en" när klassen totalt sett fick för högt snittbetyg. (Bara en familj som blev drabbad). Och de hade mage att säga det rakt ut. Bytte sedan skola. Vi var två äggstvillingar och därför faktiskt inte mer lika än syskon är. Ds.    

  • criss00
    TWH skrev 2012-09-20 20:47:55 följande:
    Jag måste fråga er som ätit clomid (serpafar el pergo), har ni fått livmoderskramper? Jag började ju blöda igår och har blött idag, har haft superont i livmodern, krampartat. Hade äl förra onsdagen så ngt är galet. Tänkte om det var hormonerna i serpafar som orsakat detta.
    Oj! Det låter ju inte alls bra. Jag har inte fått denna symtom. Men det låter som du verkligen behöver en läkare som gör ett VUL. Om jag inte minns fel så har du inte gjort något VUL för att se hur du reagerade på substansen. Man kan ju få cystor men jag känner inte till om de kan göra att man får en blödning. 
  • criss00

    Snart Lycklig: Det låter som du haft en härlig dag. Dr D är ju bara för underbar som kommer själv och att han offrar sin lediga tid. Skönt att du får droppet så att du kan slappna av lite mer. :)

    Singhatjejen: Skönt att få svar så att du kan få behandling även om det känns tufft. Särskilt med såna kostnader. Men du är redan ett långt steg närmare din bebis nu.

    TWH: Vad bra att du har fått en läkartid. Hur är det idag? Hoppas du är bättre idag.

  • criss00

    Snart Lycklig: Åh vad jobbigt med din oro. Jag har inga råd att ge dig då jag inte gjort IVF. Och har aldrig känt ngt annat än lite yrsel när jag blivit gravid.
    Hoppas Dr D kan ge dig lite råd och stöd när han kommer strax. Skönt att det är just han som kommer. Stor kram till dig

  • criss00

    Snart Lycklig: Vad skönt att du är lite lugnad. Jag blir glad och varm enda in i magen av att höra hur fantastiskt Dr D har tagit hand om dig. Och hur han verkligen vill hjälpa oss. Det måste också vara skönt att komma hem efter din resa som du så starkt har gjort ensam till och från Aten. Gisses vilken historia i Kiev. Härligt att höra hur människor hjälper helt okända människor som man inte förstår ett ord av.

  • criss00

    Lully: Förstår verkligen att du har skjutit på att åka till Gotland. Måste ha varit mkt tufft att åka dit nu med din lille Erik. Men utan att känna er var nog det mkt värt för din pappa att veta att du var gravid. Hoppas du finner lite tröst i det. Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!