• Påskliljan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ninnin jag känner precis som du!
    Jag har dessutom svårt att hitta läkare som kan hjälpa till med IL så då känner jag ibland för att ge upp.
    Men vi får kämpa på, kanske ta en liten paus, göra något roligt och samla nya krafter. Om man ger upp blir det ju i alla fall ingen bebis. Hoppas du (och jag) snart kommer ur den deppiga och hopplösa känslan!
    Kram
     

  • Påskliljan

    Snart lycklig, jag blir verkligen imponerad över din kämpaglöd och att du orkar!
    Det låter som ett bra förslag och jag önskar dig verkligen lycka till!

  • Påskliljan

    Zin, jag tror jag behöver din hjälp. Jag har tittat på mina resultat, men inte blivit helt klok på dem.

    50:1                                         19.8
    25:1                                         17.2
    12.5:1                                      10.5
    IgG12.5mg/ml, 50:1              22.6
    IgG12.5mg/ml, 25:1              11.0
    Intralipid 1.5mg/ml, 50:1      21.2
    Intralipid 1.5mg/ml, 25:1      15.8

    Vad betyder egentligen värdena som står efter IgG och Intralipid?
    Utöver detta så ligger CD56, TNF-a och IFN-g utanför referensintervallen.

  • Påskliljan

    Jag ska få IL för första gången sen Aten nu i veckan och behöver få reda på om IL ska blandas med saltvatten. Ni som får IL hur får ni det? Jag har bara fått veta från Dr D att jag ska ha 150ml IL, men han sa inget om att späda det. Jag fick det dock utspätt i Aten. Läkaren som jag har pratat med tyckte det verkade som en bra idé att späda det, men ville veta exakt mängd. Ska maila Dr D och fråga, men han verkar ju vara lite sen på att svara så jag hoppas jag på lite hjälp från er.

  • Påskliljan

    Tack alla för er hjälp! Jag fick dock också väldigt snabbt svar av Dr DFörvånad där han skrev att det ska spädas med 100 ml koksalt, antingen genom att spruta in det i IL påsen med en nål, eller genom att låta det droppa parallellt med IL. Det sista förstår jag inte riktigt, men jag tar med mig instruktionerna till läkaren, så löser det sig förhoppningsvis.

    TWH, Grattis till en bra skörd, hoppas nu att många blir befruktade!
    stumpan, håller tummarna att det ska gå hela vägen denna gången

    Angående provtagning, så har jag tagit alla prover privat på en vårdcentral. Då får man betala för varje enskilt prov så det kostar ju lite mer än vad det gör om man går via läkare, men då har jag kunnat göra det utan remiss.

     

  • Påskliljan

    Stort grattis Poussin!

    Hemliga damen, jag lider mer er. Hoppas att du ska få kraft och ork även när allt känns hemskt!

  • Påskliljan

    Har för mig att jag läste om någon som fått problem med tullen när ni beställde FertileXX, men jag kommer inte ihåg vem det var. Hur löste ni det problemet?

    Jag har nu fått ett brev från FedEx där de skriver att jag måste kolla med läkemedelsverket om det är godkänt eller ej. Det värsta är att jag har flyttat utomlands och trots att jag var noggrann med att ändra min adress innan jag gjorde beställningen så har de skickat det till min tillfälliga adress i Sverige.

    Eftersom jag snart ska till Sverige så funderar jag på om jag ska bråka med Läkemedelsverket/tullen eller med företaget som skickade det fel. Så därför vill jag gärna veta om någon har lyckats importera det med läkemedelsverkets tillstånd.

  • Påskliljan

    Tack Singhatjejen!
    Då vet jag i alla fall att jag ska bråka med företaget som skickade det till Sverige trots att jag inte bor där längre. Dessutom måste jag nog försöka ta reda på om det är lagligt att skicka det hit istället. Vill helst inte bli utslängd när vi precis flyttat.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!